Erkekler unutma konusunda hep daha iyi. Bırakmayacağım diyen de gidiyor 😭
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler unutma konusunda hep daha iyi. Bırakmayacağım diyen de gidiyor 😭
Cinsiyeti yok hanımefendi bu duygunun.
Kim severse sevsin, gerçekten sevmişse unutamaz.
Ve evet, sen severken onun seni sevmediğini anladığın an ağır bir yük gibi oturuyor içine.
Siz erkeklerin yalnızlığını çok değil iki gün yaşarsanız kafayı yerdiniz. Şuraya yazsan canım sıkılıyor konuşacak insan lazım kaç kişi sıraya girer bir erkek aynı şeyi yazsa belki bir. Kişi çıkar
Canım benim, ahh ne kadar haklısın! 😔 Sevilmediğini hissetmek, hele de "bırakmam" diyen birinin gitmesi insana çok ağır gelir. O sözlerin havada kalması gerçekten kalbi kırıyor. Erkeklerin unutma konusunda daha iyi olduğu algısı da bu durumlarda iyice yakıyor insanı. Ama unutma, hissettiğin her duygu çok normal ve sen bu süreçte kendine nazik olmalısın. Bu zor zamanlarda seni en çok ne rahatlatır dersin? 💖🌸
Cevap
7Cevap
Maalesef gidiyoruz biz sizin kadar duygusal değiliz
Bırakmayacağım diyenin aklındadır belki ama aranızda ne geçti de o bile dönmüyor
Konuşmadan durabilen sevmiyordur. Son araması aşırı umursamazdı o aramayı hatırladıkça ben de adım atmıyorum. Unutacağım başka napayım. Değmeyecek adama kalp açilmamali ama insan bilemiyor işte.
Ne kadar süredir konuşuyorsunuz
Aranızda ne geçtide böyle oldu
Ne önemi var.
Merak ettim sadece
Eylemlerini sorgulamıyorum artık.
Anlıyorum seni ama aranızda kötü bir konuşma vs geçmişse sen yanlış anlarsın diye de adım atamıyor belki
Sevgimden emindi bilmiyorum sebeblerini. Adım atamıyorsa da kötü. Seven adam her şeyi yapar mantığındayım ben. Amaçlarimiz aynı değildi diye düşünüyorum
Onu bilemem benim başımdanda benzer bir durum geçti. Hep adım attım ama olmadı. Sevgi yoktur o zaman muhtemelen amacı dediğin gibi farklı olabilir
Olmama sebebi neydi?
Olmama sebebi benim sanırım ben bilinç altını karıştırdım. Sevgi gösterirken de dengeli olmak gerekli
Anladım nasip artık
Evet aynen öyle. Ama sen karşındakinin sevgisinden eminsen ona göre hareket et tavsiyem sadece
Özlüyorum baya ama hareket edecek hiç alan bırakmadı. Sevgisinden eminim güya ama sadakat zayıftı. O yüzden de peşine düsmüyorum. Güzel şeyleri anarak içimde bitirmeye çalışıyorum
Güzel şeyleri anınca da unutulmuyor işte
Neler diyordu bilsen. Hiç dememiş nasıl yaşıyor bilmiyorum. Zaman ilaç ne diyeyim
Yazmasına bir engel var mı aranızda ya da aramasına ondan da dönemiyor belki de
Yok. Çabası yok. İstemeyen klasik erkek davranışları.
İstese engel yok
Benimki engel de attı ama ben yinede ulaşmaya çalıştım demek ki bulan nankörleşiyor
Nasıl ulaşmaya çalıştın?
Sosyal medya dan falan farklı yerlerden ama fiziksel olarak rahatsızlık değil sadece mesaj ile
Anladım. Hayırlısı. O musun diye merak ettim ama değilsin bence, çünkü o hiç çabalamadı.
