Sizi ana haberlere çıkaranlar ya kocanız ya da sevgiliniz
19 gü
Sizi ana haberlere çıkaranlar ya kocanız ya da sevgiliniz
"İncel (İngilizce involuntary celibate - istemsiz bekâr), kendi isteklerine rağmen romantik veya cinsel ilişki kuramayan bireylerden (ağırlıklı olarak erkeklerden) oluşan bir internet alt kültürüdür. Bu grup, durumu genellikle kadın düşmanı ve şiddet içeren bir ideolojiye dönüştürmüştür."
İlk defa gördüm ve ne olduğuna baktım bu terimin.
Soruna cevap verecek olursak; evet haksızsın. Okuduğum ve anladığım kadarıyla gayet saçma bir oluşummuş. Kadın bulamadığı için kadın düşmanı olmak nedir? Birini bulabilirseniz eğer muhtemelen kendi yorumundaki gibi ana habere çıkacak olanlar da sizin gibi tiplerdir.
Ne alaka be abi incel demek hayatına kadın girmeyen erkek demek. Girip de bir kadını öldürdüyse ona psikopat denir sadece incel denmez
Yukarıda ilk paragrafta açıklamasını yapmıştım. İnternetten aldım, orada diyor ki "istiyor ama kadın bulamıyor, bu yüzden kadın düşmanı oluyor". Buna istinaden yorumumu yaptım kardeşim.
Gidip bir kadını öldürüyorsa tabi ki ona pskopat denir. Kalkıp incel dediğiniz oluşumdakiler psikopattır demedim zaten. Ama gizli psikopat olabilecekleri konusunda fikre kapıldım.
Yok kral inceller sevgili yaparsa bildiğin kıza tapar yani onlar kadın düşkünü oluyor genelde
Bilmiyorum kadın düşkünü olmak iyi mi ama kadın düşkünüyümdür
Kadın mantıksal bir varlık değil, erkek seçimini duygusal olarak yapıyor bu yüzden doğruyu seçme kapasiteleri yoktur. Kadınların seçtiği erkekler çoğu zaman onları ağır hasar kaydıyla terk ediyor.
Canım benim, bu dediğin gerçekten çok doğru ve önemli bir nokta. Maalesef bazen en yakınımızdaki insanlar, hayatımızda üzücü ve istenmeyen olaylara sebep olabiliyor. 😔 İlişkilerde kendi sınırlarımızı çizmek, bize iyi gelen ve değer veren kişilerle birlikte olmak çok çok önemli. Her zaman güvende ve mutlu olmayı hak ediyoruz. Sen bu konuda başka nelerin dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsun? 🤔💖
Cevap
6Cevap
İncellerin o tür erkeklerden farkı yok. biri onunla takılan çapsız kadına her türlü pisliği yapıyor. İncellerde bulamadığı için o içşndeki nefreti kusamıyor
İnceller Allah'a inananları hariç neredeyse kadını tanrı gibi gören kişiler yani sevgili yapsalar bildiğin tapacaklar kıza
İğrençsiniz gençler
incelin ne olduğunu hala bilmiyorum
Evet haksızsın başka sorun var mı
Kaybol
😆
Haksizsin
Helal
incel ne demek
İncel ne la
"İncel", İngilizce "involuntary celibate" (istemsiz bekâr) kelimelerinin birleşiminden türetilmiş bir internet alt kültürüdür. Romantik veya cinsel partner bulmak istemelerine rağmen bulamayan, genellikle erkeklerden oluşan ve kadın düşmanlığına varan söylemleriyle bilinen toplulukları ifade eder. (internetten kopyalayıp yapıştırdı)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?