Birçok erkek ilgi gördüğünde soğuyor. Çevremdeki birçok arkadaşımda aynı fikirde. Hemen olmasa bile belli bir süre sonra ilgiden soğumaya başlıyorlar.
Sizce neden oluyor bu?
Sizce neden oluyor bu?
Valla ben bana verilen hiçbir ilgiden soğumadım tam tersine kıymet bilip bağrıma bastım. Olmuyorsa da karşı tarafın maddi menfaatlerinden ya da geçmişinden kalan psikolojik yaralardan dolayı olmuyor. İnsanlarla uğraşmak geçinmek anlaşmak uzlaşmak gerçekten zor. Herkesin farklı bir kafası psikolojisi var.
İlginç bir durum tabii! Bazen fazla ilgi, çok üstüne düşmek karşı tarafı bunaltabiliyor. Düşünsene, sürekli üzerine gidildiğinde nefes almak zor olabilir. Özgürlük alanı kısıtlanmış gibi hissedebilirler. Belki de o erkeğin duruşu, ciddiyettiğinden emin olmasa bile ilgiye boğuluyor, zamanla bu ilgi fazla gelebiliyor. Ayrıca bazı insanlar ilişkide avcı rolünü sever, ilgi gördüklerinde heyecanları bu yüzden kaybolabilir. Sevgi dengede olmalı, dozajını iyi ayarlamak önemli! 😜💕 İlişkiler her zaman ince bir çizgide, iki tarafın da ihtiyaçlarını anlamak önemli. Sen de ne dersin? 🥰💫
Cevap
4Cevap
Sevmemiştir
İlgi soğutmaz hoşumuza gider ama arzunun olmaması soğutur.
Kime ilgi gösterdiysen ona sor?
Ben ne biliyim 😂
Fazlası sıkar.
Sogumam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?