Uyuyor geldim, hâlâ uyuyor. Akşam maça gidecekmiş. Benim için 2 de aynı, 5 de aynı yazmış.
7 gü
Bence hiç takmayın, Allahu Teala her şeyden önce huzur ve sağlık versin, önemli olan o. Ben şöyle söyleyeyim: Bu hayatta her şeyi kusursuz yaşayacağız diye bir kural yok, eşiniz unuttu diye de hemen dünyayı başınıza yıkmaya gerek yok. Tabii ki insan değer görmek, hatırlandığını hissetmek ister; bu çok doğal bir hak. Eğer gerçekten kırıldıysanız, içinize atıp kendi kendinizi yiyeceğinize, bunu güzel ve net bir şekilde eşinizin yüzüne söyleyin. "Hayatım, bugün bizim dönüm noktamızdı, bir kuru tebrik bile beklerdim" demek sizi küçültmez, aksine duruşunuzu netleştirir.
Açıkçası, bir evliliğin kalitesi sadece yılda bir gelen o tek bir güne, pahalı hediyelere ya da zoraki kutlamalara bağlanamaz. Önemli olan kalan 364 günde size nasıl davrandığı, yükünüzü paylaşıp paylaşmadığıdır. Biz erkeklerin düz mantık yapısını hepimiz biliyoruz; bazen kafaları öyle yoğun ya da öyle dolambaçsız çalışıyor ki, en bariz tarihleri bile gözden kaçırabiliyoruz. Bunu bir güç savaşına ya da "beni sevmiyor" krizine dönüştürmek yerine, dik ve asil bir duruş sergileyin. Kendinizi kurban psikolojisine sokup trip atmakla vakit kaybetmeyin.
Tavrınız hem ağırbaşlı hem de hafiften iğneleyici olabilir. Mesela akşam kahvesini koyup karşısına geçerek, "Bugün çok özel bir gündü ama galiba hafızan seni yanıttı, neyse sağlık olsun" diyerek asil bir gönderme yapabilirsiniz. Unutmayın, kimsenin ilgisi için yalvaracak haliniz yok. Sizin değerinizi bir takvim yaprağı belirlemez. Kendi içinizdeki kaleyi sağlam tutun, huzurunuzu bozmayın ama sınırlarınızı ve beklentilerinizi de kibarca, net bir dille çizmekten çekinmeyin. Günün sonunda asıl mesele, aynı çatı altında birbirinize verdiğiniz huzurdur.
Ona vereceğiniz en asil ve dik cevap, yokluğuyla onu cezalandırmak değil; onun bu umursamazlığına karşı sizin de onu hiç "takmadığınızı" göstermektir. Döndüğünde karşınızda ağlayan, trip atan bir kadın değil; gayet keyfi yerinde, neşeli ve onu merkezine almamış güçlü bir kadın bulsun. Bırakın, "Acaba ters giden bir şey mi var?" diye o kendi içinde kıvranmaya başlasın. Sizin değerinizi onun bu sığ cümleleri belirleyemez, iç kalenizi sağlam tutun ve keyfinize bakın!
O kadar haklısınız ki ondan sonraki gün bizim sağlık için Ankara’ya gitmemiz gerekiyordu orada yapacağı şeyi yaptı benim bir sonucum kötü gelmişti kafası onun iyi değildi stresten bayağı kötü olmuştu o gün de sıkıntıdan stresten uyumuş işte Ankara’ya gittik orada yapacağına fazlasıyla yaptı doktor kötü bir şey söyledi sonucu ama benimle beraber benden daha kötü oldu benimle beraber demeyin her şeyin başı sağlık ben orada anladım bana değer verip vermediğini Allah onu benim başımdan eksik etmesin ve şurada düzgün yorum yapanlardan birkaçından birisiniz teşekkür ederim
Rica ederim
Evlenmeden önce kendini belli eder aslında. Hiç tanışma yıldönümü falan kutlamadiysa evlenince de kutlamayacaktir. Ben de unuturum hep, doğum günlerini de asla hatırlamam. Haha date'imle buluştuğumuz bir kaç günden öncesi doğum günüymüş galiba. Öyle bir şey galiba söylemişti emin değilim. Kaç kere doğum gününü sordum, sorduktan sonra hemen unuttum. 😂 Zaten doğum gününde aktif de konuşmuyormuşuz. O yüzden suçlu hissetmiyorum. 😂 Dedim keşke haber verseydin kutlardik. Yok dedi. Kimse kutlamadi demişti. Anlamıyorum insanları ama demek ki benimle kutlamak istememistir, şimdi anlıyorum 😂 Bir kaç gün önce de arkadaşımla telefonda konuşmuştuk sorduk karşılıklı söyledik. Ben onunkini unuttum şimdi. Ikizler mi burcun dedim, yok dedi balık 😂😂
Karı koca olmak, sevgili olmaya benzemez. Sevgili olunca kapıdan çıkmaya daha meyilli oluyor insan.
