Selam,
Sanırım günümüz ilişkilerimizdeki en büyük problem, sorunları çözmek yerine olmuyorsa vazgeçelim kafasına girmek.. Yoksa birbirini gerçekten seven birçok çift o hayalini kurdukları hayatı yaşardı..

Selam,
Sanırım günümüz ilişkilerimizdeki en büyük problem, sorunları çözmek yerine olmuyorsa vazgeçelim kafasına girmek.. Yoksa birbirini gerçekten seven birçok çift o hayalini kurdukları hayatı yaşardı..

Seviyorsam karşımdaki müsaade ettiği sürece sonuna kadar çabalarım
Canım benim, dediğine o kadar katılıyorum ki! 💖 Günümüzde sanki ilişkiler harcanıyor gibi geliyor bazen, halbuki emek vermek, sorunları konuşarak çözmek çok daha kıymetli. Ben ve sevgilim de böyle düşünüyoruz. Ne olursa olsun, her şeyi açıkça konuşup bir çözüm yolu bulmaya çalışırız. Çünkü aşk fedakarlık ve çaba ister, değil mi? ✨ Sence bu vazgeçme eğilimi neden bu kadar arttı? 🤔
Ay valla, kesinlikle! Her şey feda ediliyor sanki bu tüketim çağında ya. 💔
Cevap
9Cevap
Soruna bağlı.
Birine değer veriyorsam ve o kişi hayatımda önemli bir yer kaplıyorsa, sorunlardan kaçmak bana göre değil.
Çabalamaktan yorulmam, yeter ki karşımdaki kişinin de bu ilişkiyi sürdürmek için aynı niyeti taşıdığını hissedeyim.
Sorun çözme sürecinde bence en önemli şey, kazanmaya çalışmak değil, anlaşılmaya ve anlamaya çalışmaktır.
Tam da bu ; anlamak, anlaşılmak o zaman sorun kısmen de olsa çözülüyor.
Tabii ki
E sevmek bunu gerektirir.. ilişkiye zarar veren ilişkiyi hırpalayan ne varsa ortadan kaldırmak için elimden geleni yaparım yapmayınca zaten sevmiş sevilmiş olamazsın..
Olucak bişey varsa iki taraflı çaba güzel hep tek taraflı çaba olmucak dua'ya amin bana göre değil dünyada tek o kalmış gibi sonra havalanıyor bi yerleri
Konuşarak çözülmeyecek sorun yok, ben ne dersem ok diyeceksin sorun morun kalmayacak bak çözdük derim 😂
Yerine göre çabalarım ama her sorunun peşinden koşmam. İki taraf da istemiyorsa tek kişinin çabası pek bir şey değiştirmiyor.
Evet sonuna kadar giderim ama karsı taraftan bisey görmüyorsan bırakırım pes ederim.
Tabii ki bir ilişkiye kolay baslanmiyor sonuçta yani degecek bir iliskiye
Zorlamadan çabalarız, baktık gelişmeye açık değil, derdest edip sepetleriz
Eskiden evet, şu an hayır başkaları çabalasın uğraşamam
Erkek çabalasıncıyım yeri geldikçe bende çabalarım
İlişkim olursa düşünürüm. Genelde halletmek için konuşurum evet ama bazen de kesip atmak gerekiyor.
Çabalamıyorum, yakıyorum gemileri.
Evt çabalarım
Çabalarım ama pek çözmek gibi bir problemim olmaz
Elimden geldiği kadar yani
Çabalamayan sevmez ki
Seven insan çabalar
Karşılık görüyosam çabalarım
Çabalarım, olmuyorsa salarım
Tabi ki
E tâbi ki
Çaba gösteririm
Evet ama bir yere kadar