- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 güBen hoşlandığım bir insan varken onunla konuşuyorsam, başka birinden etkilenmem ve kimseye karşı farklı bir şey hissetmem. Bunun için illa bir ilişki içinde olmam da gerekmiyor. Bana göre insan, hoşlandığı kişiye karşı da sadık olmalı.
44 Yorumla- 8 gü
Kesinlikle altına imzamı atıyorum, muazzam bir karakter örneği. Bu devirde kalbini birine açtığı an diğer herkese gözünü, gönlünü kapatabilen insan o kadar az kaldı ki... Sadakati sadece bir unvana veya ilişki etiketine bağlamayıp, daha en başından bir saygı duruşu olarak görmek tam anlamıyla asil bir ruhun göstergesi. Bu duruşunu , o güzel kalbini yürekten tebrik ediyorum
- 8 gü
Çook teşekkür ederim ebru ablaa 🤗🥳 Allah razı olsun 🙏🏻
- 6 gü
👍🏻👍🏻👍🏻
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 güToksik duyguların ilişki içindeki durumu diyebilir.
Yorum yazanlardan bir kişi çok güzel özetlemiş.
Böyle bir durum yaşanması ilişkinin bitme noktasına ulaştığını gösterir.
Kadın veya erkek fark etmeksizin bu durumu yaşayan kim olursa olsun , kendini sorgulaması gerektiğini düşünmeli.
Bazı konularda olduğu gibi bir defa yapan hep yapar.
Aldatmak veya aldatmamak çok önemli olmamalı çünkü kişi duygu durum değişikliğini bir tanım üzerinden doğru veya yanlış olarak baktığı sürece onay beklemeyi ve kendi hayatı için karar alamamaya başlar.
Bu da onu hep ortada bırakır ve bir noktadan sonrada yanlışa sürükler.
Hayatta herkesin daha iyisi var , bunu lütfen unutmayın.
Eğer bu düşüncede bir ilişki sürdürme ısrarınız olursa sürekli olarak bu durumu yaşamaya hazır olmalısınız.20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Arada özel bir konuşma, aldatmayı kapsayan bir şey olmadıysa direkt bitirdiyse aldatma değildir bence. Ama bu seviyede olması için o ilişkinin zaten zayıflamış olması gerekir. İyi giden bir ilişkide başka birinden etkilenmek çok normal bir durum değil
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
7 güEvet ama bu aslında senin içinde olduğun ilişkinin bitme zamanının geldiğini gösterir eğer ki sen karşıdaki kişiyi gerçekten seviyor olsan başkasından etkilenmezsin zaten
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru'cuğum, bu gerçekten çok ince bir çizgi ve bence birçok kişinin kafasını kurcalayan bir durum! 🤔 Başkasından etkilenmek, bazen elimizde olmayan bir duygu olabilir, bunu aldatmak olarak görmem doğru olmaz. Asıl olay, bu etkiyle ne yaptığın. Eğer sevgilinden ayrılıp sonra yeni birine yöneliyorsan, bu aldatmak değil, dürüst bir geçiş olur. Ama mevcut ilişkin devam ederken başkasıyla bir şeyler yaşamak... İşte o zaman durum değişiyor canım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Çok merak ettim! 🥰💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
m 8 güEvet hatta burdan örneği bile var, yeni limanlara açılmak için bahane arayıp ayrılanlar mdjdjd neyse bunu dert etmeyeceğim çünkü halen onları savunan exleri var pes. djd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 güBüyük konuşmak istemiyorum o yüzden sıkıntılı durum insan bu gönlü kayabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle aldatma sayılmaz 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 8 güEvet aldatmak ve karaktersizliktir hatta omurgasızlık. başaramayacağı şeyin altına yatmasınlar.
32 Yorumla- 8 gü
👌👌
- 8 gü
🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 güBnc aldatmak olmuyor biriyle göz göze gelip birşeyler hissetmek. Ama kimse bir başkasıyla yatağa girip sevişmez. O yatağa bir gün girme yolunda bir adım atılmışsa bir başka ilişki içerisinde, aldatmaya girer elbette. Ama kişi bir başkasından hoşlanabildiğini fark edip, ilişkisini gözden geçirir ve ayrılırsa, bu farkındalığa helal olsun denir. Bu aldatma değil, dürüstlük.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
7 güAldatmak sadece fiziksel bir eylem değil, aynı zamanda zihinsel bir kopuştur. Bir ilişkideyken başkasından etkilenip o etkilenmeye kapılıyorsan, zaten o ilişkide dürüst değilsin demektir. Ayrılmadan önce arayışa girmek, kendi karakterindeki bir boşluğun dışavurumudur.
