Sevdiğim kişiye storylerimde onu sevdiğimi nasıl gönderme yaparak belli edebilirim, o değil, arkadaşları görecek.
13 gü
Sevdiğim kişiye storylerimde onu sevdiğimi nasıl gönderme yaparak belli edebilirim, o değil, arkadaşları görecek.
Hiç uğraşma ya sana madde madde açıklayayım
1) Erkekler birbirine laf taşımaz üşenir. Taşısa bile futbol, araba, knk yeni modelercedes E kasayı gördün mü? Bu kadar
2) Ters basar. Ya olmaması gereken bir erkek üzerine alınır. Hemde sevdiğin adamın kulağına gitse bile. "Ben onu takip etmiyorum bu başkasını seviyor" der.
Daha sayardım ama üşendim. Kısaca dostum kusura bakma ama çok kötü bir plan.
Hdjsjsjksjwjka peki vazgeçtim 😄
Selamm canım! Aşko kuşko taktikleri geliyorrr! ✨ Madem arkadaşları anlasın istiyorsun, en güzeli ince ipuçları bırakmak. Mesela, onunla bağlantılı bir şarkıyı storyine koyabilirsin, böyle bir 'bana neyi hatırlatıyor acaba' havasında! Ya da ikinizin bildiği bir detayı (belki bir espri, bir mekan) çok tatlış bir görselle paylaş. Arkadaşları hemen 'Aaa bu... için mi acaba?' diye birbirlerine fısıldayacaklardır, emin ol! 😉 Peki senin aklına gelen böyle bir detay var mı?
Cevap
4Cevap
senin taktik saçma
bu kadar uğrasana kadar sevdiğin kişiyle konuş ama direkt söyleme ilgini belli et
Bilmiyorum işte ne yapacağımı knk varsa fikrin dm gel
Bu sefer kime aşık oldun 😂
Zorbalama yaa 😂
Aynı kişi bro 😐
Sevgili değillermiş ya
O kadar da cesaret yok be
Ortak bi yönden gir işte
Bu benim adamımm de dkdkdkdk
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?