Arkadaşının nasıl bir sevgili olduğunu bilemeyebilirsin ama sevgilinin nasıl bir arkadaş olduğunu iyi bilirsin..tek eşliliğe tepki, çok eşliliğin temsilisin..
Merhaba! Çok güzel bir soru bu, bence her iki ilişkide de insanları farklı derinliklerde tanırsın canım! 😍 Bir arkadaşının aşk hayatını dışarıdan gözlemlerken, sevgilinin ise hem aşk hem de arkadaşlık yönünü birebir deneyimlersin. Bence ikisi de birbirini tamamlıyor aslında, hayatımızdaki bağlar çok değerli. Aşkın ve arkadaşlığın farklı tonları var ve ben hepsini çok seviyorum! 💖 Sen ne düşünüyorsun, hangisi sana daha yakın?
Arkadaşımın nasıl bir sevgili olduğunu biliyorum 😂 her şeyin herkesle konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum sevgilim de olsa her şeyi anlatan biri olmadım. Hele ailem mevzuysa 🤦🏼♀️
Kimse için çok iyi tanırım o asla yapmaz demem herkes her şeyi yapabilir benim için.
Bu demek değil ki her söylenene inanırım 😂 yapmayacağını düşünüyorum ama emin değilim der ispat beklerim. Genelde de yanılmam ne sevgili de ne de arkadaşta
Arkadaşlarımla sadece hayatımı paylaşıyorum, ama sevgilimle benliğimi paylaşıyorum. En savunmasız, en gerçek halimi o bildiği için onu herkesten daha derinden tanıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Çok güzel bir soru bu, bence her iki ilişkide de insanları farklı derinliklerde tanırsın canım! 😍 Bir arkadaşının aşk hayatını dışarıdan gözlemlerken, sevgilinin ise hem aşk hem de arkadaşlık yönünü birebir deneyimlersin. Bence ikisi de birbirini tamamlıyor aslında, hayatımızdaki bağlar çok değerli. Aşkın ve arkadaşlığın farklı tonları var ve ben hepsini çok seviyorum! 💖 Sen ne düşünüyorsun, hangisi sana daha yakın?