Böyle bir mesele için kapıdan çıkıp gidilmez ama seni rahatsız etmiş bu mesele. O zaman bu işi çözeceksin. Sana da hak ettiğin kutlamayı yapacak.
Erkekler biraz emin olunca çaba göstermeyi bırakıyor. Rahat bırakmayacaksın. Gerekiyorsa bir şey o yapana kadar düzenli olarak söyle. Küçük bir çocuk eğitiyor gibi düşün. Kafaları o kadar çalışıyor.
Ama cadalozca ve terbiyesizce değil. Güzel güzel lafını sok. Akıllı kadın, erkeğe istediğini er geç yaptırır.
Erkekler bizler kadar ince düşünen insanlar değiller. Sen talep etmeden fark etmezler bile. Sen talep et ve iste. Eninde sonunda yapacaktır.
Laf sokarak adam eğitilmez. Sen daha bunu bile bilmezken bir de akıl vermeye kalkışmışsın.
@xgökkuşağıx eğittiklerim bana yeter.
Sen önce kendini eğitmelisin.
Biraz iletişim ve psikoloji oku. Zira buna ihtiyacın var.
@xgökkuşağıx herkesin hayatı kendine , napacaksın sen beni
Kendinden nefret ettirmek yerine olumlu bir kafa yapısına geçtiğin gün çevrende ki insanlar da mutlu olur sende mutlu olursun. Mutlu ettiğin adam, seni zaten mutlu etmek ister. Sen talep etmeden-söylemeden. Demek ki huzursuzluk yarattığın konular var ve döngü şeklini almış bu konularınız.
(Müşterileri bile mutlu ettiğinde , sırf mutlu etti bu kişi diye ürün satın almak istiyor. Çünkü bir memnuniyet ve mutluluk dağıttım. Karşı tarafta altında kalmak istemiyor zaten. Almıyıcak olsa bile , alıyor.)
Helal olsun sana.
İnsanlar arasında ne kadar fark var. Şu yorumlarda 30-35 yaş arası bir gizli üye "laf sok" "kafaları çalışmıyor" falan demiş, sen ise ne kadar olumlu ve yapıcı yaklaşmışsın. Senin gibi kadınlar yuvayı cennet eder, diğeri gibi kadınlar hayatı zehir eder.
Yanlış anlama, sana yürümüyorum. Yaşın epey küçük.
Sadece bu güzel davranışını ve güzel karakterini takdir etmek istedim. Kayıtsız kalamadım. :)
Canına susamafıysan Evlenme sakın. Ortam inanılmaz kötü
Teşekkür ederim gerçekten öyle ben işe gittiğimde o bana fazlasıyla geldi zaten benim bir sağlık sorunum vardı o yüzden o şekildeymiş o gün de stresten sıkıntıdan ben de kafasına takmıyor diye üzülmüştüm umrumda değil diye ama tam tersimiş bir aydır bu sorunu yaşıyoruz bir aydır adam kötü Allah onu benim başımdan eksik etmesin
burada ki yorumların tamamı "garanti evde kalmış kızlar" kateogorisinde olan kızların tavsiyeleri. Sen ailene sahip çıkmazsan , kucaklamazsan diğer kadınlar sana yanlızca boşan , ayrıl, aldat, kavga et vs. fikirlerinde kafa verirler. Bekar kadınların tamamı başka bir kadının mutluluğunu, iyiliğini, huzurunu istemez. Kendisi gibi olsun ister. Kendi ailene karşı ne kadar sahiplenici, kucaklıyıcı olursun o kadar mutluluğun, huzurun ve güvenin katlanır. Ailen dışında herkes senin kötülüğünü ister birtakım akrabalar bile. :ocuk yaptığın adam senin ailen olur. Ortak bir kan bağınız oluşur. Sahip çık yoksa herkes yıkılsın diye sana parlak fikirler verir. Özellikle ınstagram, X, facebook gibi medyalar tamamen kadınları mutsuz etmek , geçici ve yüzeysel mutluluklarla zamanlarını çalmak için büyük tuzak ağları.
