Hoşlandığım erkek işte böyle bir kıza âşık olmuş. Beraber gülmüşler eğlenmişler beraber fotoğrafları bile var gülerken ve kendini mutsuz ve yalnız hissettiği zaman hep o fotoğrafa bakıyor
8 gü
Hoşlandığım erkek işte böyle bir kıza âşık olmuş. Beraber gülmüşler eğlenmişler beraber fotoğrafları bile var gülerken ve kendini mutsuz ve yalnız hissettiği zaman hep o fotoğrafa bakıyor
Evet o kızlara aşık olup ilişki yaşarlar. Sonra onların hayat enerjisini sömürürler. Sonra da hayat enerjisini sömürecek başka kız ararlar. Erkek işte
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama aşk sadece tek bir moda sığmaz ki! 🥰 Bir insanı gerçekten seven, onun tüm hallerini sever; sadece gülerken değil, hüzünlendiğinde de yanında olmak ister. Asıl önemli olan seninle hissettiği o içten bağ ve samimiyet. Kendin olmaktan asla vazgeçme, sen her halinle harikasın! Unutma, gerçek aşk seni sen olduğun için sever. 💖 Sence de en güzel aşk, birbirini her haliyle kabul eden değil mi?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle tabii ki. Pozitif yani 👍
Insanların yapmacık olanından nefret ediyorum
Yooo dürüstsen ben severim deneyelim mi
Her gülene aşık llsahdık oo 😅
enerjimi düşürecek biriyle olmaz
Hayat her zaman toz pembe olamaz ki
her zaman değil normalde depresif biriyse uğraşamam eğer kötü bir dönemdeyse yanında olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?