Oysa ne güzel demiş Yıldız Tilbe
Aşk.. tutarlarsa tutarlıyım tutmazlarsa tutarsızım. pic.twitter.com/MnGeS9Ce89
— KENYA EAST (@grkmkenks) September 4, 2018

#inci💙
Oysa ne güzel demiş Yıldız Tilbe
Aşk.. tutarlarsa tutarlıyım tutmazlarsa tutarsızım. pic.twitter.com/MnGeS9Ce89
— KENYA EAST (@grkmkenks) September 4, 2018

#inci💙
Tutarsız davranışların sebebi tamamen kiminle muhatap olduğunla alakalı. Karşındaki dengesiz, yalancı, iki yüzlü, iftiracı olunca hele bir de ne istediğini bilmiyorsa :D yıldız tilbe’nin söylediği gibi tutarlarsa tutarlıyım, tutmazlarsa tutarsızım. Kimseye karşı böyle bir hükümlülüğüm yok. Milletin kafasındaki versiyonlarımdan sorumlu değilim ben herkes ne hak ediyorsa onu ona veririm. Hayatımdan çıkardığım tutarsız insanlara sorarsan beni; tutarsızım, hayatımda var olmaya devam edenlere sorarsan beni; dünyanın en tutarlı insanıyım.
Ben tutarsız değilim.. :D ve tutarsız insanlarla da pek anlaşamam ama tabi ki de hepimiz insanız yani bazen modumuz düşük oluyor ya da o gün çok yorgun oluyoruz o yüzden de karşımızda ki insan bunu bazen kişisel algılıyor alınganlık yapıyor hatta ben yapardım bazen de artık yapmıyorum alınganlık şeysini sdfsdfsd ama her zaman tutarlıyımdır bir söz verdiysem tutarım mutlaka.. ya da karşımda ki insana iyiyken kötü olmam hiç bir şekilde
Elbette bazı günler kendimizi en dibte gördüğümüz günler olacak.. o zaman nazımızın geçtiği insanlara yapacağız atarımızı, giderimizi.. ya da bugün çok iyi, çok şahane iken, yarın herkesten nefret ediyorum modunda da olabiliriz.. insanız nihayetinde.. gel gitlerimiz olur.. ama sürekli, sürekli dengesiz hareketler... etrafında ki herkesi kırma, dökme çabasında olanları insanları.. anlamıyorum diyorum.. işte bir sorun var.. ve lütfen doktora git.. al ilacını sende sakinle, etrafında ki insanlarıda rahat bırak. Jsjsjj sonunda bir sinirlendim
Kesinlikle abla haklısın ben mesela kötü günümde sana nazımı yapıyorum sdfsdfsd sen de kötü gününde bana nazını yap beni kır sinirini çıkart sdfsd iyi ol yeter ki sen.. o tür insanları da boş ver ya işleri sadece kırmak o tür insanların.. bence de doktora gitsinler..
Bazen tutarsızım ama ne tutarsızlık nirvanası 😂
Arada oluyor ya.. 😃
İyi oluyor ama 😂
Surekli mantıkli hareketler beklemesinler. Aaaa 😃
İş konusunda mantıktan başka bişey olmasın ama geri kalanda herkesle siyah diye inatlaşıp sonra beyazı seçmek çok mük
Yok tutarliyim
Cevap
21Cevap
Aslında evet ama bazen bazı insanlara tutarlı davranmak ödül gibi oysa tutarlı olan benim, benim ödülüm olmalı başkası niye alınıyor. Gereksiz ve kişiliksiz tavırlarla emeğime konulmasından hoşlanmıyorum. Tutarlıyım ve bunu ben bilsem yeter diye düşünüyorum.
Tutarsız insanlara güvenmiyorum.. İtici geliyorlar bana..
Bir insan yapmam dediği şeyi yapmaz ya da hiç konuşmaz.. Sonra tükürdüklerini yalayınca ortaya çıkan mide bulandırıcı görüntüyü görünce gözümde alçalıyorlar..
Tutarsa benimdir tutmazsa hiç benim olmamıştır
Yılmaz Erdoğan geldi aklıma
Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça. Atarım belki tutarım belki tutmaz. Tutarlı tutarsız biraz işime geldiği gibi galiba
Hep tutarlı olcak halim yok arada tutarsız da olmak gerek.
Şükür hiç tutarsız biri değilim her dediğimin arkasında olurum kararlarımda netimdir🎈
Yaşamın tutarsız olduğu bir dünyada tutarlı olmak neredeyse imkansız.
Gayet tutarlı biriyim. Dengesiz biri olduğumu düşünmüyorum.
İnsanız, illa ki tutarsız bir tarafımız olacaktır. Bunu kabul edip düzeltebilmek asıl mesele.
Sabun köpüğü gibi geçici olmasına rağmen, aşk kadar değer gören başka bir şey görmedim bu dünyada.
Aşk peşinde koşmak başlı başına tutarsızlık...
Tutarlı olduğumu düşünüyorum. Objektif olmasada.. aslında herkes kendi gibi olan bir insanla tam anlamıyla anlaşıp birbirini anlıyor. En iyi yorum en yakınımdan gelebilir.
Kim tutarsızım der ki😂
Adamina gore tutarsizm diyor yildiz tilbe
Evet her zaman öyle oldum
😃etrafindami insanlar senden yorulmuştur
Maalesef 🤦🏻♂️ ama bana ne yorulsanlar canımlar 😏sansürümüzü kendimiz yapalım mod hanımın sorusundayız 🥲
Senide yorar😃
Yok ben insanları yormaktan haz alıyorum 😏
Tuttuğumuzu koparırız
Bazen tutarsız hallerim olmuyor değil.
Tutarsız olduğumu düşünmüyorum...
Hayır tutarlı insanım
Hayır tutarlı biriyim.
Öyle biri olduğumu sanmıyorum
Aklımdan o geçti diyecektim açıklama da görünce yıkıldım mk
Çok tutarlıyım kardeşim el üstünde tutarım mesela
Değilim tabikide
Hayir
Maalesef
Bazen
Gayet tutarlıyımdır
Hayır değilim.
Elimden geldiğince olmamaya çalışıyorum.
İşime nasıl geliyorsa 😂
Hayır sevdimmi katıkısız severim
depresifsem evet, genelde hayır
Kararsızım diyelim.
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?