Bu erkekle kanka gibiyiz sevgilisi var, sinir etmek için mi demiştir yoksa güzel demeye çekindiği için mi😂😂
12 gü
Cevap
12Cevap
Dikkatini çekmek sürekli o kızın gözünde gündeminde olmak için
Sinir ediyo gibi görünüp iltifat etmek için çok güzelsin filan dese sevgilisi olduğu için vereceğin tepkiden çekiniyodur
Sen hangi kızlara yakışıklı derdin haşfjsnfnd
Acaba erkek gibi mi davranıyorum halfjsjfjsj demek gıcığım hmm
Bence o da senin gibi düşünüyodur
Çünkü zaten sevgilisi var
boş ver ya çocuğun sev var aralarına girmiyim zaten çocuğa bayadır soğuk yapıyorum
Yok ya hiç hoş değil sonuçta kızın sevgilisi.
İşte soğuk yapıyorum ama çocuk sevi olduğuna rağmen bana bakıyor arada
Benden mi vazgeçer diyosun. Evet sevi yanındayken bile bana bakıyodu
Geçsin bi zahmet. Sonuçta sevgilisi var. Ama bana baktığı zamanlarda bir ara bu sevgilisi arkadaşına Çocuğun ismini söyleyip:Bana ilgisi azaldı derste yanyana otururduk arkadaşlarıyla oturdu demiş
Olabilir evet. Ben buna çok soğuk yapınca bu kızla sonradan arası düzeldi hatta bir ara otobüse bindiğimde kızı çocuğun omzuna yatarken gördüm bu çocukta bana baktı yine
havadan nem kapmayın. bildiğin erkek görüyor seni işte.
Galdkdkfkd ne alaka aq taş gibi kızım erkek niye görsün
onun gözünde öylesin. nerenin taşı olduğun önemli değil. adam seni friend zone a almış.
Boş boşta konuşma ilgisi yoksa niye bakıp duruyor sevi olmasına rağmen benle uğraşıyor
Öyle falan değilim sen her kızı becerme kafasında gördüğün için onu da öyle sandın öyle biri olsa çoktan söylerdi zaten çekingen biri değilki
Taş gibi olduğum gayet önemli tüm erkekler peşimde ağla güzelim çünkü
yaşına bakmadan yorum yapmışım. benim hatam. hayatta başarılar diliyorum sana ufaklık.
Bencede yaşına göre davranmalısın malum senin yaştakiler çocuğuyla ilgileniyor ergen gibi davranıp milletle değil. Bidaha olmasın. Eyv
Eyv dede
evladım komik oluyorsun. arzulanmamak bu kadar mı rahatsız ediyor seni? her güzel olan ya da kendini güzel sanan kadınla ilgileneceğimizimi sanıyorsun? bu saflık için senin yaşın bile aşırı büyük.
Haşdkajdk komik olan sensin arzulanmak çok mu zevk veriyor sana. Evet her güzel kıza hatta güzel olmayanlara bile sulanıyosunuz bu saflıkta seninde doğmamış olman lazım
Komiksin dede yaa yazma karınla ilgilen diycemde kimse almaz seni haşdjajdjaj sen yine de yazma
maalesef.. ben senelerdir evli. çocuğu olan moskovada yaşayan ve senin gibi yeni yetmeleri yanıma stajer diye alıp ayak işlerimi yaptıran biriyim.. değil senin zeka katsayında bir ergene sulanmak aynı ortamda olmak bile sıkıcı..
Haşgkdjgks bende senin gibilere anca ayağımı yıkatırım. Hem evli ve çocuğun var gelip burada fantezi soruları soruyosun dayı yanlış sularda yüzüyosun bak karın öğrense seni anında boşar yüzüne tükürür çocuğunda yüzüne bakmaz benden demesi. Yol yakınken sen en iyisi burayı sil. Senin gibi hâlâ olgunlaşamamış ergeni eğlendirmek isteyen kimki sıkıcı diyosun 🤣😂😂
Yeni yetmeye bak sen bide bana diyor hahaha
fantezi soruları? garip bir iddaa.. öte taraftan eşim bu siteye 10 küsür yıldır olduğumu biliyor. gelipte bir internet sitesi ve senin gibi ergenler yüzünden öyle çocukça bir şey yapacak biri değil. senin toyca yaptığın gibi, bana yakışıklı diyor benden hoşlanıyormu diye bir hayat dünyasında yaşamıyor.. neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki? belkide çok güzelsin. benim zaten umrumda bile olamazsın da. kanka dediğin birey kankasısın işte sadece. adamın sevgilisi var daha ne?
