Selammm gece.
Konu kapansın diye mi özür dilersin, içinden geldiği için mi? Özür dilemek, gönül almak senin için zor mu?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammm gece.
Konu kapansın diye mi özür dilersin, içinden geldiği için mi? Özür dilemek, gönül almak senin için zor mu?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
İçimden geldiği için özür dilerim bazen. Haklı olduğumda da özür dilerim canım canım konuyu uzattığım için. Genelde haklı olan konuyu uzatır haksız taraftan o özürü duymak için ama konuyu uzatmakta özür dilemek için bi sebeptir bence. Neyse çok uzattım özür dilerim ☺️
İçimden gelmeli.. Yoksa susturmak için dilenen özrün hiçbir faydası yok..
Sadece aynı hatayı tekrarlatır..
🖤
Teşekkür ederim aşk.. 😘
Rica ederim canım 😘
Çoğu zaman konu kapansın diye özür dilediğim olmuştur. Haksızsam zaten içtenlikle özür dilerim. Fakat haklı olduğum halde özür diliyorsam karşı tarafın çenesini kapatmak istediğimdendir.
Konu kapansın diye özür dilemem. Haksızsam özür dilerim derim. Ama önemsiz benim icin anlami olmayan bir konuda sorry der geçerim. Haklı olduğum yerde asla özür dilemem.
Sorry diyorsun demek :D
Yeap, yani takmıyorum seni sorry😁🤣🤣
Beni mi :D oha 🥹 hahssj
Seni asla sen başka sana sorry demem 🤣🤣🤣 haklıysam ne diyorsun yaaa derim🤣🤣🤣 ki bizim aramızda sorun olma olasılığı sifir😏
Oha eridim 😍 acayip poz poz pozitif enerji doldum şu an
👍🥳🎊🥂🧿
♥️
Cevap
44Cevap
Dilimiz konu kapansın diye özür dileyecek kadar laçkalaşmadı. Yeri geldiğinde sonuna kadar tartışırız. Haklı görürsem özrümü huzuruna sunarım..
İçimden geliyorsa yoksa özür dilemem
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Samimiyetle özür dilemem gereken bir konu olduğunu düşünüyorsam o zaman özür dilerim sadece. Konu kapansın istiyorsam direkt kapatırım nazik ve mesafeli bir duruşla.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
içimden gelmedikçe konu kapansın diye asla özür dilemedim bu güne kadar kendime olan saygımdan dolayı asla bunu yapmadım yapmam da..
konu kapansın diye özür dilicem? ben pempee özür dilicem ve konuyu kapatıcam? ha konuyu kapatırım o kişinin konusunu ama
😅😅
İçimden gelirse de gelmese de.. küs olmayı ve gerginliği sevmiyorum ben.
Büyüklerimiz ne demiş yatağa küs girilmezz 😃😃😄
Öperek uyandırmalı 😅
Canım o herkes için geçerli değil öyle :D
Hadi bakalım 😃
Haklı olduğum konularda çok özür diledim maalesef. Sırf sevdiğim için aramız kötü olmasın diye. Yani unutmuyorum tabi ama o anı kurtarıyorum işte...
Bu konuda yalnız değilsin beybisi ☺️
Karşıdaki insana bağlı değer verdiğim birisi ise hatalı bile değilsen özür dilerim ama gerçekten böyle aşırı derecede kavgacı kavga dahi edilmeyecek derecede şirret birisi ise özür de dilemem kes sesini derim konuşmam ve geçerim
Bildiğim tanıdığım bir insan ise Kalbi kırılmasın diye özür dilerim. Bilirim ki hatasını sonradan anlayacak ve daha çok mahcup olmasını istemediğim içindir.
Kimseyi üzmek haddim değildir. Kalp kırmak işimiz değildir.
özür dilemem aynısını karşımdaki de yapsın ya hata yapmayacak ya da sonuna kadar hatasının arkasında duracak hatayı yap sonra özürdilerim de artesi gün yine aynı sonu yok yanı bunun kısır döngü
Oyleyse hatasinin arkasinda duran insan kendine güvenmiyor olsa gerek? Kendine guvenmeyen insana kim neden güvensin peki? Bu söylediğinden şimdi iyi bir sonuc cikmadi bence. İnsan hatalarindan ders almalı ve duzelterek hayatina devam etmeli. Kendine de güvenmeli. Digerleri bana kalırsa bes para etmez insanlar. Ucuzluk.
@kovaburcuzekasi asıl hatalarının ardında duran insan kendine güveniyordur ve kendini seviyordur ben yaptıysam onuda güzel yapmışım der geçer ve senin bence burada anlamadığın bu kişiler yani ben hata yapmamaya daha çok özen gösterir seni veya karşısındakini kırıp özür dilememek için neden özür dileyeyim ki en başından hata yapmam ya da hatası olan ve ya hata yaptığım kişiylede bağımı keserim birdaha da olmaz sorunda olmaz...
Birincisi bence buyuk konusma hata yata yapip geride biraktigin insan ruhen de senin yakani birakmaz, hakkını da almış olursun. İkincisi hatasinin arkasinda duran erkek tekrar hata yapacagini tahmin ettigi icin kendine güvenmez, cesaret edemez, özür dileyemez.
@kovaburcuzekasi uaztmayalım bence seni kırıp incitmek istemiyorum ya da özür dilemek anlatmak istediğim bu yani sorunu çıkmadan hallederim emin ol hayatımdan sildiğim yanlış yaptım insan sayısı 3 ve ilk hatayı yapan hiç bir zaman ben olmadım hatasını gördüğüme hatayı yaptım
Hatalıysam ve özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim. Konu kapansın diye özür çok nadir dilemişimdir. Karşı taraf beni anlamak istemiyordur genelde. Yav he he diyip geçmek gibi.