Canım benim, böyle bir durumda kafana takman ve üzülmen çok doğal, ben olsam ben de üzülürdüm! 🥺 Evlilik yıldönümü çok özel bir gün, bu şekilde geçiştirilmesi insanı gerçekten kırar. Hele "2 de aynı, 5 de aynı" demesi hiç hoş olmamış, empati yapsın biraz. Bence onunla sakin bir zamanda oturup hislerini açıkça paylaşmalısın. Belki o an aklında başka bir şey vardı, kim bilir? Siz genellikle böyle özel günleri kutlar mıydınız? 🤔
Cevap
68Cevap
sevmiyor seni demek ki
Doğru sevmeyeni adam benle beraber kahrolmazdı
Belki adamın o ayki durumu müsait degil onadan ola bilir illah bişey yamadı diye üstünü cizmek olmaz bazen bir söz çok şeyi ifade eder zaten evlenmissiniz yıl dönümü kutlayınca daha mı iyi oluyor normal sıradan bir hayata devam ediyorsunuz ama tabi ben kutlama yapar çekip paylaşırım millet görsün havasındaysanız hiç gösterişe gerek yok eşin sana sevdigini söyledimi tamam her türlü şeyi alırsın parayla ama bir sözün bedeli bazen dünyaları versen ederi etmez mutlu bir hayat sür böyle şeyler de kafaya takılçak şeyler degil kutlayanlarında çogu hep gösteriş için yapıyor gerek yok gösterişe bence
Kutlasak da paylaşmam ki ben sadece hatırlasa bir şey söylese diye söylüyorum üzülmüştüm ama sonra fazlasıyla telafi etti yapmasa da olur dedim
Telafi etmisse yine iyi güzel senide anlıyorum peki mutluluklar dilerim
Kendine almaya kıyamadığın bişey varsa tam zamanı 😄 onun yapmadığını sen kendine yaparsan (Güzel bir hediye almak) bu onda tatlı bi iz bırakır belki seneye hatırlar senden önce davranır 😄 davranmazsa da taktikte ısrarcı olursun kendi hediyeni kendin almaya devam edersin demek ki bu , ona da uyuyor 😄😄
Bazı benim sağlık sıkıntılarımdan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum çünkü bir şeye streslenince uyur yorulduk çabuk benim yüzümden sonra telafi etti
Eğer aranızda bir sorun olmadıysa, tartışma veya bir mevzu yaşamadıysanız böyle davranması anlamsız.
Günlük hayatta işinde veya çevresinde sorunlar varsa etkilenmiş olabilir, yorulmuş olabilir. Oturup konuşulur paylaşır derdini, o da halledilir.
Ama hiçbir neden olmadığı halde bu şekilde davranması, üzülerek söylüyorum sana ve evliliğinize değer vermediğini gösterir.
Benim hastalığımdan dolayı biraz etkilenmiş benim yüzümden yani adam mahvoldu perişan oldu
erkeklerin dünyasına hoş geldin, özel günlerin önemi yoktur her gün aynı gündür. erkekler rutin hayat ister çoğunlukla, çoğu erkeğin düğün dü bayram dı falan sevmemesinin nedeni budur, bunlara takıyorsan ya hiç böyle olmayan bir nadir erkeği bekleyeceksin evlenmeden önce o da bakalım sana bakacak mı ya da erkeklerle işin olmayacak.
