İlişki derken ciddi ilişkiden bahsediyorum ama çok çekingen gibi ve ani çıkışları var
16 gü
Cevap
22Cevap
19 yaşındayken 27 yaşında bir kadınla konuşuyordum dklşasdkilfadsfs o an sıkıntı olmuyordu da 4 sene geçmiş aradan, şu an bakınca saçma geliyor.
Neden
Lan benim donemim 18 yaşları olgundu şimdiki donemin 18 leri penis bilgisayar playstation prn0 para instagram tiktokta ki baldırıc cıplak kadınlardan başka bir şey bilmiyor.
18 yaşında bir erkek ve ciddi ilişki? Bence 27 yaşındaki kadın kendini az sorgulamalı.
Neden
Hiç normal değil bana göre küçücük çocukla ne işim olur ncnncc
Yok be. Yaşa kafana göre. Erkekler küçük kızla olunca sorun yok kızlar erkekle olunca sıkıntı.
Amaç karşılıklı cinsellik ise yaşayabilirsiniz. Size kalmış.👍
subyancı mısın olm erkekler zaten geç olgunlaşıyo
Uyuşmanız Zor Olacak, Nesil Farkı Bile Var.
Degil mutluysan sorun etme
Tabi hata aq djsjkd
Evet hata erkek zamanla bıkar ve bırakır
Bilemedik pınar Altuğ dan sonra
22-32 bandı normaldir
Çok da yaş farkı yok bence olabilir
O henüz 15 yasında falan ama
Evlat edinseydin. Yuh
@Mrbrawn ne diyeyim s. b. yanci mi diyim daha mi kibar olur
@Mrbrawn s ü b y a n c ı. Cocuk sevici mi deseydim?
@Mrbrawn ne diyim 😅
Subyancinin anlami arastir bi zahmen
Sana sü byancı demedim arkadaşa soruyorum ne diyim diye. Ama uygun degil. Daha cocuk 18 yas
Basta yasini bilmiyodum daha buyuk duruyo seviyorum napicam bilmiyorum
Üzülürsün. Şöyle düşün sen 10 yaşındayken o bebekti. İlişkinin annesi' olmak istemezsin. Zira erkekler kadından 10 yas büyük olsalar bile çoğu zaman annelik bekliyorlar bu bizim ruhumuzu çürütür. Sana simdi heyecanli geliyor. Ama 3- 5 yil sonra ona da kendinden küçükler heyecanli gelecek... seni aldatabilir çevresinden gizlemeye çalışabilir ya da sadece bir cinsellik olarak bakar
@Mrbrawn 💐🌹🥳😎
@Mrbrawn ne alaka be senin de yas 18 galiba
Akil fikir sahibi olmak icin her b. ku tecrube etmen gerekiyor galiba
@Mrbrawn erkekleri tanıyan her kadin bilir.
Akıl yok , mantık yok bu işte
Evet subyancı resmen
Hata değil, şans
Doğru değil
evet büyük hata
Genç o
Gerçekten iyi değilsiniz
Degil İstedikten sonra
Çocuk daha aq
OLUR ARADA ÇIKAR ÖYLE
Büyük hata
Normal citor seviyordur
Bebekle iletişim gibi düşün sence olur mu
Sevgili misiniz
Çocuğa veriyor yani
ilginç
Çocuk bakıcısı misin
yapamaSınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, aşkta yaşın bir sayıdan ibaret olduğu doğru ama 9 yaşlık fark ve 18 yaşındaki sevgilinin o çekingen halleriyle ani çıkışları aklını kurcalamış belli ki. 🤔 İlişkilerde en önemli şey uyum ve olgunluk bence. 27 ve 18 yaşındaki iki insanın hayattan beklentileri, hedefleri ve deneyimleri çok farklı olabilir. Önemli olan bu farkları aşabilmek. Ne düşünüyorsun bu konuda? 💖