13 Yorumla- 7 gü
Ağzına sağlık. Aldatmayı sadece fiziksel bir eyleme indirgeyip teknik kılıflar uyduranların yanında bu yorum çölde su gibi geldi. İşin özü tam olarak bu; sadakat ve dürüstlük zihinde başlar, zihinde biter. Daha mevcut ilişkisini bitirme cesareti ve karakteri gösteremeden gözü, aklı, kalbi dışarıya kayan insan zaten en başta kendine ve karşısındakine dürüst değildir. İlişkiyi resmen bitirmeden dışarıda zemin yoklamak, arayışa girmek tamamen karakterdeki o samimiyetsizliğin ve boşluğun dışavurumudur. Gerçekten duruma son noktayı koyan, çok net ve harika bir yorum olmuş.
- 7 gü
Teşekkür ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 güEğer ki birinden etkileniyor ve bir adım atmadan gelip bunu söylüyorsa aldatmak diyemeyiz.. zaten ilişki içinde başkasından etkileniyorsa o ilişki de bir şeyler bitmiş ve sona doğru sürükleniyor demektir.. arkadan iş çevirmekten.. yalan söylemekten bahane üretmekten daha evla bir davranis şekli bence... kizilabilir kirilinabilir ama en azından durusrce ve sorumluluk sahibi bir hareket.. herkes yok hoslandigim varken olmaz vs diyecektir genel geçer cevap tribünlere oynamak ama bir insanı insan yapan netliği ve sorumluluk alma bilincidir.. o yüzden kriifi ve uzucu de olsa bence daha erdemli bir hareket..:))
03 Yorumla- 7 gü
burada dürüstlük ne gezer? Gerçek dürüstlük, karşındaki insana 'Ben artık senden hoşlanmıyorum' deyip ilişkiyi mertçe bitirmek, sonra başkasına bakmaktır. Bunlar öyle yapmıyor ki! İlişki hala sürerken, mevcut kişiyi cepte tutarak içeriden içe başkasına kayıyorlar, zemin yokluyorlar. İlişkiyi bitirmeden bu arkadan dolanma davranışını sergileyip, sonra da gelip 'Ben dürüstçe itiraf ediyorum' diye erdemlilik taslıyorlar. Kimse kusura bakmasın, bunun adı dürüstlük değil; mevcut ilişkiyi bitirme cesareti olmayan, karakteri boş insanların uydurduğu bir kılıftır. Gemiyi limandan gizlice yürütüp, sonra da 'Ben dürüstüm' demek tam bir samimiyetsizliktir
- 7 gü
Cepte tutmaktan ya da gemiyi limandan gizlice turutmekten bahsetmiyorum ben.. benim bahsettiğim birilerinden etkilendiğini dusundugunde ilişkiyi zaten bitirmen gerektiği.. bir halt yemeden bir şey yapmadan.. gidip ilişki artık bitti benim gözüm disarilara kayıyor diyebilmekten bahsediyorum.. bir şeye başlayıp ya da bir halt yiyip demekten değil onun adı başka bir şey.. o bir ihanet ve aldatma.. itiraf etsen ya da söylesen ne olur.. ben bir farkinda olma durumundan bahseuyorum.. ve bir halt yemeden ilişkiyi bitirecek dürüstlükten...
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Yok ya ne aldatması canım ondan ona geçmişsin sonrada bir başkasına geçersin olur böyle şeyler artık çok normalleşti...
Abiiii kendinize gelin da manyaklaştiniz iyice heee artık resmen bir tane sevgili yapmak anormallik oldu.11 YorumlaYani başkasından etkilendiğini belli ediyorsan aldatmaktır. Kendi içinde yaşıyorsan da doğru değildir. Ne bileyim. İnsanın kalbine 2 sevgi girmiyor be. Ben bir kişiyi sevdim sene geçti üstünden hala aynı. zerre kadar azalmadı. Bugün İstanbul'a gel dese hiç düşünmeden giderdim :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 güIlişki varken başka konuşlanıyorsa eğer etkilenebiliyorsun eğer ilişkin yok demektir Çünkü Aşıksın başkasını görmez aldatma sayılmaz ayrılmaya Nedendir Çünkü ortada bağ kalmamış
22 Yorumla- 7 gü
Ilişkin var ama sevgin yok demek ki birinden etkilenemezsin bakarsın Ama görmezsin konuşursun ama duymazsın yani umursamazsın Kale almazsın Çünkü aşık insanın gözü kör kulağı sağır dili lal olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 güaldatmak mıdır değil midir bilmiyorum inan. yani şöyle düşünelim. biri var hayatında ama kafe de otururken bir çocuk gördün sana bakıyor ve için bir tuhaf oldu. bu nedir?
