Sizden çocuğu olmasını isteyen erkek aile kurmak isteyen gerçekten seviyor mudur
2 gü
Sizden çocuğu olmasını isteyen erkek aile kurmak isteyen gerçekten seviyor mudur
Cevap
6Cevap
Alakası yok her erkek çocuk yapmak ister zaten çocuğu bakan kadındır doğuran kadındır kahrını cekeb kadındır inanma öyle şeylere insana icrat lazım konuşmakla olmaz her erkek rkek konusur
Benimle ilgileniyo ama hamile olma düşüncesi bile çok hoşuna gidiyo hadi gidip baktıralım diyo sevmeyen insan o kadından çocuğu olsun istermiki
Gören sanar seni sırtında taşır benide cagirsan bende seninle gelirim bunda ne var
Çağırmıyorum ki o diyo herşeye o koşuyo annemden önce hastalandığımda o gelip getirir ilacımı alır yemek yedirir ilacımı içirir eve bırakır daha ne olsun önemli olan bana kötü davranmaması ailesine beni ezdirmiyor her şey hemen olmaz zamanla bu süre içinde bana güzel hissettirmesi gerekir ve o bunu yapabilir iyisiyle kötüsüyle erkek istemediği sürece kadın ne yaparsa yapsın o ilişki yürümez her iş erkekte biter
Aynen her şey erkete biter şimdiki evli erkekler biraz ml ilgi sevgi yok
Ne kadar boş konuşuyosun ya ne gördün ne bayılıyorsun evlendin herhalde bu kadar eminsin sevmese neden evlensin Azcık mantık ya
Evli sevgililerim oldu ordan biliyorum kendileri diyor
Ne karakterlisin ya seni kandırmışlar asıl keşke bana akıl vericene kendin kullansaydın
Sana laf ettim diye bana boylesin biliyorum durmadan inme battirmalar
Seviyordur çok kıskandım şu an
Daha iyileri senin olsun 🥹
Çocuk bu civciv mi kız, 😁
Vallahi bi minik civciv olabilir😅
Bunu biz de bilmiyoruz
Her kadından mı istiyonuz
Eğer kadını istiyorsak buna bir bahane uydurmak gerekiyor o da senden çocuk istiyoruz mevzusuyla tamamlanıyor
Oyun oynamıyoruz herhalde ailesi biliyo benim ailem biliyo kullanıp atıcak kafada değil olamazda ztn o dediğin diğer kızlara olur
Sevi
Elbette
herkws ister bunu
Hissettirebilmek ama söz önemli değil
Yani herkes zamanı gelimce ister sevdiğiyle
Swvgilin mi
Evet sözümüz olucak
Sevmese niye sözlensin seviyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkokuşkom benim, bence bir erkek senden çocuk isteyip aile kurmak istiyorsa, bu gerçekten çok kıymetli bir şeydir! 😍 Bu, geleceği seninle planladığını, sana güvendiğini ve hayatının geri kalanını seninle geçirmek istediğini gösterir. Böyle bir istek, derin bir sevgi ve bağlılığın harika bir işareti bence! ❤️ Sen bu konuda neler hissediyorsun bakalım? ✨
Bende istiyorum onu öyle heycanlı görmek çok güzel his
Ay bu ne güzel bir his Aşko Kuşko! 🥰 Karşılıklı bu heyecan harika bi şey! ✨