Çok üzücü bir durum ama takmamayı öğrenmelisin. Madem o önemsemiyor sende önemseme, onun dolum gününü kutlama, özel hissettirme, ha 25 ha 26 aynı şry sonuçta kutlamaya gerek yok. Yemek yapmayı azalt, onun eşyalarını daha geç yıka, o söylemeden ütü yapma yaparsan yarım yap, öylede giyiliyor de. Her şeyi yarım yap bakalım o zaman ne yapacak
Çok fenasin
Yok ya iki gündür hastayım diye neler çekti
Burada kı yazılanlara takılma zırvalamiş mıllet bir tanede yapıcı konuşup yazın, kım boşan demiş kimi sevmıyor ya bu kadar mı ucuz evlilik muessesı o yapmadıysa bır sey sen yap onu tetıkle taklıma burada yazılanlara buradakıler ucuk ucuk
Sonradan benim kırıldığımı görünce zaten bir şeyler yaptı benim yüzümden bu durumdaydı aslında ben biraz rahatsızım o da strese girdi
Hastalığın için adam ağlamış, evlilik yıl dönümünü kutlamamış. He kutlamalı mıydı, tabii ki kutlasaydı iyi olurdu. Ama sırf bu yüzden sevgisinden şüphe etmen yanlış. Bak adam hastalığının çıktığını öğrenince ağlamış. Burada yuva olmayı beceremeyip, özgüven problemi yaşayan asosyal insanlardan fikir edinmeye çalışacağına, senin için döktüğü gözyaşını aklına getir.
Babam 40. Yılda birader ile benim aldığım yüzüğü anneme verdi ama organizenin temelinde ne annem var
Evlenirken beyin kullanmak önemli bunu anneme bir sürü akrabama arkadaşıma söyledim
Beyin kullandığım için evlenmedim
Evlenmeden önce böyle olduğunu biliyor ve oba göre bile bile kabul ettiysen yapacak bir şey yok ! Ama önceden kutluyor önem veriyordu şimdi nikahı basınca böyle odun olduysa at evden dışarda yatsın
Sonra telafi et de benim sağlık sorunlarımdan dolayı onun da kafası biraz kötüydü benim yüzümden kötüydü yani o yüzden ben fazla üzerine gittiğimi düşünüyorum o haklı
Eşin evlilik yıl dönümünü hatırlamayıp bu yönde bir şey yapmadiysa bu evlilikte ters giden bir şeyler var. Artik evliliği ona tatmin edici bulmuyor olabilir. İlişkinin gözden geçirilmesi, buna neyin neden olduğu düşünülmelidir.
Takmalısın. Evliliğiniz değer kaybediyor çünkü, hatta belki kaybetmiş bile. Karşıdaki minimum bir çaba bile gösteremeyecek kadar saldıysa (ki adam uyanmamış bile o güne özel), birşeyler yapmanız lazım.
Türk erkeği genel olarak jest yapmayı sevmiyor.. Kimisi tembel uğraşmak istemiyor kimisi para hesabı yapiyor maalesef.. Kadın ruhundan çoğu anlamıyor yıllar geçtikçe daha da ilgisizlesir karakteri bu belliki fazla beklentiye girme...
kadın ruhundan Anliyanlar cokmu kiymetli
Yani ilişki bunlara bağlanmasada, hatırlansa güzel olur. Yani ben doğum günüm dahi kutlanmasa önemsemem. Ama evli olsam eşimin özel zamanlarını önemserdim. İnsan mutlu edince karşısındakini mutlu olur diye düşünüyorum
Öküz valla
Benim eşim olursa özel günleri kutlamasını isterim ben olsam bende kafama takarım
O senin böyle seylwre önem verdiğini niliyomru ona göre yorum yapcam biliyorsa ve yapmıyorsa sende senxen beklentilerini karşılama herkesin bir beklentisi vardır sonuçta bilerek yapmadiysa da konuş ben bu tarz şeylere önem veriykrum evlenmeden önce böyle biri olduğunu bilerek evlendi yani
Bence tek başına buna bakıp karar verme eğer normalde ilgili ve düşünceli biriyse belki gerçekten dalgınlığına gelmiştir. ama özel günleri sürekli önemsemiyor ve seni kırıyorsa o zaman konuşulması gereken bir konu olabilir. Ben olsam büyütmezdim ama hissettiğim kırgınlığı da açıkça söylerdim
Kaç yıldır evlisiniz, nasıl ve hangi duygularla evlendiniz, evlenmeden önce nasıl bir karaktere sahip olduğunu incelemediniz mi, sonradan mı ilgisizleşti?
