Manipülasyon diyorum başka da bişey demiyorum
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
varsa önüme çıkarın çünkü onu alkışlayacağım, madalya vereceğim.🏅
ama tabi ki bu sözleri bizi kandırmak için söyleyenler de var... ve yine bizi üzüyorlar
04 Yorumla- 1 ay
Hep üzülen biz oluyoruz 🤦♀️
- 1 ay
Maalesef evet
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim 🌸
- 1 ay
Rica ederim💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- 1 ay
Böyl iş Böyle mesajlar insana dolanan dolandırıcı mesaj gibi gelir
ya düşünsene birine desen ki bir dolandırıcı bulup bana bir dolandırmak için kandırmak için bir mesaj yaz desen anca böyle yazarsan
Bu arada içeriğinden bir şey anlamadım sadece sen bana senden vazgecmeyecegim kısmına katılıyorum başka bir şey anlamadım😂
Kısacası yürekle konuşmak gerekiyor böyle değil
20 Yorumla - m1 ay
Evet nadir de olsa var öyle adamlar..
Öyle bir adam tanıdım ki bu görseldeki onun yanında hiçbir şey kalır.. Hayatımda iyi ki tanıdım dediğim ve yeri hiçbir zaman değişmeyecek tek insan.. Öyle adamları sevin ki sizi prenses gibi hissettirsin..
20 Yorumla - 1 ay
Güçlü ve zeki insanlar bunu tercih eder evet. Yok denecek kadar az o ayrı konu..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. yalnizca gercekten GUCLU erkekler böyledir ve guclu erkek her zaman guclu kadini secer. aslanin esi de aslandir derler ya, o hesap. eger bir kadin iliskinin basindan beri sevgilisine kendini ezdirmezse erkek mecburen ona uyum sağlıyor, eger kadin "hayir" dedigi seylerle ilgili net ve kararli bir durus sergilerse erkegin ona saygi duymaktan baska caresi kalmiyor zaten. hataliysa, gercekten kadinin onunde diz cokmekten baska sekilde kendini affettiremeyecegini, bunu yapmadığı surece o kadinin onu terk edecegini cunku karsisindaki kadinin bagimsiz bir karakter oldugunu biliyor. ve asil bu erkekler "eril enerjiye" sahip oluyor, eril enerji denilen seyin asmak kesmek oldugunu zanneden bir guruh var ama alakasi yok, asil erillik, erkeklik bu iste. ancak boyle dusunen bir erkek karsisindaki kadini disi hissettirir. boyle bir erkek cok guzel sevilir, cok guzel sevisilir hahaha
31 Yorumla- 1 ay
O kadar doğru kiiii
- 1 ay
Doğru Tarafları da var yanlış taraflarıda mesela bir kadının kendini savunmasını haksızlığa gelmeyişini evet çok çekici buluyorum, görselde olduğumu gibi
Benim kadınım haklıysa geri adım atmaz!
Yalaka olmaz!
Hormanlarına göre hareket etmez!
Duygularını ifade ederken çekinmez ve bunun için suçluluk hissetmez!!
Gibi konuşmalar çok yapmışımdır ama diz çöküp af dilemek yalvarmak kısmı yanlış bir davranış şeklidir hayatındaki adamı asla öyle bir konuma düşürmezsin evet burnunu sürtersin ama bunun daha zekice yollarını bilir kadın ve erkeğin içindeki o gücü açığa çıkaracak olan kadının sergilediği kadınsılıktır..
Sadece güç kisvesi altında bir duruş sergilemekle olmaz, kişiler birbirinin ruhunu okşamalı ve beslenmelidir bir kadının çocuksuluğu erkeğin doğasına en uygun besindir ama bilen kadın azdır...
