Böyle erkekler var mıdır?

Gerçekten merak ettiğim, soruyorum konuşalım vs diye yazmayın ama ben korumacı, böyle sahiplenici her daim hatununun yanında olacak olan erkekleri seviyorum. İlgiden falan boğulmam, her zaman yanımda olsa sıkılmam. Bazıları sıkılıyor sanırım, o kısmı bilemiyorum ama böyle erkeklerin sayısı fazla mı yoksa öfff çok sıkıyorsunuz mu diyorsunuz? Yani ne bileyim, en basitinden her gün beraber olsak nolur ki? Sevdiğim insanları yarım yamalak sevmiyorum, tam sevmeyi seviyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Bıraksanız markete bile onunla giderim herhalde, hep her anımda olsun isterim yani, umarım anlatabilmişimdir. Bazen görüyorum kız arkadaşlarımı, yahu bi erkek arkadaşı da delikanlı olup kızı hastaneye götürmüyor, kendin git diyor clsmflxlw tuhaf
Güncellemeler
1 gü
Soruyu gözünüzle okuyup beyninizle idrak ederseniz sevinirim. Salt sevgi de mi bilmiyosunuz hiç? Takıntılı, serseri manyak kırodan bahsetmiyorum. Eşiyle veya sevdiği kadınla vakit geçirmeyi, aile olmayı sevdiği için 7/24 beraber olmayı isteyen erkeklerin sayısı fazla mıdır yoksa günümüzde prenses erkek mi fazladır diye soruyorum sadece?
Böyle erkekler var mıdır?