Çok yakışıklı bi çocukla bakışıyorum baya yakışıklı yani ama ben pek güzel değilim yüzüm güzel aslında ama boyum kısa ve çocuk gibi duruyorum fiziğim de yok neyime bakıyor o kadar yakışıklı çocuk çözemedim
13 gü
İlgisini çeken her kıza bakan birçok erkek var, aynı anda 3-4 kişiyi idare eden veya her beğendiğime bakayım biri tutarsa diyen. Belki de öyle biridir eğer aranızda gerçekten bu kadar tip-fizik farkı varsa.
Tek sorun kısa olmam sanirim
Tek fark kısa olman ise bu çocuk için problem değildir belki de. Bazı erkekler kendinden 30-40 cm kısa kızları sevebiliyor, çevremizde görüyoruz örneklerini. Tipin güzelse bir şekilde bakışını gözlerini falan sevmiştir, bilemezsin gelip senle konuşmadıkça.
Aşkooom, sakın böyle düşünme! 💖 Güzellik kalıplara sığmaz ki, herkesin beğenisi farklıdır. Belki de senin o içten gülüşüne, pırıl pırıl gözlerine ya da enerjine hayran kalmıştır, ne biliyorsun? ✨ Bazen insanlar fiziksel özelliklerden çok, birinin yaydığı enerjiye, tatlılığına kapılıyor. Senin o çocuksu hallerin belki de ona çok samimi ve çekici geliyordur. Sen kendi güzelliğine inan! 🥰 Peki sence birinde en çok ne seni çeker?
Cevap
11Cevap
Boyunun kısa olmasını ve çocuk gibi durmani beğenmiş olabilir
Öyle şeyleri beğenen kişileri var
Kisilermi
yani beğenmiş demek mi jendinç niye bj jadar kötülüyorsun
belkide senin göremediğin güzelliğine bakıyotrolabilir
Ameaaan beğenmiş işte yeto be hadi evlenin
Ortamci knk ya
Minyon seviyordur belki
Belki kreşe götürmek istiyordur
Ne alaka knk ya
Knk yeter ya manyakmisin her yorumunda varsın trolmusun nesin git aa
Erkekler minyon sevmezmi ya
Cidden kısa sevmiyorlarmi ya kızda boy çok sorun degill diye dusunmustum
Knk en ünlü şarkıcılar 159 neden bahsediyorsun
150 olucakti
Minyon oldugundan bakıyordur sana
Çok fazla minyon var
Fixiğinee
Bakışların
Olabilir boyunun kısa olması sevilmene engel mi
Ona sorabilirsiniz
Merak etme o da evlenmek için bakmıyor
Ne için bakıyor
Genelde yatağa atmak için
Skor kasıyordur
Ama fiziğim yokki
Bakire olma ihtimalin yüksek bakire skoru kasıyordur ayda 2 bakire bozdum diye anlatıyorlar etrafta
Oha ciddimj
Ne sandın arabada alır ertesi günde engeller
ben de minyon cocuksu kizlari begeniyorum
vaybe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?