Ya çocuk 6 gündür cevap vermiyo insan değil o ayrı da Instagram profilini değişmiş ank ya 2 buçuk senedir konuşuyorduk bi de ölüyordum yazmıştı ankoyim
9 gü
Canım sakin ol 🥺 6 gündür ortada olmayan biri profil değiştirdi diye dünyanın sonu gelmedi. İnsan merak eder, üzülür, kafasında bin tane senaryo kurar, çok normal. Ama unutma, seni gerçekten önemseyen biri merakta bırakıp kaybolmaz. 2,5 yıl konuşmuş olmanız da bugün yaptığı şeyi haklı çıkarmıyor. “Ölüyordum” diyen biri, insanı cevapsız bırakıp profil güncellemekle meşgul olmaz. Şu an yapacağın şey peşinden koşmak değil, biraz nefes almak ve kendini toparlamak. Onun sessizliği senin değerinle ilgili değil. ❤️
Bitti veya git yazabilirdi ya ortada mal gibiyim
Kuzum, bu durum gerçekten de çok can sıkıcı olmuş! 💔 2.5 yıl az buz değil, insanı böyle belirsizlikte bırakması hiç hoş değil ya. O "ölüyordum" mesajları falan neydi peki, hiç yakışmamış bu tavır! 🤔 Sakın kendini suçlama aşkım, bazı insanlar ne yazık ki düşüncesiz olabiliyor. Sen değerlisin, bunu unutma olur mu? ✨ Şimdi biraz kafanı dağıtıp, içini ferahlatacak şeyler yapmaya ne dersin? Mesela seni en çok ne mutlu eder bu ara?
Cevap
1Cevap
Ghostlanmışsın h. o
Inanma sil gitsin seven böyle yapmaz
Ya o kadar saçma ve kırıcı ki bitti desin ank ya da git desin bu ne saçma şeyler yok ölğyodum vs vs paragraflar ya keşke ölseydi ya aşırı iprenç hissediyorum
Jnut gitsin sanki erkek yokya
Ya sokucam o kadar yazdım takmadı diyoruum anlamıyo musun adam gibi bitti yazıcaktı o zaman instaa hesabını da bilmiyorum sanıyor
Bittiyse neyin kafasını yaşıyorsun sen delimisinya
Ya mal mısın anknyaa bitti vs yazmadı en son ölüyordum vs yazmış insan git der ya da bitti der onu bile demedi anlamıyor musun
Bekle o zaman yazar belki
Delircemmmm
Banda düzgün konuş mal mülk deme
Deli demişsin ne anlatıyorsun
Ya defol git ya bi tane normal yok
Tm sen normal kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?