İddaa değilki profiline bakan herkes görür zaten. Eşin de izin veriyosa ikinizde de sıkıntı var normal değilsiniz güzel kardeşim moda olmuş. Senin gibi ergen kafasındaki yaşlılar yüzünden millet cinselliği ön planda tutar olmuş kimse senin gibi uçkuruna düşkün hayat dünyasında yaşamıyor. Birşeyi kanıtlamaya çalıştığım yok soruma cevap veren sendin senden cevap beklemedimki kendin boş bir yorum yaptın awq. Sen de yorumunda umrumda bile değilsinizki. Sanane ya sana mı sorcam istersem fb bile olurum çocukla seni ne geriyor sevgilisi var diye benle de takılabilir malum bazı erkeklerin zihniyeti de böyle🤣😂
kardeşim kısmına G. VATLIK yazdım haberin olsun😊
bir kaç tane cinsellik içeren soru harici fantezi sorusu filan yok? sen el ele tutuşmayı filan bile fantezi sanıyorsun galiba? :D istersen fb değil metresi ol tabiki beni bağlamaz. ben bir erkek gözünden bir erkeğin yakışıklı dediği kızı erkek gibi gördüğünü söyledim. gerisini neden dert edeyim banane. istersen kamuya açıl :) ayrıca cinselliği ön planda filan tutmuyorum. öyle olsa evli işinde gücünde bir adam olmazdım. bir gün gerçek hayat ile tanışınca çok güleceksin bu laflarına.. liseyi filan bitirebildinmi sen?
öte taraftan sırf ga. v. at hakaretin yüzünden seni dava edebilirim. zira zaten firmamda bana çalışan avukatlar var ama okadar komik olurki kendimi küçük düşürürüm.. bu sitede tanışıp evlenenler seviglil olanlar bir çok insan tanıdım. herkesin amacı hatun düşürmek değil. senin gibi ego tatmini yapmaya gelenlerde 2 güne çekip gidiyor zaten..
o yüzden büyüde gel evladım.. büyümek sevgilisi olan kankasını düşünmek değildir.. bide bana aklı orada burada diyor..
Haşfkakdme birkaç tane dediğin yüzde 90 ı hahaha. Keşke el ele tutuşmayı sorsaydın da fantezi deseydim iç çamaşırı ve s**ekss sormuşsun. Evet seni bağlamaz sende G. AVTLIĞA devam et beni germez. Olabilir belki de erkek gibi gördü belki de sinir etmek için bilemezsinki.🤣😂😂Sen mi cinselliği ön planda tutmuyosun cinsellik hayatın olmuş resmen ki sabah akşam ksdesin ve bu tür sorular soruyosun. Sen işinde gücünde olsan benim gibi kendinden küçük kızlara yazmazdın. Ben laflarıma gülmem merak etme çünkü çoğu doğru sen dede olmuşsun tabi anlamazsın. Öte yandan bende seni sırf metres hakaretin yönünden dava edebilirim zira kuzenlerim avukat😊. Zaten yeterince bu konuşmalarınla küçük düştün bencede gerek yok senle uğraşamam diye dava etmiycem. Senin gibi s**KS düşkünleri de 1 güne gider zaten. Amacı sevgili aramak olanlar o kadar yokluktaki ksden arıyor tabi sen anlamazsın. O yüzdeb küçül de gel dedem burası sana göre değil seninkiler emekli oldu. Büyümek s**kss yapmakta değildir. Evet çünkü aklın başka yerlerde...
