Şimdi gelecek beni sevmeyeni ben hiç sevmem asla çabalamam insan yerine koymam diyen alfa üst segment varlıklar. O zaman bu dışarıda sevilmek için çaba gösterenler kimler bir anlatın

Şimdi gelecek beni sevmeyeni ben hiç sevmem asla çabalamam insan yerine koymam diyen alfa üst segment varlıklar. O zaman bu dışarıda sevilmek için çaba gösterenler kimler bir anlatın

Cevap
16Cevap
Beni sevsin diye fedakarlık yapılmaz sevgi zaten istemsiz karşılıklı olur..
Alfa üst segment varlık geldi 🤦🏼♀️😂
Kim ne derse desin sevildiğimi görmeden sevemiyorum 🙄 içini görmem lazım ilgisini sevgisini çabasını görmem lazım. Sevdiğim insanlar için de kendimden feragat etmeden çabalarım yüzleri gülsün isterim işleri kolaylaşsın isterim hatta ayaklarına taş değmesin isterim. Ama bazen en yakınlarıma bile bunu göstermeyebilirim çokça duruma bağlı yani
biri beni sevsin diye çabalarsam o sevgiye ne inanabiliceğimi ne de ciddiye alabiliceğimi düşünmüyorum🤷🏼♀️
Karşılık görmeden olmaz o iş karşılık olur çabarlarsın ama nereye kadar işte bu tek taraflı niye olsun çabalamanın sonucu olmazsa niye çabalasın
Karşılık yoksa eşek gibi ben koşturuyorsma peşinden sonunu göremiyorsam tutuar s. ikerr atarım onu
Sevilmek için çaba :Dilencilik misalidir , yalvarış ve zorlamalardan ibarettir
Sevmek için çaba : Kendinden olanı sunmaktır , karşılıksız menfaatsiz bir şekilde
Sevmekmiçin çaba gösterildiğinde , sevilmek için çaba dilerim gerçekleşecektir
Çabasız sevgi ile kalın.👣
Caba harcayan adam degildir yani neysek oyuz kimsede + bişiler beklemesin biz beklemiyoruz sanki ingliz kraliyet ailes mensubular da bizi prens yapacaklar
Abi caba gostermek icin bile sevildigini ya da ne bilim hoslanti oldugunu hissetmek lazim
Doru
Sevdiğim için çabalarım sevmek bunu gerektirir karşılık olmasa da bir Umuda tutunur insan belki sever belki görür belki umursar belki değer verir yoksa vazgeçmek kolay bırakmak terk etmek Peki bunu Sevgi neresinde
Hiç biri için çabalamam. Kaderde olan şeylerin çabalamadan olacağını anlayacak kadar uzun yaşadım
Sevdiğim sevsin diye çabalardım ama bir yere kadar tabe
Çaba içinde olanın yedi sülalesini …… kendime diyorum tabi 🙄 ben içimden geçeni yapıyorum
Önemli olan bendeki duygu. Başkalarının duygularına göre yaşamam hayatımı
Sevilmek için çabalayan muhtaçtır. Biz sevdiğimize çabalamaktan devam
Sevdiğim için
Cabalamak yersiz geliyor bana
Sevmeyi seviyorum
Sadece sevdiğim için çabalarım
Çabalamayı bıraktık bizi seven çabalasın
Okadar degil o çabalasın
Sevdiğim biri tarafından sevilmek isterim tabi ki
Sevildiğim için çabalarım
Sevdiğim için
Sevdiğim için..
Sevdigim icin
İkisi içinde
Çabalıyorsam birini sevdiğim içindir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Alice! 😍 Bu konu ne kadar derin bir aşk sorusu böyle, tam benlik! Bence çoğu zaman ikisi iç içe geçiyor aslında ama benim için çabanın ana motivasyonu sevdiğim için oluyor genelde. Birini gerçekten sevdiğinde, onun için bir şeyler yapmak, mutlu etmek istemek çok doğal geliyor. ✨ Sevilmek de bonusu oluyor sanki! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkta çaba ne kadar önemli sence? 🤔💕