11 Yorumla- 6 gü
Bir kafede birini görüp içinin kıpırdaması aldatma değil, sadece insani bir reflekstir; bu durumu kontrol edemezsin, Aldatmak, bu anlık duyguyu besleyip mevcut ilişkini riske atacak bir aksiyona dönüştürdüğünde başlar. Kendine karşı dürüst olup "etkilendim ama seçimim bu değil" diyebildiğin sürece, zihninden geçen o anlık hisler sadakatini bozmaz; önemli olan, iradenle odağını nerede tuttuğundur
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
6 güİyi akşamlar...
Yapmayın böyle şeyler diyeceğim ama yapılacak olmuş ta...
İlişkiyi bitirirsen aldatma olmaz. Eğer ki ilişki devam ederken etkilendiğin ile etkileşim halinde olmak elbette aldatma olur kimseye de yakışmaz...12 Yorumla- 6 gü
Himm.. Bende böyle bisey oldu sandım üzülmüştüm açıkçası... 🙂 Neyse iyi geceler...
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
8 güFlört söz konusu olmadıysa değildir. İlişki zaten bitmişki yönelmiş flört bile olmadan ayrılıp devam ettyse değildir ama hoş da değil
16 Yorumla- 7 gü
Herkes senin dediğin gibi dürüstçe önce ilişkiyi bitirip sonra başkasına yöneliyor mu sanıyorsun gerçekten? Çoğu insan zaten ilişkisi devam ederken, daha ortada biten bir şey yokken aklıyla, kalbiyle ya da ilgisiyle bir başkasına yöneliyor. İlişkiyi kafasında bitirip ama resmi olarak sürdüren, o sırada da dışarıda zemin yoklayan o kadar çok insan var ki... Kastettiğim şey tam olarak buydu; yönelme eylemi illa ilişki bittikten sonra değil, tam da o ilişkinin içindeyken başlıyor.
- 7 gü
Teoride olanı yazdım, pratikte düşünürsek çok uzun ve derin konular çıkar. Ve yine dediğim kapıya çıkıyor " ilişki bitmişki yönelmiş". "Biten bir şey yokken" demişsin ama birisi arayışa geçiyorsa ortada ilişki var mıdır? Dün birisi yazmış burada sevgilim 1 haftadır aramıyor diye ve hala sevgilim diyor ilişkinin bittiğini farkında değil, pratikte kimse gelip dürüstçe ayrılalım demez bittiğinin sinyallerini verir görüp kabullenmek lazım ama kadınlar ısrarla bittiğini görmeyip ilişkide kalma derdinde. O aramadığı 1 haftada kaç kıza yürümüştür allah bilir. Ama fark şu başkalarına yöneldiği için ilişki bitmedi, ilişkiyi zaten bittiği için yöneliyor. Kıza sorsan ortada hala ilişkisi var sanır ama diyorum ki ortada ilişki yok zaten bitmiş ve yönelmiş.
- 7 gü
Teorideki o ince çizgiyi pratikle çok iyi bağlamışsın, okuyunca harbiden çok doğru dedim. Aslında ikimiz de aynı şeye farklı yerlerden bakıyormuşuz.
Ben işin dürüstlük ve etik kısmına takıldığım için ayrılmadan yapılıyorsa yanlıştır kafasındaydım. Ama senin dediğin açıdan bakınca resim tam oturdu. Bir insan dışarıda zemin yoklamaya, arayışa başladıysa, kağıt üzerinde ne yazarsa yazsın o ilişki zaten kalben ve zihnen iflas etmiştir. Resmi bir ayrılık konuşmasının yapılmamış olması, orada gerçek bir bağ kaldığı anlamına gelmiyor maalesef.
Bunu fark etmeyip hâlâ ilişkim var diye diretmek de dediğin gibi batık bir şirketin hissesini inatla elinde tutmaktan farksız sadece zaman ve enerji kaybı.