10 Yorumla - 1 ay
Yani benzerini çok yaşattım konuştuklarımda, fakat bu ezikçe yani diz çökeceğim yok peşinde sürüneceğim falan abartı ve ezikçe yane
Bir keresinde eskilerden bir kızla, konuştuğumuz bir konuda, hani sorun çıkarmadığı için, soruun çıkarmıştım, ne diye her şeye evet diyorsun, fikrin yok mu zıtlaşsana az, dik dur az hırçın ol diye kıza dellenmiştim ADSLJFJADADJKFADADSSFAS
120 Yorumla- 1 ay
Dkdkdkkfkfkfkfkf manyak şu an evliydin öyle yapmasan
- 1 ay
Sahte onaylı duyguları ne yapiyim kızım ben, bana kadın gibi kadın lazım. Kadınım demem lazım kız. Hırçın olsun az, hrrr SŞLKADSKLFDASFASD
Sonrasında bu kızçemiz beni çok üzdüü çoook ŞMAADFŞKLDF
Hiç onu soruyor musunuz yook tövbee varsa yoksa erkek hatalı ADŞSAFİFASDFSDFSADF - 1 ay
Gadınımm
- 1 ay
Kdkdkdkdkdldl
- 1 ay
Noldu be kim üzdü seni saçını başını yollarım onun
- 1 ay
Usmanım nireye gidersin AŞLSSKŞASDFSADFSA
- 1 ay
Geçti gitti be, çok yamuk yaptı da işte, kendi ayağına sıktı. Ve hala arada görüyorum, sıkmaya da devam ediyor AKLSJFASKŞKADFAFSD
- 1 ay
Emmağğn benena yane LKJDAFDSFDASFAS
- 1 ay
Kskdkdkdkdkdkdk
- 1 ay
Ocağıma kaynar sular döküp evinde aş mı pişecek sandın? Şu gökteki yıldızları havada tutan benim ahımı havada bırakır mı sandın? Bu sözü çok severim. İlahi adalet var herkes yaşattığını yaşar
- 1 ay
Yani ilahi adalete inanmamdaa
Yaşattığını yaşar mıığ, yani galiba bilmiyorum da Umrumda da değil ki ya, ne yapıyorsa yapsın amaağn, çok da fifi AŞLSKADFKLFADFAAF - 1 ay
Amaan dkldkdkd
- 1 ay
Seni birine çok benzetiyorum yani eski tanıdığım birine burası falan hala hayatımda yokken
- 1 ay
Değişik
- 1 ay
Kız neyimi benzetebilirsin neyimi gördün, annağm korkuğtma beni bir yerim açıkta mı kalmış AKŞLSDFAKSDFADSSADF
- 1 ay
Skksksksksks konuşmanı ama o random hiç sevmezdi sen baştan aşağı randomsun dkkddkkdkdkdk
- 1 ay
Bende onu sevmezdim zaten hele helee KLJFDJFALDAF
Randomlu olmak ayrıcalıktır, ne o öyle mimiksiz emojiler falan püüüğ AŞLSKDSŞGGSGSS - 1 ay
Ayyy kesinlikle random varken emoji falan
- 1 ay
E tabiikide, bak kafa çalışıyor SŞDLAFDKLFASDFDAS
- 1 ay
Tabikide dkdkddkslskldkdlsls
- 1 ay
Adam ya.
Her evrede vardı , yarında var olacak.
Önemli olan karşılık bulabiliyor mu?
Bütün sorunsal bununla başlıyor ve bitiyor.
Kim kimi neden niçin tercih ediyor.
Yalanlar , gerçekler olanı geçtiği sürece bazı şeyler degismemek için yemin içmiş.10 Yorumla böylesini buldum ama ittim defalarca en son kavga çikardim gitmesi gerekiyordu cünkü. Pişman da degilim yalan söylemisti bana ama bazen özlüyorum 😪
21 Yorumla- 1 ay
Yaaa
- 1 ay
Hafif bi erkoluk var elemanda. Ağlamayı kes falan , şimdi hiç hoş hitaplar değil. Erkek dediğin kibar olur.
