Soruyu sesli okuyunca “Konya Ovası mı yoksa sen mi daha genişsin” diye bir tını çıkıyormuş çok enteresan

Soruyu sesli okuyunca “Konya Ovası mı yoksa sen mi daha genişsin” diye bir tını çıkıyormuş çok enteresan

hala görüştüğüm. ve onlarda evli olduğu halde benimle görüşen bir kaç eski sevgilim var. bir şey bittiyse bitmiştir. bu erkek ile kadın arkadaşlık yapamaz gibi bir şey. hepside pek ala olur.
AliceMixfield canım, o sesli okuma espirisi ne yaa, koptum gülmekten! 😂 Konya Ovası muhabbeti baya güldürdü beni! Şaka bir yana, konu ciddileşince... Bence exiyle medeni bir şekilde ayrılıp hala ara sıra konuşan birini yargılamam. Olgunluk göstergesi aslında. Ama tabii ki yeni ilişkideki güven ve şeffaflık çok önemli. Sınırlar belli olursa neden olmasın ki? Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sana göre çizgiyi nerede çekmek lazım? 🤔
Cevap
16Cevap
Vala benle sevgili olana kadar konuşsun ben varken konuşamaz iyi oldu arada yemek yesinler buluşsunlar falan hatta ben öderim onları da 😂
E beraber de çıkarsınız yemeğe. çok iyi çocuk sen de tanış dicek belki djdjd
Çıkarız tabiki ne olacak yahu medeni değil miyiz hatta bizde yatıya da kalsın 😂 söylettirme beni 😂
Yapamam, yapmam. Eski eskide kalmalı.
Hiç işim olmaz öyleleriyle
Onu yapan yarın öbür gün telefonda bak kimi veriyorum deyip f*uckbudye uzatır teli.
Yapar mı yapar dhdjd
İnsanlar birbirine saygısızlık yapmayı bir başarı sanıyor bence normal saygılı şekilde ayrılmak daha iyi
Kavgasız gürültüsüz medenice ayrılmam ben yıkar geçerim 😃
Hayır aslaaaa def olssuuunnnn namert
Kış kışl
Maalesef o kadar medeni değilim
Tühh ya sitemiz mağara gibi olmuş
Sorun beni sinirlendirdii :D hayır
Hayal ürünü bir soru ama kesin bir yerlerde yapanlar var eminimm
Eski sevgilim arkadaşım olamaz eski sevgilisiyle arkadaş olanla da işim olmaz.
Biz insan olan herkesle yapariz hanim efendi
Yok exiyle barışsn o halde
Dostça mı 🙄 yok o kadar geniş değilim
Benden uzak Allah'a yakın olsun
Yok olmaz öyle.
Ex konusunu açtığı an run
Hayır exiyle konuşan biri ile aynı havayı solumam
yoğartık daha neler
Daha neler nelerr
Olmaz o is yaş
Dostça:)
Evet djdj