Sinirlenince hemen ayrılık kartını masaya koyan birini affeder miydiniz?

Sinirlenince hemen ayrılık kartını masaya koyan birini affeder miydiniz?

Cevap
67Cevap
Sürekli bitti bitecek bitsin tarzında konuşan insandan hayır falan gelmez gerek te yok kadındır daha fevri olan erkek ilişkiyi daha sahipler ayakta tutar sürekli ayrılmayalım diye peşinde gezemez kimse sabrın da bir sınırı var
Evet balım..
😘
Sinirle ağızdan çıkan "bitti" lafını affetmem. Çünkü sakinken düşünülmüştür...
Öyle deme djdj
Dedim abla bilmiyorum ben öyle düşünüyorum 🥹
Sinir anında oluyor öyle şeyler seviliyorsan seviyorsan joker kartınıda kullanıcaksın..
Seviliyor ve seviyorsan, aynen
Vurguladım orayı 🤦🏼♀️
Affederim çünkü benim de gözüm dönünce ne dediğimi bilmiyorum
Hakaret küfür?
Var var olmaz mi
Allahım yarabbimmm 😅🤦🏼♀️
Shshsya
En açık ve net cevabım cehenneme kadar yolun var olurdu.
Sinirle çıkan her söz daha önce kafada düşünülmüştür o yüzden ciddeye almak gerekir
Affederim ben aşık olunca çok mallaşıyorum
Mallaşmayan aşığım demesin sdj
Hayır asla affetmem. birini sildim mi geri dönüşü olmaz. Sinirle söylenmiş sözler en çok düşünülen sözlerdir. demek zaten planlıyormuş ayrılmayı defolsun gitsin.
Bir insan niyetini karşındakinin nabzını yoklamak için kullanıyorsa olacakları göğüslemesini bilmelidir.
(Bu davranış şekli hiç bir zaman kişiyi özgüvenli yapmaz, olgun ise hiç göstermez.)
Hayatın her alanı ile şaka yapmak önce kişinin kendisine buna bağlı olarakta etrafında devam eden hayatlara saygısının olmadığını gösterir.
Farz edelim sinir anında biri size anlık reflexle fiziki müdahelede bulundu sonrada size pardon sinirliydim kendimde değildim dedi.
Sizce bu geçerli bir sebep midir.
İnsan öfkesini karşındakini rahatsız etmeme üzerine kontrol edebilmelidir.
Bu birey olabilmiş , belli olgunluğa erişmiş , kendine insanım diyebilenlerin gösterebileceği bir davranış şeklidir.
Hayatın içinde bulunan hiç bir şeyle ne dalga geçilmeli nede sonun nereye gideceği bilinmeyen davranışlarda bulunulmalı.
Sinirine hakim olamayan biriyle olamam, kolay kolay sinirlenen biri değilim haritamda boğa burcu dolu olduğu için. Ama sinirlenirsem karşı taraf gerçekten haddini aşmıştır artık. O yüzden o bitti demeden ben derim zaten 😂😂😂
Aha biri bizden bahsediyor, boğa yes 🫠
Kıymetimizi bilene cenneti yaşatırız bilmeyene cehennemi 😂
Bazıları cenneti elinin tersiyle itiyor hojamm
kıymet bilmeyen, nankör onlar aşkom. Cennetin ne olduğunu bile bilmeyene cenneti verince böyle oluyor...
Öyle bebeğim 😘
😘✨🌻
Sultan Mehmet yok Bir anlık sinirle böyle bir şey olmaz genelde o birikmiş bir duygu olursa ancak o noktada olur ama ben evlilik açısından düşündüğüm zamanda bitti ya da boşanma kelimelerini ağzıma almayı istemem Çünkü her şeyde ağzına bu kelimeyi alan hiçbir zaman aile kuramaz
Sinirden demiştir tabiki olabilir böyle şeyler affedilir çok gurur yapmaya gerek yok bence herkes evde kalır yoksa
Ayh çok korktuk djd
Ahaha sen korkaksın hiç bulaşma yaklaşmassın gerçek aşka jcjcjç
De hayde zjdj
Bişey dicem benim mod lardan birine ulaşmam lazım jçjçjç
Ulaş bana ne djfj
Ya ulaşamıyorum tanıdıgım yokjçjçjç
Noldukine
İşim var
Benim gerçekten de sinir anıyla olmuştu istemeden yani ama affedilmedim ben affeder miydim çok seviyorsam evet ve bunu zaman geçmeden sinir anıyla söylediğini söylerse benim gibi kabul ederdim.