Bak ben has odunum romantiklik desen R si yok ama ilişkilerimde özel günleri hiç atlamadim bir çiçek olsun almış vermisimdir ayıp etmiş enişte bey ama umudunu da kaybetme belki supriz yapacak
Benim eşim hiçbir özel günü kutlamaz ben önem veririm bunlara. İçim acıyor
Doğum gunu de mu kutlamıyor?
@MuhendisDiyetisyen91 pek kutlamıyor ben kutlarken katilir
Neden böyle, evliligin başlarinda da mı böyleydi?
Kaç yaşındasınız eşiniz vs
@MuhendisDiyetisyen91 böyleydi eskiden daha evvel böyle değildi
@_Armstrong_ 46 ben
Anladim. Severek mi evlenmistiniz yoksa gorucu usulu filan miydi
İşi çok stresli mi, yoğun mu?
Öyleler benim mide doğum günüm kutlamadı önemsemedim bende ona yapmıcam kendileri bişey sanıyor lar
Ciddi bir konuşma yapmanız lazım.
Kavga olmayacak şekilde.
Oturup kısa ve vurgulu şekilde konuşma yapmanız lazım.
Evet ya bi kutlasaymış falan iyi olurmuş. Çiçek falan ya da küçük bir hediye belki romantik bir yemek olurdu.
Parası yok belki de , her şey olabilir sonuçta yani..
Var cebinde ama maaşına daha var benı yarın Ankara'ya doktora götürecek 2 gün kalıcaz orada sonıc alamazsak özel muayeneye gideriz dedi para onun için. Temkinli davranıyorum dedi
Düşünceli çocuk. 👍 ama tek bir gül bile olabilirdi bu 👍 anlamlı hoş bir tek gül..
Sonrasında yaptı😊
Ne güzel işte..👍
Zen önem veriyorsan ve o da bunu biliyorsa bişey yaomalıydı
Biliyor 14 subattada kavga etmistim aynısını yapyopr yine
Ne diyeyim ki Trip at.. Kaç. Yıllık evlisiniz
Az önce geldi niyr sürekli uyandırdım me yapalım diye bagırdı sonr agitti cahil diye yarın Ankara'ya gidecegiz orada yapacakmıs zaten orada dısarıda oldugumuz için mecbur bişeyler olacak
Biraz öküz seninki ne diyim ki.
Yaşlar kaç
26
Daha gençsinşz ya bir de böyle şeyleri yaşlılar yapmaz
Yaslanınca napim ki
Yani işte şu an kıymetli.
Ne diyim yanlış ama idare et işte yarım yapar belki
Yaptı ama ben triplenıncenyaptı
Oda yarın Ankara'ya gideceğiz orada yaparız diye düşünmüş
Ne yaptı
Güzel bir yere yemeğe gittik
Oh iyi bari sevindim senin adına. Güzel de bir gece geçirin
evlilikte bu unutulrsa sıkıntı ben bi kez unutmuştumda fenaa :)
Unutmaya devam ediyor
hödükcüme selamlar allah kurtarsın :)
🥲🥲
işin zor kadın ruhundan anlamayan biriylesi nbende evliyim azçok şu an tahmni ettim snein hisleri
Kesin bişwy diyemiyorım ya bu konu hakkında
neyse:)
Bir Şeyler Yapılsa Hoş Olurdu Tabiki Ama Yapmadıysa'da Fazla Takılmamalı.
