Okulda bir meslektaşımın bana ilgisi vardı, ben de ona karşı ilgiliydim, sıcak davranırdım. Geçen hafta çok ilgiliydi, bu hafta ise yüzüme bile bakmıyor, mesaj atıp iş sordum, ilgilenmedi bile. Bir şey de yapmadık, neden böyle oldu
9 gü
Okulda bir meslektaşımın bana ilgisi vardı, ben de ona karşı ilgiliydim, sıcak davranırdım. Geçen hafta çok ilgiliydi, bu hafta ise yüzüme bile bakmıyor, mesaj atıp iş sordum, ilgilenmedi bile. Bir şey de yapmadık, neden böyle oldu
Cevap
2Cevap
Çokmu lazim salla gitsin
Ama bşr önceki hafta o kadar ilgiliydi ki artık emindim kesin açılacak diyordum bir anda böyle oldu :(
Hayır beden hocasıyla aram çok iyi hiç sorun yaşamadım
Seni tufaya düşürüyor yeme bunları
Ama bildiğin adam beni görmüyor öğretmenler odasına bile gelmiyor hatta bana bir evrak atacaktı onu bile atmadı. Be bir anda oldu neye uğradığımı şaşırdım
Geri çekilme taktiği uyguluyor senin onu düşünüp düşünmediğini çözümleme yapmanın peşindedir. İstersen başka bir Hoca ile minimalist yakınlaşma tarzında konuşmalarda bulun bir saat içinde haberi ona gidecektir hemen yanına düşer
Dün tesadüfen öyle gelişti hatta hoca gelip yanıma bile oturdu muhabbet ettik biraz. Adam tamamen kayboldu
Erkeğe böyle Issız Adam profili hiç yakışmıyor arkadaş kadın ilgisini belli etmiş göz teması kurmuş gel bir çay içelim ya da şunu çözemedim bir bahane üret devamını getir Bu nedir lan kadını çocuk oyuncağı ediyorlar
İnanki sürekli kendimi sorguluyorum ben mi bir şey yaptım diye ama hayır yapmadım. Geçen hafta sırf benim işim için dersten çıkan o akşam 9 da basit bir şey için de arayacam o derste sırf ulaşmak için basit bir şey için mesaj atan da o. Ama bu hafta yüzüme bile bakmayan yine o kafayı yiycem
O kadar emindim ki kesin açılacak diyordum. Bir anda buz kesildi olan bana oldu
Vicdansız adam. Ortamı hazırlayıp her şeyi yerine getirip sırasıyla basamak basamak ilerlerken sonra 180 derece dönüp kendine Şehzade zannetmelere girmesi çok yanlış. Sen kendinde hiç kusur arama bak çoğu insanın Cesaret edip giremediği kalbi o girmeden kırıp geçirdi bundan olsa olsa çakmağı hava gaz olur
Kafayı yiycem ama neden neden diye diye. Hayır bir hata yapmadım. Soğuk da davranmadım gayet ilgili be sıcaktım
Bence bunu düşünmeyi bir kenara bırakıp pozitif davranmaya gayret göster hava çok güzel Yazım modunu vurgulayan kıyafetler giy alışılmış kokon dışında farklı bir deneyim tarzı yarat kafada kurup kurup kendini yıpratma elin oğlu sonuçta
Ya zaten son iki hafta sonra memlekete gideceğiz. Psikolojimi bozdu bu adam. Sence yazar mı en son evrak atacaktı zaten sadece iş için yazışırdık mesela bşr bahane sayıp o evrakı atabilirdi atmadı ama
Sana bunları yaşatan ben olmadığım için onun da şu anlık ne düşündüğünü bilemem fazla söze gerek yok yolun açık olsun sana başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman çok can sıkıcı olmuş, insan bir anda bu değişime anlam veremiyor tabii ki. 😩 Bazen erkekler bir anda çekingenleşebiliyor veya kafalarında farklı şeyler dönüyor olabilir. Belki yoğun bir döneme girdi ya da seni yanlış anladığı bir şey oldu. Sen şimdi sakin ol ve enerjini düşürme sakın. Sence bu ani soğukluğun arkasında ne yatıyor olabilir? 🤔💖