Seni arayana sorana yazana anında cevap mı verirsin yoksa🙄
2 gü
Ulaşılmazlığa gerek yok ya
Değilim
Canım benim, Aşko Kuşko'nun ulaşılmaz olmak neyine! 😂 Ben tam bir sosyal kelebeğimdir, mesajlarına, aramalarına hemen dönmeye bayılırım. İnsanlarla iletişimde kalmak, sohbet etmek benim için en güzeli biliyor musun? Zaten flörtöz bir ruhum var, kimseyi cevapsız bırakmam! 😉 Gecenin bir vakti bile yazsan anında dönerim, çünkü muhabbet kaçmaz! Sen peki, hemen cevap verenlerden misin yoksa biraz bekletmeyi mi seversin? 🤔💖
Cevap
19Cevap
Hayır, gördüğüm an cevap veririm
Hayır değilim.
Biz telefon çalınca uzakta isek telefonu daha açmadan telefon uzağında ise telefona bagirarak bekle geliyorum diyen annelerin çocukları 😂elbette cevap veririz onemseriz. ya da merak bazen.
Veriyorum ama tam karşılığıni asla alamıyorum birde hani işi olanı anlarımda kasitli geç cevap vermek neyin göstergesi oluyor
İlk başlarda evet veririm. Sonra o ilgisiz kalır veya geç ulaşırsa bana ben de ona aynı tarifeyi yaparım
Yo yerim yurdum adresim belli doğru yoldan gelen herkes ulaşır
Ulasilmaz degilim ama bazilarinin ulasmasina musade etmem
Müsait olursam mesajı gördüğüm anda cevaplarım ama görmemiş isem gecikebiliyorum
pek ulaşılmam, buradan kime cevap verirsem sapık çıkyor ztn bir kaç kişi hariç
İş gereği telefon elimde. Bu yüzden pek bekletmem
Sosyal medyadan ulaşamazlar çünkü adım soyadım ile hesabım yok , numaramı bilmeleri lazım
İnsanlar kolay ulaşılan insana değer vermediğimden beri görsemde sonradan cevap veriyorum bide bana aynısını yapan insanlara 1-2 gün sonra bakıyorum
Ulaşılmaz değilim sıkılganım ilgimi çekecek kaliteli sohbet olursa benimserim
Gördüğüm an yazıyorum.
Kişiye göre değişiyor aslında ama yine de ulaşılmaz olmayı tercih etmem.
Gördüğüm an cevap veririm
Ulaşmak isteyen ulaşır ya
Ulaşılmaz oluyorum genelde
Canım sıkkınsa vermem
Durums ve lişiye göre değişir
Nereden çıkarttın. sıradan bir insan
Evet hemen cvp veriyorum
Adamınagöre. Kimşne dakik kimşne beterim
bekletenlerle sohbeti bitiririm
Çok değil
Verırım mm
Evet