Senin ve arkadaşının burcunu yaz uyumuna bakayım ben de

#inci🌸
Senin ve arkadaşının burcunu yaz uyumuna bakayım ben de

#inci🌸
Ben koç erkeğiyim. Balık ve Aslan kadınları ile çok iyi anlaşıyorum. Sıcak kanlı ve doyumsuzum. İlgiyi severim ilgi isterim. Partnerimle sabaha kadar ilgilenir onu her türlü mıtlu ederim. Partnerimi mutlu ederken ben mutlu olurum. Empati ysparım ve pozitifim. Onu olduğu gibi kabul ederim. Tebessüm etsin ve sıcak ilgi göstersin yeter. 😎
Yükselen akreplerle ve yükselen yengeçlerle çok iyi anlaşırım bir de karşı cinsten yay ve koç burçlarıyla. En iyi hemcins arkadaşlarımın güneş burcu koç, ikizler, akrep , kova ve aslan burçlarından.
@florabacchus ve @hopss ikisinin burcu da yengeç
Sizin de olurunuz yok siz nasıl oldurdunuz Yengeç idare ediyor gibi😂
@Hopss 🙄sen daha beni tanımamışsın 😒
@Hopss ohoo sen coktan kesmissin biletimizi sığol
Bende akrep o da akrep 😂
Size kimse düşman olmasin😂
Cevap
20Cevap
Bak konuyu hiç düşünmedim ama hiç anlaşamadığım terazi burcuna aşık oldum işin garip tarafı bende teraziyim.
😀kadını erkeği farkli tabi
Sorma ya 🤦♂️
İnsan demekki kendine aşık oluyor bu benim tarfımdan ıspatlandı😂
Ben kova arkadasim ikizler. Gayet iyi anlaşiyoruz. Ama kovanın tam dişine uygun bir burç değil bence 😁
Kova ikizler iyi bak bende kovalarla iyi anlaşıyorum
İkizler burcuyum. Ama arkadaşımın burcunu bilmiyorum 🤣
Ben de bilmiyorum bu soruyu yazarken aklıma geldi burcunu sormak hiç gelmedi aklıma 😂
Erkekler pek dikkat etmez de kadın olarak nasıl eş geçtin hayret 😄
Şeyyy tam bilmiyorum.
"İlk defa bir muhabbette adı geçiyor" 🤣
Sor bi😂
Geçen de sormuştum ya du bakim bi.
İkizler, oğlak, başak. Her telden😅
Senin burcun neydi uygulamadan bakıyorum
Kova
Benim yakın arkadaşım yoktur her arkadaşım ile aynı mesafedeyim böyle olunca da herhangi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. O mesafe bence her iki tarafı da koruyor. Başak burcu olan alınmasın ancak bir türlü benim enerjim başak burcu ile tutmadı
Bilmiyorum ki :s 30 senelik arkadaşlarım var onların bile burcunu bilmem ilgi alanımda değil :D
Hepsiyle iyi anlaşıyoruz. Hava gruplarıyla çok iyiyim ama günlük hayatta karşıma pek çıkmıyorlar🤦 Şu an en iyi anlaştıklarım kova oğlak ve boğa 😅
Oğlak akrep kova oluyor genelde tabi bunlar kızlar için geçerli
Akrep ve Koç fena şekilde uyumluyuz ama iş ilişkiye gelince ikisinden de kaç
Ben balığım ama köpek balığı. O da bakım ama Japon 😂
Oğlak burcu çok yakın kuzenim var dostum resmen ama çok kavga ediyoruz bazen sinir bozuyo benim burcunda balik
Yok ya hepsinde ayrı bi tiltlik var
İtlik diye okudum jjsj
İkizler burcu 😅
Yapma sosi😂Boğa ve ikizler ahirette bile oluru yok jsjs
O zaman en iyi arkadaşımla ben bu tezi yalanlarız :D liseden beri arkadaşlığımız sürmekte kız kardeşimden daha yakındır bana
Boğanın sakinliği ve sadakati... ikizler duygusal zekasi diyelim oradan guzel uyumu yakalamışsın
Hayatlarımız ve en çok babalarımız birbirine benziyor. Onun dışarı çıkması yasaktı akşam 6’dan sonra benim babam da para konusunda tuhaf biri. Doğru dedin tam yaralarımızdan, hayata bakış açımızdan yakaladık uyumu. :)
Balık burcu, aslanın kahrını iyi çekiyor.
😂tersi olmasın
Bazen evet:)
Onun yükseleni koç benim ki terazi, güneşimiz yani asıl söylenen o burç o terazi ben aslan
Burcum tam olarak ne bilmiyorum çünkü bazı sitelerde boğa olarak gözüküyor başka bir siteye baktığım da ise ikizler olarak gözüküyor ikizler burcuyla anlaşabiliyorum fakat boğa burcu olan biriyle anlaşamıyorum bu neden acaba
Koç burcuyum sanırım kimseyle pek anlaşamiyorum:(
at burcu at gibi hatun :D
Yengeç, koç, kova üçü de var
Genelde ya aslan burcu ya da akrep burcu
Oğlak ve balık arkadaşlığımız 12 yıl oldu
Çocukluk arkadaşım kankam aslan burcu galiba 🤔
Metaforik olarak Kova.
Arkadaşım yok.
Ben balık, arkadaşım aslan
Ben akrep o terazi hadi bak uyuma hshs
Başak'tır herhalde 😅
Balığız ikimizde
Yay-Aslan 🤔
Size aşırı uyumlu çıktı... ikinizin de yüksek enerji diyor yayın enerjisi, yardım severligi aslana her zaman destek olurmuş ikinizde gezmeyi, sohbeti severmişsiniz
Kesinlikle bizi tarif ettin
İkizler Burcu
Zaten ruh burcumuz Terazi ssjs
Bilemem senin mi ajsjs
İkizlerin öyle
Doğrudur
Yengeç
Senin nedir
Başak
Yengeç hassas yumuşak kalpli başak mizahi sert ama arkadaşını sevince tamam onlarn aralarina kimse giremez
Biz tanimadiklarimiza ve bize karsi sahte olanlara sertiz, karsimizdaki samimi guzel kalpli biriyse biz de oyleyiz. Arkadasim samimi bir insan, dolayisiyla ben de ona oyleyim. Her türlü sorunumuzu birlikte aştık...
Ne yapacaksın
Her soruya böyle ne yapacaksın dersen biz böyle ilerleyemeyiz diyim sana
Kafam bugün yerinde değil az idare etsen
Oluurr
Teşekkürler
Koç 😃
Aslan hatun
Aslan
Aslan burcu.
Yengeç
Koç Burcu
Bilmiyorum