Haksızsam dilerim! Haklı olduğum hiç bir durumda karşımdaki kişinin egosunu tatmin etmek için çaba sarf etmem. Ya yanıma olur yanımda değilse de nerede olduğu umurumda olmaz…
Konu kapansın diye değil de haksız olduğum yerde dilerim. Sırf konu kapansın diye yapılırsa karşı kendini haklı görüp bir şey sanar, buna gerek yok.😃
İçimden geldiği için , konu kapatmam konuşurum konuyu sonuca bağlar susarım , haklıysam haklıyımdır içten içe özür beklerim , konusuna göre söylerim. Haksızsam zaten içten bir özür dilerim
Konu kapansın diye özür dilememe düşecek kadar da olmasınlar bi zahmet. Hoş öyle birseyde yapmam. Hatalıysam özur dileyecek olgunluk ve yaştayım.
Hayır hatam yoksa konu kapansın veya kapanmasın umrumda olmaz sonuna kadar tartışabilirim ve özür dilemem. Zaten hatalı olduğumu biliyorsam özür dilemesinide bilirim
Asla konu kapansınsin diye heleki haklıysam asla özür dilemem cünkü bu karsı tarafa güç verip yaptıgının doğru olduğunu tasdiklemesine sebep olur...
Konu kapansın diye özür dilemek anlamsız, öyle bir durumda gamsiz degilsen 5 dakika sonra yine başa döner insan :)
Konu kapansın diye özür dilediğim de olmuştur. İçimden gelerek özür dilediğim de. Kafam çene kaldırmıyor bazen özür diliyorum sussunlar diye.
Haklı olduğum bi konuda özür dilemem haksızsam da özür dilerim hepimiz insanız hata yapabiliriz özür dilemesini bilmeliyiz
Cok fazla ozur dileyen biri degilim. Hatam varsa elbette dilerim ancak uzun zamandir kimseden ozur dilemedim.
Kırdıysam ve haksız olduğum bir durum varsa özür dilerim ki aslında yaptıktan sonra dilenen özür de saçma geliyor ama napıyım..
Haksız isem özür dilerim fakat değilsem de sırf konu kapansın diye özür dileyenlerden değilim içimden de gelmez 🤷🏻♀️
Kimisine göre konu kapansın diye kimisine de özür dilemek hiç içimden gelmez. Duruma, kişilere ve benim ruh halime göre değişiyor
güzel bir soru sormuşsun tam ben.:D konu kapansın diye özür dilerim bazen
Konu kapansın diye asla uğraşamam cahille kavga etmekle o yüzden özür diler kapatırım konuyu
Içimden geldiği için içimden gelmeyen bir şeyi istesem de yapamam.
Icimden geliyorsa ozur dilerim. Icimden gelmiyorsa kusura bakma bile demem.
Mecbur kaldığım için son ama derim ben bir şey yapmadım trip atarım
Haklıysam özür dilemem, haksızsam içimden geldiği için dilerim
Kişiye bağlı. Bazen içimizden gelmez ancak hatalıyızdır, özür dilememiz gerekebilir.
Hatalıysam özür diler, gönlünü alırım. Konu kapansın diye özür dileyeceğimi sanmıyorum.
Kişiye göre değişir canım bazen tartışmak istemez hatta genel olarak istemez o yüzden uzatmamak için
Konu kapansın diye özür dilemem hiç adetim değildir.
Sevdiğim kız harici kimseye hiçbir şey için özür dilemem doğamda yok
Özür? Özüüür? Hmmm, özür? Faruk kıraathanesi olabilir mi?
Dilemem gerekiyorsa dilerim konu kapansın diye dilemem keser atarım
Konu kapansın diye Allah senı kahretmesin ya lan tamam lan tamam sensin falan derim
İçimden gelmeyen şeyleri konu kapansın diye kullanmam. Gerekirse uzasın
Samimi olarak hissetmediğim hiçbir özür iki dudağımın arasından çıkmaz.
Yerine göre değişir, bazen gerçekten dilemek gerekiyor bazen de uzamasın diye
Hatalı olduğumu düşünürsem özür dilerim sadece. Ve zor değildir.
Konu kapansın diye özür dilemem konu uzamasın diye susarım ama birini kırdıysam özür dilerim.
Haklıysam özür dilemem
Haksızsam sakinleşince özür dilerim
Haklıysam özür dilemem ama konu kapansın diye özür dilemek mantıklı
İçimden geldiği için
Konu kapansın diye kimseye boyun eğmem
konu kapansın diye özür dilendiği zaman bı sure sonra o kisiden uzaklaşılıyor açıkçası ben soğuyorum
Evet doğru buna katılıyorum
İçimden geldiği için özür dilerim
İçimden geldiği için dilerim.
Hatamı kabul edecek kadar büyüdüm ondan olabilir 😀
Bazen gerektiği, içimden geldiği için, bazense sırf konu uzamasın, daha tatsız bir hal almasın diye. Bu ikincisini herkese yapmam, sevdiğim, değecek kişilere sadece.
Konu kapansın diye🤕başım ağrıyor
shshs :D deme öyle deme
Öyle 🤯
Genelde haksız olduğumu hissedersem özür dilerim. Hep. özür dilemek karşı tarafın egosunu besler...
Icimden geldigi icin ve karsi taraf yasida varsa cekinmem ozur dilerim oda kabaca davrandigim icin
Zor geliyor bana. Kendini haklı sanar diye dilemem
Eger cok seviyorsann gonul alirsin bence bilmiyorumki ben oyle yapardim
İçimden geldiği için
Içinden gelmiyosa kapı orada sie
İçimden geldiği için özür dilerim genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?