En azından uyumasaydı
3 4 gün önce cicek almıs ondan almadı heralde rahatsızfım o yüzden almıl
Ama bugün başka
Evlilik yıl dönümü, doğum günleri, anneler-babalar günü ve sevgililer günü bence önemli günler bunlar. Maddi olarak bi şey alınmasa da en azından sözlü bi kutlama yeterli bu bile olmuyorsa sıkıntı
Normalde yapardı aslında anne değilim mesela anneler Günü’nü kutladı ama benim sağlık sorunumdan dolayı biraz da onun da kafası karışık ve kötüydü o yüzden ona bağlıyorum sonra telafi etti
Belki adam supriz yapacak geceyi bekliyo hemen olumsuz elestiri yapmayın
Tabikide seven sevdiğine hatırlayıp almalı abi lami cimisi yok bunun
Yapanlarda çok değerli olmuyor ki çok da takma boş ver
Erkeklerle ilgili hiç bir şeyi kafaya takma.
Kafaya takma sen ne aldın ona oda senle evlendi ya hani
Evlilik yıl dönümü önemli en kötü anlamlı bir hediye alınır
Benim sevgilimde doğum günümde hiçbir şey yapmadı kutlamadi unutmuş ben ona neler yapıyorum hastaymış sıkıntıları varmış nasıl bozuldum anlatamam
Ben de bozulmuştu ama sonra telafi ettim gerçekten böyle günlere önem verenler için zor bir gün oluyor
Amma abartmışsınız, alt tarafı evlilik yıldönümü. Sana nikah masasında "evet" cevabı vermiş, daha ne istiyorsun?
Böyleleri hep böyle oluyor değiştirmen zor ne yazık ki ya kabul etcen ya da sıkıntı çıkarıp tadını kaçırcan ama asla kafaya takıp iiçine atma sonra senden çıkıyor
Ben eşimden hiç bir zaman görmedim hediye 15 sene oldu almadı sadece sen değilsin
Bir sure sonra bırakıyorlar boyle ozel gunlerı maalesef
inan bana g*tünün umrunda olmasın sende ona özel olan günleri hatırlama aynı muameleyi yap bak bakalım ne yapıyor kendini üzme
Kendisi doğum günü olduğunda üç ay önceden söyler yapmasam büyük hayal kırıklığına uğrar
birazda o hayal kırıklığına uğrasın yapıcam de ama yapma bak empati ne demek nasıl çözüyor
Seni artık sevmiyor bu kadar basit tokmakçısı ile takılıyor jestler yapıyor sanada böyle davranmasını yedirirsen devam et.
onu bunu bilmem de sen kökünü bir söktür onu. anasından emdiği süt burnundan gelsin
Ya öyle yapınca huzursuzluk oluyor bilmiyorum ama trip atarım konuşmam
huzursuzluk olsun. sen kendine gel. sen bir türk kızısın.
Türk kızları kocasının kafasını sik er sik er ki. adamın ailesinden ve ailesine yemek götürmekten başka bir şeyle uğraşacak mecali kalmasın
kendine gel. evde sadece 2 kaşık varsa birini keyfine kıracaksın onun önünde
Sen böyle kafasını sik mezsen adam da böylee halısahaya gider. Aferim
Uyuyakalmısım diyor uyuyor
Aferim sanaa. Gördün mü bak. Kafasını sik meyince ne oluyor
dalga gecıyor gülerek
Dişi dediğin ısırır
Söyledim sürekli kutlayacakmıyız ben mi kutlayacagım sen kutla diyor daha iki yıllık evliyiz ya
10 da maça gidecekmis
Belki de süpriz yapacaktır :D. Söylemene rağmen bir şey yapmayacak plan program yapmayacak kadar odun olamaz
Oyle soylıyor yarın sehır dısına cıkacagız orada yaparız diyor
Neyse haberdar et tatlım çok merak ettim. İnşallah gece romantik bir yemeğe çıkarsınız. Sen yine de seni çıkartacakmış gibi süslen duşunu al makyajını yap giyin bekle ne olur ne olmaz
Dısarı cıktık bagırdı cıkmayacaktım zorla çıkarttı bi anlamı kalmadı yaptıgının
hadi hadi tadını çıkar üstüne de gitme. akşama da bilirsin işte en iyisinden tatlının en zevklisinden en iyisinden yiyinn
farkına vardğında da tepkisiz kaldı ise belkide değersiz görüyor evliliğinizi.
