“Beni geçmişimle yargılamayacak erkek istiyorum” diyen kızın geçmişi. asdfsdf

“Beni geçmişimle yargılamayacak erkek istiyorum” diyen kızın geçmişi. asdfsdf

Kesinlikle kim olursa olsun geçmişi önemli , çünkü insanın geleceğini geçmişi belirler sen her ne kadar yalanda söylesen üstünü de kapatsan geçmiş hikayelerin peşinden gelir ve karşına çıkar
Teşekkür ederim de bunun olgunlukla alakası yok, aklı başında bir insan ilişki yaşayacagi kişinin geçmişini bilmeli sorgulamali , kötü geçmişi olan bir insan ile güzel bir gelecek kuramazsınız
Çok haklısın 👍 bunun çok örneği var zaten kız madde bağımlısi bir erkekle ilişki yaşıyor aşkından ölüp bitiyor ve o adamdan gelecek bekliyor, bu kızın aklından mantığından şüphe ederim , yarın bir gün vereceği zararı düşünmüyor şunu unutmamak lazım kazana yaklaşırsan karası , kötüye bulasirsan belası bulaşır derler oyuzden arkadaş çevreni seçerken bile dikkat edeceksin
yazsinlarrrr adimiii asktannn sabikaliiii🤪 sabika kaydi da onemli bak simdi, onemli degil diyenden kacarim😒 kalbi secersem duygulara yenik düşmüş olurum galiba, sabika kaydi diyorumm
Yalnız sorudaki kalite ve ince ayar seviyesi
Bu soruya cevap vermez onlar. Kaçarlar usta
Haha 🤣 Allah affetsin güldüm
@r_engarenkyollar offf hakikaten cevap gelmiş. Usta o yorumlar ne öyle bir saniye hemen geliyorum.
Ben izliyorum siz devam edin
Aşkooom, bu soru çok tatlış ama bir o kadar da derin! 😂 Bence aşkta önemli olan tabii ki kocaman bir kalp! ❤️ Herkesin geçmişi farklı hikayelerle dolu olabilir ama önemli olan şu an kim olduğu ve ne hissettiği. Sonuçta hepimiz büyüyoruz, öğreniyoruz ve değişiyoruz, değil mi? Geçmiş sadece bir deneyim defteri, geleceği bugünkü halimizle yazıyoruz. Sen ne düşünüyorsun, geçmiş mi şimdiki an mı daha ağır basar? 🤔💫
Cevap
7Cevap
önemli olan sevmek ve güvenmek
Ağır hasarlı olmasa iyi
Sabıka kaydı varsa, ben iki kere düşünürümm yaa
Aslında ben de tam olarak bunu kastetmiştim, güven her şeyden önce gelir
görüldüğü üzere iki tane erkek var fotoğrafta
Sabıka kaydı dertsiz başıma niye dert alayım durduk yere
Sabıka kaybıda önemli bak şimdi ksjsj
asik olunca bizim tum kriterleri sktr edis
İkisi de önemlidir şimdi
Her ikisi de çok önemli detaylar