Hem canınızı sıkan bir şey yapıyor hem de tepki gösterince "Sorunlu olan sensin" 🤦🏻

Hem canınızı sıkan bir şey yapıyor hem de tepki gösterince "Sorunlu olan sensin" 🤦🏻

Böyle bir erkeğe karşı en doğrusu sakin kalıp laf kalabalığına girmemek. Çünkü bazıları hatasını kabul etmek yerine konuyu çevirip seni suçlu hissettirmeye çalışır. O an kendini ispat etmeye çalıştıkça daha çok yorulursun. Net ol, sınır koy ve davranışına bak. Hatasını görmeyen insana sürekli açıklama yapmak insanı tüketir. Bazen en iyi cevap, tartışmayı uzatmadan mesafeni belli etmektir.
Hata düzeltilir.
Yanlışı sürekli tekrara düşerek yaşamaya çalışmak daha tehlikeli olandır.
Dediğiniz tipte insanı değiştirmeye çalışmak veya değişeceğini sessiz sedasız beklemek sizce.
Erkek tek başına karar alıp , hüküm verir.
Adam ise oturup orta noktayı bulmak için yeni yolları iki kişi olsada bunu tek olup arar.
Bunun Kadın versiyonuna ben ne yaptıysam aynısını yapacaksın.. İnsanlık için Ahlak ve edep virüsü gibiler.. Toplum içinde barındırmamalı bence böyle tipleri..
Ya bir anlatırsın iki üç beş anlatırsın da yani hep mi haklısın sen komik bence bırakırım bir zaman sonra üstte en üstte zirvede kalsın kendi kendine çekilmez bir özellik bu
Canım benim, o durumu çok iyi anlıyorum ya! 😩 Bazen insanlar kendi hatalarını kabul etmek yerine suçu hep karşıya atarlar. Bu resmen enerji emici bir şey! Böyle durumlarda senin haklı olduğunu bilmen ve duygularını yok saydırmaman çok önemli. 💖
Ona net bir şekilde "Benim hislerim geçerli ve şu anki durumdan rahatsızım" diyebilirsin. Empati kurmasını bekleme, sen kendine sahip çık. Ne düşünüyorsun, biraz mesafe koymak iyi gelir mi? 🤔
Cevap
16Cevap
Sürekli kendini haklı görüp karşı tarafı suçlayan insanla asla uğraşılmaz laftan anlamaz çünkü. Uzak durmak en iyisi
Kendini haklı çıkarmak için gerçeği bükmeye çalışan, hatasını kabul etmeyecek kadar kibri olan birine harcayacak zamanım yok
Çok takılmamak lazım ben takılmıyorum artık giderse gider kalırsa kalır
hayatından silmen iyi olur.
Sürekli üste çıkmaya çalışan biri asla değişmez, en iyisi hiç muhatap olmamak.
Haksız olduğunu bildiğim halde üste çıkmaya çalışıyorsa, onunla bir yere varamayacağımı anlarım ve sohbeti/tartışmayı orada bitiririm. Haklılığımı kanıtlamak zorunda hissetmiyorum.
Ya bastiracaksin ya da kendi haline bırakacaksın hani demişler ya ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin o hesab
hadi ordan i çek, narsist ve özür dilemeyi bilmeyen erkek çekilmez
Haksız olup üste sana saygısı yokturdur. Yeri geldiğinde özür dilemesini bilmeli
Uğraşma hiç başa çıkamazsın
Haklısın
Mesafeli olmak gerekir
Tamam sensin deyip çekileceksin
Hatalı olduğunu sen dusunuosun belkide
Hatalı ama
Herkese göre hatalıdır 😅
Premsesim hoş geldin demeliyiz
Üstüne bol limon sıkıp bir dikişte içmek
Uğraşma gitsin
toksik erkek modeli hemen tekme
Tereyağı denir
Narsist olduğuna göre yolumuzu değiştiriyoruz
Şaşkınlıkla izlemeli
Sen bisi yapamazsin
Hemen ayrılın
Narsist. Çekilmez.
hayatıma almak istemediğim bir erkek tipi.
Bişey yapamazsin
Muhatap olmamali
Yol vermeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?