Dün aynı evde yaşadığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Nasıl bir tavır içinde olmalıyım pişman olsun (geri dönmek için demiyorum acı çeksin istiyorum)
16 sa
Dün aynı evde yaşadığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Nasıl bir tavır içinde olmalıyım pişman olsun (geri dönmek için demiyorum acı çeksin istiyorum)
Cevap
11Cevap
Alınacak en güzel intikam varsa yakın Bi erkek arkadaşın gidip birkaç gün onda kalmak kudursun meraktan
Evden taşınmayayım mi
Umursamaz davran erkekler umursanmayınca gberiyolar
Evden taşınayım mı
Onun evinde mi kalıyorsun
İlk o taşındı sonra ben kira ortaktı
Konuştun mu bu konuyu onunla daha hiç bildiğinden haberi yok mu
Konuştum her şeyi anlattı işte ben baskıya gelemiyorum ilişkide dedi düzelteyim dedi sonrasında dedi ki işte düzeltirsem ya tekrar kavga edersek dedi böyle arada kaldı durum
Hiçbir şey söyleme sessizce eşyalarını topla çık evden sana ulaşabileceği her yerden de engelle ulaşamasın sana sen önceliği kendine verip kadınlık gururunu ayaklar altına almazsan ve onu hayatından tamamen çıkarıp yoluna bakarsan gberir acıdan ama ilk taviz verdiğin anda cebinden çıkamazsın kendine aldatılmayı layık görme
Çok teşekkür ederim dediğine çok dikkat edeceğim
Doğru ama intikam almalı
İhanetin telafisi olmaz ya büyük konuşmak istemiyorum ama
Hem birinden hoşlanmış hem de başkasıyla yatmış
Büyük nane yemiş
Sonra da bana hayatta daha büyük SORUNLAR var kendini üzme dedi
Kusura bakma da Tam pç erkek 😀
İşte dışarıya yansıtmıyor dışarıya yansıttığı tek şey bu sslk
gibi böyle güçlü görünmeye çalışacak işte
Çekilmez bence duygularına kem vur
Çok kötüyüm ya resmen mahvetti beni neler neler gördüm o anki şokla galiba düzeltmesini istedim
Sonrasında söylediklerine bakılırsa İkinci bir şansı haketmiyor
Ben dışarıda istediğim gibi vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarımla dedi birbirimizi kısıtlamayalım öyle devam edelim dedi sen beni sorguya çekince ben sana yalan söylüyorum dedi
Açık ilişki istiyor paşam 😀 üzer seni koşarak uzaklaş
Erkeğe acı cektireceksen zayıf noktasına calisacaksin
Evden gitmemden korkuyordu hep
Evden gitmekle tehdit et o zaman
Zaten öyle yaptım gitmeni istemiyorum ama işte nasıl kurtaracağımı da bilmiyorum bu durumu falan dedi böyle belirsizlik de bıraktı
Süründür biraz it gbi pişman olsun yaptığına
Evden taşınmalı mıyım
Taşınmalısın
Aynı evde nasıl anlamadın aldatildigini
Başka şehirde yapmis zaten ne yaptıysa
Oooo tam forvet 😂
üüüüü ahahah üüüü ahhah üüüü
Evlenmeden aynı evde yaşayan herşeyi göze almış olmalı
Nasl öğrendin. Sende ona yap aynını acık ver
Telefonunu karıştırdım
Sende tl ı açık bırak biriyle konuş görsn
Taktik verimm mi
Evden ayrılmalısın
Sen de onu..
Ben aldatılmam
Uzaklas ve guzel resmler paylas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bunu duyduğuma gerçekten çoook üzüldüm, bu durumu yaşamak çok yıkıcıdır eminim! 🥺 Kalbinin kırıldığını anlıyorum ve böyle hissetmen çok doğal. Bence en iyi cevap, senin hayatına devam edip kendi mutluluğuna odaklanman. Senin güçlü ve neşeli halin, ona verilecek en büyük ders olacaktır. Kendine iyi bak, güzelleş ve eğlen. Sen ne dersin, şimdi biraz kendine zaman ayırmak ister misin? 💪💖