🤌
Bu ben jdjdk ergenlik bu biraz ben sinirlenince dikkat etmiyorum ama hoş değil bir başkası yapsa affetmem kolay olmaz ama neyse ki törpüledim akıllandım kdjd
😅 törpülediysen tamam
Affederim lakin sonradan özrü olur ve kabahatini kabul ederse... Lakin ilişkilerde ayrılık kelimesinin laçkalaştırılmasına kesinlikle karşıyım. Tekrarı olmasın diye gereken şeyler yapılır.
Tekrarı olursa zaten ne bileyim
Hayatımda ilk aşık olduğum kadınla haftada bir ayrılık kelimesini zikrediyor diye ayrılmıştım. Tekrarı olursa ortada mevzu olsun ya da olmasın biter demiştim ahuahua. İnsan hakkatten 17 sinde neyse 77 sinde de oymus yaaa.
Çokta uzak olmayan geçmişte sevdiklerime çok esner , alttan alır sabrederdim.
İnsan öğreniyor ki ; karşılıksız çek bile daha karakterli 😂
😅😅
Sürekli hale getirirse olmaz o iş. Daha doğrusu sevgililik döneminde sıkıntı yok da , evlilik dönemi için çok sıkıntılı bir huy bence
Dur daa
Hayır ya evlilik nereden çıktı daha didişiyoruz sjfjd
Olduuu 😅 evlilik olsa boşanalım mı denir skfjs
Başımın belası sjdjs
Kadınlar böyledir. Hemen bitireverirler. Ama bunu cilve olarak görürüm üstüne giderim daha. Bitirme yavrumm sensiz ne yaparım ben jdj
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
O dakikadan sonra ayak parmaklarımıza buse kondursa da affetmeyiz, bize bu alemde yanlış bir defa yapılır
🤦🏼♀️ aynen böyle okudum görüşü kafama vura vura sjdj
Kadınlar anlaşılmak için bazen blöfler yapabiliyorlar. O anda erkeğin sakince ilgi göstermesi durumu çözebilir. Eğer bunu söyleyen erkekse düşünüp söylemiş olma ihtimali yüksek. Karakter ve ilişkinin genel durumu burada önemli.
Zabağna günaydın yazar zaten çok da şapmaaaam😅
😅 Aşka bak be
Toksik değil uzun ilişki lütfen😅
Ayrılık çiftler arasında ağızlara düştüyse er ya da geç yaşanır.
Özellikle erkek kişisinin ayrılık gibi belirli kelimeleri lügatından çıkarması gerek. Küfür etmek bile daha adamsı.
Bir ayağı dışarıda olan insandan fayda gelmez. Sevgili ile tartışırsın, kavga edersin ama öyle gelişigüzel bitti diyemezsin. Olayın ciddiyeti kaçar.
Sonra her seferinde alışkanlık haline gelir o. Bana göre affedilecek bir şey değil.
Eğer bulursa af diler ( hızlıca ortadan yok olma özelliğine sahibim)
İyiymiş 😅
Hayır 😄bitti diyorsa bitmiştir. Sakince "tamam, sana mutluluklar , bol şans" derim 😅
Yiaa.. 😒
Ederim sinirle söylemiş bende sinirle söylüyorum bazen ama çok kırıcı. Benden nasıl bu kadar kolay vazgeçer diye düşündürüyor. Affederim sinirle demiş ama bir daha böyle bir sey yapıp geri dönerse asla affetmem bunu da kendisine söylerim. Bu seferlik affediyorum bu yaptığını ama bir daha bunu söylersen geri dönüşü olmaz derdim
Affedilecek birsey yok. Bitti lafi bosu bosuna edilmez. Bitti kartini masaya koyan birine yolun acik olsun der gecerim. Bir daha eskisi gibi olamam sanirim
Sinir ile?
Elbet af edilmeli
Eşler boşanırken 3 kez boş ol dediklerinde nikah düşer
Sinir ile 1 veya 2 değil 3 Söylemde
Kimse Bitti demesin bitti demek defol demek içeriğindedir
Veda sözcükleri güzel olmalı çünki anımsanacak ilk şey biten ilişkide nasıl nasıl veda edildiğidir.
Ne bitti diyip dalgaya vururdum ama ısrarla bitti, senden ayrılıyorum diyip hakaret falan ederse, tartışmanın neden yaşandığına da bağlı olmak üzere muhtemelen ayrılırdım ve geri dönmezdim.
Çünkü öfke anınds öfkesine hakim olamayan biri, sırf beni kızdırmak için gidip erkeklerle de buluşabilir veya aldatabilir. Bana zarar da verebilir, bıçak alıp saldırabilir de. Güvenemem.