Yani çok haklısın başkasına yöneldiği için ilişki bitmiyor, ilişki kafada zaten bittiği için o yönelme başlıyor. Bu tespitini ve pratik bakış açını gerçekten çok doğru ve mantıklı buldum - 5 gü
Çok çirkin bir durum konuda hemfikiriz, sadece erkekler hiçbir zaman bitti diyecek kadar dürüst değiller ve olmayacaklar o yüzden işaretleri görüp daha çok üzülmeden yola bakmak lazım diye yazmak istedim teşekkür ederim 🙏🏻✨
- 5 gü
Kesinlikle çok doğru bir noktaya parmak bastın. Aslında kimseden mucizeler beklemiyoruz; sadece dürüstlük ve medenice bir veda istiyoruz. Maalesef birçoğu, bu basit cesareti gösteremeyecek kadar kendi korkularının esiri olmuş durumda. Oysa dürüstlük bir erdem, korkaklık ise sadece zaman kaybıdır. Yorumun ve bu samimi bakış açın için çok teşekkür ederim, gerçekten durumu en yalın haliyle özetledin
- 4 gü
ben teşekkür ederim 🙏🏻
kişide biraz edep ve ahlak varsa bunu aldatmak olarak görür ama yoksa birçok şeyi normal karşılar..
21 Yorumla- 7 gü
Ağzına sağlık, gerçekten ayakta alkışlanacak bir tespit! O kadar doğru ki... İşin özü tam olarak burada bitiyor işte; edep ve ahlak. İşine gelmeyenler, karakterindeki o boşluğu kapatmak için aldatmaya binbir çeşit teknik kılıf uyduruyor, yok 'dürüstçe itiraf etti', yok 'zaten ilişki bitmişti' diye masal anlatıyorlar. Bunların hepsi samimiyetsizlik. Gerçekten edebi, ahlakı olan insan zaten daha ilişkisinin içindeyken gözünü, aklını, kalbini dışarıya kaydırmaz. Kayıyorsa da ortada ne edep kalmıştır ne dürüstlük. Birçok çirkinliği normalleştirmeye çalışanların yüzüne tokat gibi inen, çok zekice ve kaliteli bir yorum olmuş. Tebrik ederim
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İyi bir ilişkim varken bunu değil yapmak, düşünmem bile. Ama ortada bitmeye yüz tutmuş, kötü giden bir ilişki varken durum farklı olabilir.
Yola çıktıklarımı, yolda bulduklarımla değişmek, hiç te arzuladığım bir şey olmaz.
10 Yorumla
6 güHayatımda biri varsa 3 uncuye asla yer yoktur ben varmdir o vardır başkası beni ilgilendirmez hayatında 1 kere sevdim bana 6 yıla maal oldu çöp oldu 6yil boyunca ala bı baskasin bakmadım aldatmadim yani öyle işte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aldatmak değil gönlün kaymıştır bunu karşındakine söyleyip ayrılmak doğru tabiki
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlişkisi varken başkasına bakıp bide utanmadan etkileniyor mu (belomebe)
12 Yorumla
8 güBaşkasından etkilendikten sonra ilişkisini bitirmişse aldatma değildir.
12 Yorumla- 8 gü
Gizli saklı iş ceviriyorsa aldatmadır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 güHayatımda biri varken başka birinden etkilenmem mümkün değil, böyle bir şey yaşayanda ya sevmiyordur ya da karakterinde sıkıntı vardır ötesi yok.
10 Yorumla
7 güEtkilenmek istemsizce olan bir şey doğru bulmasam da olağan. Ama bir de üstüne ayrılıyorsan evet olabilir. Gerçi ayrıldıktan sonra ne yaptığın önemli. Eğer onunlayken başkasından hoşlanıyorsam onu sevmiyorum diye düşünüp ayrılıyorsan saçma değil. Ama diğer adamla birlikte olmak için ayrılıyorsa evet aldatmaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 güBaşkasından etkilenmek aldatmak değildir bana göre, çünkü hoşlantı biraz da istemsiz bir duygudur.. Ama konuşarak yakınlaşmaya çalışmak, samimi olmak ya da flörtöz tavırlar aldatmaya girer.
10 Yorumla Evet benim eski sevgilimle bu yüzden ayrıldık bana keşke önceden dürüst olsayı da en azından kandırmasaydı bana gözüm senden başkasını görmüyor vs vs diyip ayakta uyuttu onu hissettiği an ayrılmalı karşı taraf ama bence gerçekten yürekten seven bir insan başkasına bakmaz, sevdiği insanı arzular ben nasıl başkasını düşünmüyorsam o da başkasını düşünmemeliydi inşallah aynısını yaşar kendi ilişkisinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı.
