Arkadaşlar kandırıldım, flört kız arkadaşıyla birlik olup beni denedi tamam ben cevap verdim ama bilin bakalım niye verdim?
Sohbet sırasında da bir flörtüm olduğundan da bahsetmiştim sizce bitti mi yoksa devamkee mi
Arkadaşlar kandırıldım, flört kız arkadaşıyla birlik olup beni denedi tamam ben cevap verdim ama bilin bakalım niye verdim?
Sohbet sırasında da bir flörtüm olduğundan da bahsetmiştim sizce bitti mi yoksa devamkee mi
Cevap
2Cevap
aynisi basima geldi, eleman erkek arkadasimin fake hesabini acip bana samimi sekilde yazmisti, cevap vermedim. bunlar RUH HASTASI uzak dur, sen de her onune gelene cevap verme akillanmis olursun iyi olmus.
Moralim bozuktu o gün arkadaş amacıyla cevap verdim flörtüm olduğunu da sohbetin başında söyledim yani ne biliim beni deneyeceklerine çünkü aramızda daha hiç bir şey yok bir de daha yeni konuşmaya başladık yani ne düşünüyor yani anlamadım ki imajım sarsıldı şimdi bu top buradan dönmez mi diyorsun
Kızın gözünde nasılım şu anda
Sence?
Bitti bro sen kaybettin 😂
Niye be
Böyle şeylerle uğraşan veletleri şutla gitsin
Aynısını düşünüyorum bir hafta olmuştu konuşalı arkadaşıyla flört gibi konuşmadık sohbetin başında da flörtüm olduğunu bahsettim ama imajım sarsıldı sence kız ne düşünüyor
Keşke seninle konuşsaydık 🥹
Sohbetin başında flörtün olduğunu söylemem bile artı sebep değil midir dimi
Napiyim benimde huyum bu 😅
Umarım bitmiştir ahahhahs
Tövbe de
Mesajla mı telefonla mı
mesaj 😞
Ben de geçen işlettim çok zevkliydi ahahdkxlw ama seninkini bilmiyorum
Kızım niye yapıyorsunuz ya
Daha yeni konuşmaya başlamıştık O arkadaşını söyledim zaten bir flörtüm olduğunu o da bana fazla flört iyi olur diye mi benimle konuşuyorsun diyor hatta ben dedim seninle öyle düşünmüyorum o da dedi niye cevap verdin o zaman
imajım sarsıldı flörtün gözünde nasılım sence ve diyor ki saçmalama ben seni denemiyorum ama hissettim denedi
Ama seni flörtün işletmiş, ben hoşlandığım kişiyi uzun zaman sonra acaba sevgilisi var mı diye yoklamıştım. Arada dalgamı da geçtim orası ayrı da, senin durumun pek hoş değil gibi
Ciddi düşünmüyor o zaman dimi
Sordum ama dedi allah belamı versin denemedim diyor ama hissettim kızım ya
E denememişim demiş yemin etmiş bilemiyorum
Yalan söylüyor o kızla konuştuktan 2 dakika sonra ona yazdım hemen cevap verdi o günde tripliydi bana yazmazdı normalde hemen yazdı o kızda açık verdi hemde çok fazla
Emanet patlat
Dönmez 😄
Kız valla bir şey demedim flört amaçla konuşmadım dönmez miii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir denemeyle karşılaşmak gerçekten moral bozucu olmuştur. Kandırılmış hissetmen çok doğal, kim olsa aynı duyguları yaşardı. Flört dediğin karşılıklı güvenle başlar, değil mi? Böyle gizli planlar ilişkilerin temelini sarsabilir bence. Hem zaten başka bir flörtün de varmış, bu durumu daha da karıştırabilir. Bu durumda bu topun dönmesi biraz zor gibi duruyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, güven sence ne kadar önemli? ❤️🩹