Sürekli aynı şeyi söylüyorsa, herkes kendi yoluna.
Gerçi, düşündüm de, bir kere bile söylemesi yeterli.
Amiyane tabirle, restine rest.
Tehdite boyun eğmem.
maalesef bendede saman alevi öfkesi olduğundan yapabileceğim bir şey. Ama erkekler bu konuda daha temkinli diye düşünüyorum, o yüzden hoşnut olmazdım kullanmasından
Sinirle söylenmiş olsa bile 'bitti' kelimesi bir ilişkide geri alınamayacak kadar büyük bir yıkım yaratıyor. Bu kelimenin bende açtığı yarayı ve yarattığı güvensizliği görmezden gelemem.
Bu Cocuk oyunu mu? Kafa ağrıtır. Uzatmadan ayrılırım
En ufak şeyde bitti diyen, boşanıyorum diyen insanlarla yapamam. Bu tarz kelimeleri ağzına sakız yapmış insanlar benden uzak dursun
~ Affetmem, sinirle söylenen şeylerin önceden akıldan geçen şeyler olduğunu düşünüyorum insan düşünmediği şeyi dile dökemez ~
O anda iyi düşündün mü diye sorarım. Baskı altında kalmaması için üzerine düşmem. Bir sonraki kararın O'ndan gelmesini beklerim.
Duruma göre jdje
Seviyorsam oke diyorsun
Bende sinirliyken derim😀
Hayda..
O anlık ama cok damarıma basarsa🙄
Kızlar diyebilir erkekler diyemez djfj
Evet jdjdj alttan alsınlar😀
Bir kere yaşadım, affetmedim.
Kelimelerin ağırlığı vardır. Ağızdan çıkarma cesaretini gösteren sonuçlarına katlanır.
ben kamu spotu gibi uyarıda bulunmak istiyorum , sinirle söylenen cümleleri dikkate alınız
Alıyoruz
Bunu defalarca nişanlıma sinirle söyledim hatta bir keresinde ağlamıştı
Hayır sinirlenin ne konuştuğunu bilmeyen kişi zaten uzun zaman yanmda kalamaz.
Tehdit unsuru olarak kullanmamalı. Bir yerde dönüşü olmayacak şekilde kopar her şey.
Evet geçmişte böyle bi durum oldu affetmedim.
Bu sinirden anlık olarak söyluyorsa bilemem, ben zor affederim.
Bu gece kafamdan geçenlere değil aklımdan gecenlere ictim
Sinirle söylendiyse geçersiz - çünkü düşünüp söylenmesi gereken birşeydir ~
Affedilir ama biraz çaba ve emek görmek ister insan. Yarayı açan, sarmakla da yükümlüdür.
Sinirle söylenen laf sakince düşünülen şeylerdir
Benim yanimda Öyle Dedi abisinin yaninda bende gidip Baska adamlardan bahsedince busefer haksiz ben oldum
Hep öyle olur aman sen bahsetme karşı cinsten
Sinir Anın'da Her Şey Söylenebiliyor, Sakinleşince Neden Öyle Söylediğini Sorardım.
Sinirle ağızdan çıkan her şey sakinken düşünülmüştür. Affı olmaz.
Gerçek düşünceler sinirlenince açığa çıkar bence. Affı yok
Zor öyleleri ya akılda şüphe ve hasar bırakır
Affederim belki ama çok kırılırım boğazım düğüm düğüm olur ses edemem
Sürekli yapılıyorsa saygıyı azaltır ciddiye alınmaz..
Ben arsizim o konuda ya insan sinirlenip yükselince söyleyebiliyor, tabi terbiyesizlik dışında
Gururlu biriyim bitti kelimesini duyduktan sonra geri dönüşü zor.
Hayır affetmezdim benim gönlümü almak biraz zordur.
Benim yüzümden sinirlendiyse, affederdim sanırım☺️
O kaç kere oldu ben sayısını unuttum sinir anı sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten kalp kırıcı bir durum ya! 💔 Aşkta bazen sinirler gerilse de, "bitti" demek çok ağır bir laf bence. İlişkimizde bu kadar kolay ayrılık kartı oynamak güveni zedeler, biliyorsun. Bir kere olur, insanlık halidir belki ama sürekli böyle olursa o ilişkinin temeli sallanır gibi geliyor bana. 😔 Affetmek ayrı, o sözlerin yarattığı hisleri unutmak ayrı. Sen ne düşünürsün bu konuda, affetmek zorlar mıydı seni? 🤔
Zorlar
Tabii ki zorlar balım, kimin kalbi dayanır ki böyle şeylere! 💔