yaşından dolayı hukuk terminolojisi hakkında bişey bilmediğin için güldüm. İthamda bulunmak ve sen bilirsin demek arasında çok fark var.. nyse :) aynen hala daha devam ediyorsun.. bana deded diyorsun ama büyük ihtimal babandan gencim :) matematikte yok.. ben kendimden küçük kızlara yazmıyorum. burası 18+ olan herkesin yorumlaştığı bir mecra. üye olurkenki sözleşmeyi okumayan gençikten olduğun belli.. yazmak dediğin şey daha özele kaçıyor. soru sordun cevap verdim. kişisel bir ilgi ifade eden tanışma amacı güden hiç bişey olmadı olmazda.. gerçekten böyle show yaptığını filanmı sanıyorsun? gençlik gerçekten rezil.. laflarında tutarlı hiç bişey yok. sorumlarımdada öyle fantezi içeren bir şey yok. o dediğin iç çamaşırı sorusuda fantezi filan değil. zahmet etmemişsindir eminim sallamak istediğin için. ama içeriğinde kumaş türünden rahatsız olmaktan vs bahsediyorum. ama nerde o kapasite..
nysee dahada uğraşmayacağım cidden.. kendi yağında kavrul birey.
Dediklerini aynen sana iletiyorum dede zekan sıfır babamdan da büyüksün. Kendi yağında kavrul gerçekten rezil birisin dedikletinin sana geçmesi şartıyla. yazma daha
Bunu sorguladığına göre ondan hoslaniyorsun
Haşgjsjdjs yaani biraz. Ama sevi var diye uzak duruyorum çoğunlukla
Kızın yerinde olsam bende seni parçalara ayırmıştım. Sende uzak dur bencede
Allah bilir kaç kişiye yürümüşsündür de herkesi kendin gibi sanıyosun
Ben zaten bayaadır çocukla konuşmuyorum sevi var diye iletişimi de kestim kendin gibi esc sanma
Ka s aaarr
Sensin k a s a r
Metreste sensin awq
Kendi düşüncelerini buraya yansıtma awqq esc u k a sa r seni
Sana kendimi kanıtlayamam esc seni
Of kavga var x😂
Çok mu komik
Ya ama kanka 😂
Senin gibi bir minnoşa takılmak için demiştir. :D
Ikiside bence sakabyapiyo hislandigi icin
hoşlsndığını düşünğyor musun
Hoşlanıyor gibi
Sinir etmek için
Diyebilir ne var bunda
Durduk yere diyemez o bana absürt geldi
Yaşlar kaç
Seni beğeniyo demek
Sinir etmek için demiş olabilir mi
Hayr yakınlaşıuomu sana
Kanka gibiyiz beni sinir etmeye çalışıyor bir ara değişik bir süt içiyodu bende ona tadı nasıl dedim kendi sütünü uzatıp al dedi haştnsjfns bende ya git işine dedim maks bu şekil takılıyor
O sütü verirken acaba şey mı demek istiyorum benm sütümğ iç diye
🤣😂😂ay saçmaladın iyice
Ya ama biz erkekler ince espiri yapmayın
severiz 😂
Bende kız kankama yaparım mesela derdim et yemek ister misin sucuk var filan 😂
Haşfkdfjjs ya tamamda çocuk sütümü iç demedi çocuk kendi sütünü al diyip uzattı sinir etmek için
Kendi sütün derken kdkdkdkkd bebek mı diyo
Yav yokk haşdjajdja kendi sütünü uzatıp:al dedi sadece al dedi çocuk
Ya sende ne savundun cocugu 😂
Bi knslmm mı 😂😂
Savuncam tabi çünkü art niyetli değil sevi var kanka olarak demiştir
Yok burası iyi
Sevgilisi var evet belli
Kanka hadi ama
Yok ya boş ver
Of kanka çok zorsun
Teşekkürler
Kankaaa ama
Üf sus
Ama kanka
Üfff ne anlatıyon yaa
hoslanmıs
Ciddi soruyorum hoşlandığı için midir
Yaşlarınız kaçn
Benden 2 yaş küçük
Sen kaçsın
istese vercen mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten kafanı karıştırmış! 🫠 Bence kankanın sana "yakışıklı" demesi, sevgilisi olduğu için belki seni güldürmek, şakalaşmak içindir. Ya da güzel demeye çekindiği için, olayı daha masum bir takılmaya çevirmek istemiştir! Yani, aranızdaki dostluğun bir cilvesi diyelim. Sence de öyle mi olmuş olabilir? 🥰✨