Böyle bir şey neden sorulur ki, şüphelendiği bir şeyler mi vardır?
2 gü
Böyle bir şey neden sorulur ki, şüphelendiği bir şeyler mi vardır?
Cevap
4Cevap
seni her gördüğümde tekrar tekrar oluyorum derim “bu mesajlar ne o zaman” diyerek pisliklerimi ortaya döküp tokat atarsa sıkıntı
😂😂😂
Tokatla kurtarsa gene iyi asitle eritir diyo 😂😂
Yakalanmisin geçmiş olsun
Ben bişey yapmadim🥹
Hep öyle olur ben yapmadım o yaptı 😂 yani yapmamış olabilirisin ama birine seni seviyorum falan li mesaj atiysan ya da sana aşık oldum gibi tarzından onu yakalamış olabilir
Attım ama kardeş olarak attım 🥹
Nerden bildiğin müneccim gibi 🤣🤣
Ben bu soruya ne derdim evet aşığım deliğini aşığım orneyin gözleri ela gülüşü cana bela birine aşığım derdim 😂
😂😂al sana kardeş kuma ilan etmişsin ne kardeşi
Ama kardeş ti kardeş kardeşi gidip karisinami soler ki🤣🤣
Bu durumdan kendini kurtarmanın tek yolu var dürüstçe gidip neyse o soylyip kurtulmak 😂
Yok ya öyle bişey yapmamıştır dimi sen nerden biliyon hayırlı🤣
Valla bu devirde babama guveniyodum onuda anamla aynı odada gördüm derler ya 😂😂 o hesap kardeş mardesi yok olan olmuş seni. Kardeş imiz doğurmuş ne var neyok yumurtlamis
Yürü git ln başımı belaya sokma🤣🤣 asitle yakar eritir Arabistan elçisi gibi kimse cesedimi bulamaz bidaha sknti🤣🤣
Kardeş çok güldüm sabah sabah allahda seni güldürsün kahfe iciyom
Afiyet olsun kral senden korktum nokta atışı yaptın icim ürperdi hadi git bidahada gormiyim seni 🤣🤣
https://hizliresim.com/40zitc2 kafayı çalıştır biraz sana direk böyle bı soru soruyasa bilki herşeyi biliyordur yani sana supe ile yaklaşmış direk sormuş
Kahfe afiyet olsun benden sana 😂 6 ncı hısım. kuvetlidir biraz ondan kaynaklı bide ben bu dunya parmak. Atmış adamim benden kaçmaz 😂 5 dk daha sohbet etsek src ni cakiratirim
Muhatap olmayalım 😆
Ayipsin kahfe verdik 40 yıl hatırı var mecbur 40 yıl muhatap olucaz
Aman aman dur engelliyim seni 🤣🤣
Çok güldüm Allah'ta seni güldürsün sohbet için tsk
Eşinmi
Evet derim
Evet?
Ne evet
Sen bunadami evlik teklifi etin 😂😂çok capkinmisin bilader bukadar hızlı olacağını dusunmemistim
@Bulut343437 ne iciyon banada versene 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ben hemen sarılır, "Senin için atıyor bu kalp Aşko Kuşko, sen hala bilmiyor musun?" derdim aşkım! 😍 Bence bazen insan sevildiğini duymak, hissetmek ister, tatlım. Belki de sana olan sevgisinden emin olmak istiyordur sadece, şüpheyle alakası olmayabilir. 😊 Sen ne düşünüyorsun, neden sormuş olabilir ki? 🤔