11 Yorumla- 1 ay
Oda doğru
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyleleri de hep bırakıyor he ahhdjefk
(nerden bildiğimi sorma)11 Yorumla- 1 ay
Ah be kardeşim
- 1 ay
sözde erkeklerin hepsi böyle, iş icraata gelince bomboş d*ngalak bir şeye dönüşüyorlar
11 Yorumla- 1 ay
Yaa
İlk terkeden siz olursunuz böylelerini özenmeyin hem sözlerle olmuyor davranışla
12 Yorumla- 1 ay
Hmm nerden biliyorsun
- 1 ay
Bazen diyorum ki; keşke haksız olan, yanlış yapan, özür dilemesi gereken ben olsaydım.. Demek ki varmış.. 😄
10 Yorumla - 1 ay
Çoğu hep böyle baslasada hikayenin sonunda üzüyorlar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı. kadınlar böyle erkek istemez kızlar maskülen erkekleri eleştirir ama yinede onlara kapılırlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı. Gerçek niyetiyse güzel değilse kelime oyunları online
10 YorumlaBence saçma. Aşırı ilgi gösteriyor. Erkek kısa ve öz konuşmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla- 1 ay
Hepsi yalan çünkü insan uyuyunca da hatırlamaz sevdiğini
10 Yorumla - 1 ay
Böyle erkekler yalnız bırakılır çünkü samimî değiller
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu tarz tipler genelde gtlerine tekmeyi yerler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emin ol böylelerin değeri bilinmiyor, kadında, erkekte
10 Yorumla- 1 ay
İlla vardır böyle gurursuz karı kılıklı herifler😂
10 Yorumla - 1 ay
Olmasın böyleleri. d daha iyileri var buna mi gözlerin doldu
10 Yorumla - m1 ay
Akşam akşam bunu gördüm ve noralim baya bozuldu vardır da ama önümüze neden çıkmıyorlar ki 🙄
#prenseserkeklereson.02 Yorumla- 1 ay
Moralim ahha
- 1 ay
Kesinlikle#prenseserkeklereson
- 1 ay
Böylesi erkekler var ama şimdiki kızlar ya paraya ya tipe baktığı için bu erkekler ortadan kaybolup gidiyor gadası
02 Yorumla- 1 ay
Bazı kızlar öyle hepsi değil ki gadası
- 1 ay
Hepsi değil tabi ama çoğunlukla bu yönde
- 1 ay
Var böyle erkek çok ama kadınların aşırı yüksek testosteron arzusu ile daha baskın ve kendilerini insan yerine koymayan erkekleri tercih etmelerinden dolayı hep geri planda kalıyorlar
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Hiç inandırıcı değil ya. Yok neymiş diz çökecekmiş ağlamayı bırak falan filan. Çok yükselmiş bence.
10 Yorumla - 1 ay
Var ya tanıdım öyle birini
23 Yorumla- 1 ay
Kız ne güzel bir şey
- 1 ay
güzel şeylerin sonu kötü bitiyor kejdjs
- 1 ay
Ah be
Var var ama değer bilinmiyor gercekten ben de uzun zamandır içinde böyle insan saklıyorum ama nasip kimse çıkmadı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abartmış buda biraz 😂
14 Yorumla- 1 ay
Ama nasıl güzel
- m1 ay
Yok ya yapmacık 😂 niye önünde diz çökeyim yan yana el ele olmak varken 😂 biraz gerçekçi olmak gerek film ya da romanlardaki gibi değil hayat bunlar böyle yaparak milleti özendirme şov yapma çabasındalar seviyorsan adam gibi seveceksin sallanmadan kıvırmadan neysen o haline çıkacaksın karşısına ki evlenince hayal kırıklığına uğratmayacaksın.
- 1 ay
Doğru taraflar var tabi dediklerinde bay brawo
Bu kadar çok seveni üzerler ya😏
12 Yorumla- 1 ay
😒😒
- 1 ay
Değer bilinmeyeceği için boş iş varız ama kendimize
10 Yorumla - 1 ay
Çok duygusalmış
Ama bak diyorki hata yapabilirim ona göre10 Yorumla - 1 ay
Laf bunlar kızlar. Hep köprüyü geçene kadar
10 Yorumla - 1 ay
Gerçekler film ve videolardan ibaret değil
10 Yorumla - 1 ay
Var tabiki
11 Yorumla- 1 ay
Naziklik bakimindan ☺️
Bunu okuyan ama yaşamayan biri yazmış
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. Güzel Söylemiş Hak Edene
Vesselam10 Yorumla- 1 ay
Fazla edebiyatçı bir erkek.
10 Yorumla - 1 ay
Çok nadir vardır belki
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Hahahaha bu ne a. Güldüm komikmiş baya
11 YorumlaKendimi övmem ama sevdiğime gözüm gibi bakarım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben varım da değilim artık
04 Yorumla- 1 ay
Niye
- 1 ay
Dkdkddksls ah be
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Erkekk yeaaaa
12 Yorumla- 1 ay
Yyııaaağ dkdkdkkd
- Cevap sahibi1 ay
😂😂
- 1 ay
Bulamazsın.
20 Yorumla - 1 ay
Var ve ona zaten sahibim
10 Yorumla - 1 ay
Vardır evet
10 Yorumla - 1 ay
edebiyat bence
10 Yorumla - 1 ay
Pek inandırıcı gelmedi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bu benim yav
10 Yorumla- 1 ay
Arkadaşımız kısacası köle olmak istemiş.
10 Yorumla - 1 ay
Aga be
10 Yorumla - 1 ay
Vardır
10 Yorumla - 1 ay
Ben bundan istitom
10 Yorumla - 1 ay
İyiymiş sevdim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Var tabii
10 YorumlaUtandım awkdjdkdks
09 Yorumla- 1 ay
Niye