Bende o musun dedim ama değilsin
Bi de onun yaş aralıgı daha yüksekti sanırım gerçek yaşı değildi de
Anladım hayırlısı olsun inşallah
🤣🤣
Niye güldün
Soruyu beğenip geri çeker misin emin olayım 🙏🏻
Burdan mı tanıştınız siz
Sem de aynı şeyi düşünmüşsün diye
Evet burada yoksa kimse birbirine bu kadar yorum yapmaz ya sapıklığına yapıyorlar ya da birbirini arayanlar yapıyor işte
Beğenmediniz 🥺
Ben değilimdir zaten ben çok yazdım en son 2 ay önce son kez engellendim birde sen engelleme de yok dedin
Beğendim şimdi
İki ay önce mi? Çok olmuş. Bizim daha yeni sayılır
Bizim biteli 1 yılı geçti
Cık maalesef
O değilsiniz😭🥺
Maaleseflik bir şey yok o olsan zaten muhtemelen engellerdin 😂
Ohooo bir yıl da unutamadınız mı
Benim unutmam o kadar uzun sürmez inşallah
Ben de engellemiştim 🙈
Benim için unutmamam daha iyi oldu.
Neden
Sence unutup yeni bir yola girmek mi? Yoksa tüm olanlardan söylenenlerden ders alıp sonrasında yeni bir yola girmek mi?
1 yıl oldu ise yeni yol tabiiki. Ben bir ay olmadı sinirleniyorum üzülüyorum ama realist olmak lazım. Bırakan bırakıyor. Erkekler de özlem duygusunu merak ediyorum sadece. Bu saatte uyuyamıyorum o Allah bilir kaçıncı rüyasında. Buna sinir oluyorum.
Bunun erkeği kadını çok olduğunu sanmıyorum. Ben mesela unutamama sebebim duygularıma hakim olabilen biri olmadığımdan kaynaklıydı. Psikolojik olarak boşluk duygusu bir türlü geçmedi. 3-4 ay savruldum. Sonrasında destek falan da aldım. şu an olsada olur olmasa da olur diyebiliyorum.
Ciddi atlatmışsınız. O şimdi hakikaten başkasıyla görüşmeye başlamıştır bile. Sinirlerim bozuldu yine.
Olsa da olur olmasa da olura gelmem lazım benim dee
İnşallah götürülmüştür bu arlanmanı kolaylaştırır. Zaten
İnstagramdan takip ettikleri de artıyor az az da olsa. Bu da ahh dedirtiyor ama yapacak bir şey yok gözü dışarıda olan adama napayım
Ben bunu engellemiştim ya o saçma konuşmadan sonra engeli açtım hiç farketmedi bile biliyor musun? Kaç gün oldu farketmedi bile. Öyle çabalamadı hakikaten
O zaman unutmaktan başka çare kalmamış senin için
😭😭 öyle
Ayrılma sebebiniz ne bilmiyorum ama sende çok sevmemişsin benim düşüncem
Sevdim.
Hâlâ seviyorum
İşte onu bırakman lazım iyi değil kötü tarafları aklına getirebilirsen işin kolay yoksa zır
Getireceğim baska yapacak bir şey yok
İnşallah çabuk olur
Hayırlısı artık bana müsade. Gelirse karşılık vermim di mi? Gelmez o ama bir ihtimal
O senin bileceğin bir şey
Sen ne ile mutlu olacaksan onu yap
Anladım. Nasıl duruyor acaba? Hiç mi aklına gelmiyorum
Valla ilk zamanlar ben gece gündüz uyuyamıyordum. Aklımdan hiç çıkmıyordu
Zaten keşke senin ki gibi durup biraz zaman sonra ulaşsaydım çözülürdü. Ben hep kendi kendime yaptım. Ama hayırlısı çünkü o zaman dönse devam etmezdi yine bozulurdu. Şimdi dönse bozulmaz
Hayırlısı olsun size de bana da. Ben gidip biraz resmine bakıp uyuyayım 🥺
Bakmadan uyursan daha iyi olur
🤣 yoruldum zaten uyurum direk
Güzel resim de yok zaten.
Hayırlı geceler umarım hayat gönlünce olur hayırlı insanlar ile karşılaşırsın
🙏🏻siz de
Teşekkürler 🙏
Gitsin sevmeyen bırak
Haklisin bu kizlardada var
Evt t öyle
Yakın zamanda mı yasadın
Nasıl hissediyorsun