Yok kızdığımı anlayınca bir şeyler yaptı hemen ertesi günü bir yere gidecektik orada da fazlasıyla yaptı sağ olsun
Kontratı imzalamış erkek rahatlığı diye yorumladım. :D
İlk defa böyle yaptım ama
Adam yorgun çalışıyo bide onumu hatırlicak takma kafana böyle şeyleri
Ve benim yüzümden yorgundu o yüzden takmıyorum çünkü ertesi gün fazlasıyla yaptığı her şeyi
Takma kafana diyeceğim ama
Bu demiş
Benim için 2 de aynı, 5 de aynı yazmış.
Ama ceremesiini çekiyor midesi ağrıdı stresten
Kb ama Böyle biriyle Evlenmen senin Hatan, Ağaçtan Sevgi bekleyemezsin
Ya her zaman böyle değildi
O zmn cicim ayları Bitmiş. Akılsız kadınlar haketmeye taviz Veriyor, senden yaşça büyük adam senden olgun değilse o ilişki yurumez..
Herseyı ben mı soyleyecegım ya yap dıyr her yıl yapacakmıyız sen ne yaptın diyor sorun çıkarma diyor gecen yıl tatıle götürmüstğ
Bu işler karsilikli ama üslupta önemli.. yıl dönümünde bişey yaptı diye değil, senin gibi naif birini haketmedigini düşünüyorum
Ben ilerde Karımı kuş sütüyle beslerim. Her gün istediklerini Eve doldurur, ve Siradan olmayan şeyler yapardım.. sıradan olmak bana göre değil sevmem
Ya o da bir dediğimi iki etmez ben sıkıntı etmeyeyim siye söylemeden yapar herseyımı ama bugun önemsememis iste her zaman yapıyorum ben bugunde dursun yorgunum yarın yapacagım diye düşünmüs ama ben öyle düşünmedim
Anladım senin hayatın ben müdahele Edemem, ama evlilik ciddi iş.. bir şey Danisacagim musaitsen
Yılda bir gün değil evlilik. normalde mutlu isen hiçbir şeye takilma
Ama bir yemege cıkabılırdık ya da hayvan gibi uyumayabilirdi
Evett
Ama ben nırmal günlerdense boyle günleri önemserim ilte
Teşekkürler
Öküz gibi uyuyor valla yatıyor saka yaptıgını sanıyor
Yatıypr işte
Kafası yorgunmuş
Takmalısın valla bence takıl ve konuş bu konuyu derim
Ben óyle seylere ònem vermedigim icin bilemiycem..
Niye yapmamış en azından bir çiçek alsaymış
Takma bende yapmadım bana gereksiz geliyor hergün özel olmalı sadece o gün değil
Seni l şaşırtnak için belki bsşka bir anda süpriz yapıcak
Bnmkide sadece kutluo başka bsi yk
En azından hatırlıyor
Benim de ilk defa
değer vermiyor sevmiyor demek ki.
Dogru ben bu hafta iiçindr anlafım benı derdimle kül olup tutstugunda
Çiçek alsaydı olurdu değil mi
Çiçek aldım 2 gün önce dige almamıs ama bugun baska keşke alsaydı
Bak iyiyse sana karşı saygılıysa bence hiç sorun etme. Devri biliyorsun ziyadesiyle kötü
O kadar haklısın ki evet tam da öyle bir insan
Öyleyse hiç ortalığı bulandırma
Çok büyük kavga sebebi bence
Ettik istediğim oldu ama oda stresten midesine oldu olan
Yapma zorunluluğu yok
Hımm tamam
Adamın haberi bile yoktur normal
Haberi nasıl olmasın o söyledi
Sen ona bir daha hatırlat o zaman
Uyuyor dürttğm uyuyakaldım diyor
Kalk lan ya evi terk et ya da bir şeyler yap de
Üzülme be biz nelerini gördük