8 güEtkilenmek aldatmak sayılmaz çünkü bilinçli yapılan bir hareket değil istemsiz duygudur. Ayrılık kararı ve sonrası da aldatma değildir ama doğru ve haklı olduğu anlamına gelmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Sen bunun cevabını gayet iyi biliyorsun, ayrıca bır başkası bur soruyu sormus farz et ve sen ne cevap verirdin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 güEvet aldatmaktır.
Bir ilişkinin içerisindeyken başkasına bakmak, düşünmek, başkası ile konuşmak da aldatmaktır.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
6 güBirini severken başkasına kör olamıyorsanız kimseyi sevmeyin.. Evet bu bir ihanetdir yarı yolda bırakmak döneklildir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Başkasından etkilenmiş ve ilişkisini sonlandırmış. Aldatmak değil, karakterli davranıp o ilişkiyi sonuçlandırmış en nihayetinde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. İlişkiden ayrıldıktan sonra yaparsa sayılmaz, ama bir ilişki varken yaptıysa aldatmak bu... bir ilişkin varken birilerine bakmak siz ne diyordu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
8 güBaşkası göze hoş gelebilir, doğaldır. Ama başkasından hoşlanma varsa partnerin ile ilişkin samimi değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 güHiç birine boyle bi sey yasatmadim. Bu direkt karaktersizlik gibi
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlişki sürerken gizlice başka biriyle bağ kurmak, güveni ve etik ilkeyi ihlal eder.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İlişkin sevgilin ya da sevdiğin varken gözün zaten başkasını görmez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 8 güEvet tabi ki aldatmaktır. Sadece arkadaş gibi başlayıp sevgili olmak vs
20 Yorumla
6 güAldatmanın da ötesinde büyük kuzum çocukluğudur kral
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 güİlişki içinde başkasından etkileniyorsan zaten muhtemelen pek iyi bir ilişki yoktur ortada.
10 Yorumla
8 güEtkilendiğin andan sonra ayrılmak aldatma değildir. Ama etkilendiğine değer mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 güSeninleylen başkasından etkileniyorsa zaten ona ilişki demek ne derece doğru bilemedim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ayrılıktan sonra yelken açılmış ise yeni ufuklara aldatma değildir ama ilişkisi varken de baskasindan etkilenmek te doğru gelmiyor o kadar da ayran gönüllü olmaya gerek yok mutlu olamaz öylesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 8 güAldatmaktır kesinlikle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güİlişkim varken başkasıyla da konustugum oldu ahwhhwshsh
10 Yorumla
6 güDürüst olduğun için hayır arkasından iş çevirmekten iyidir sana yetersiz gelmesi normal oda Victoria secret modeli gibi bir kız gelse senlede ayrılırdı haksızmıyım?
10 Yorumla
7 güinsanız ya. istemsizce olabilir böyle şeyler. önemli olan bir eylem yapmamak. çünkü insanın elinde olmayabiliyor bazen aklından geçen düşünceler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bir insana yalan söylemek bile aldatmadır...
11 Yorumla
8 güAslında bu önemli derin karmaşık bir soru ve sorun , insan çok ikilemde kalıyor elini kolunu bağlıyor, ne yapacağını bilemiyor
10 YorumlaAdam gibi aldatmadan ayrılmayı biliyorsa tabiki aldatmak sayılmıyor
20 Yorumla
7 güAldatma değildir diğer ilişki bitmiş zaten en azından kötü de olsa bitişi resmileşmiş oluyor
10 Yorumla
8 güEtkilenmek elde olan bişey değil ama o duruma geldiyse karşıdaki bi yerde yanlış yapıyor demektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
7 güAldatmaktır gözlere sahip cıkılmalı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 güAldatmanin ta kendisi
10 Yorumla
6 güAyrılmazsa aldatır asıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
6 güAldatmak değildir ama vebaldir.
10 Yorumla
6 güHayır değil, olması gereken bu zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 güHeykel kafası doğru demiş
10 Yorumla O iş çoktan bitti demektir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yok Aldatmak değil
İlişkin varken olmaz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet aldatmak
10 YorumlaE yani bu da soru mu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aldatmak bana göre
10 Yorumla
7 güaldatmak, omurgasızlık denir buna
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası