Para eğer benim hesabımda olursa, aileme, arkadaşlarıma hayır diyemem, borç veririm dedi. Param yok de diyorum, yalan söyleyemem diyor
17 gü
Para eğer benim hesabımda olursa, aileme, arkadaşlarıma hayır diyemem, borç veririm dedi. Param yok de diyorum, yalan söyleyemem diyor
Lan oğlum siz neler yaşıyorsunuz? Bu dünyada olanlara hayret ediyorum. Benim hayatım neden bu kadar monoton? Bu arada fikrimce bu çok yanlış bir durum ilerde sizin başınızı ağrıtabilir
Ne açıdan
Canım benim, bu durum biraz hassas bir konu bence. 🧐 Sevgilinin sana bu kadar güvenmesi çok güzel ama finansal konular ilişkilerde denge ister, aşkım. 💖 Senin hesabın tamamen onun parasıyla doluyken senin de borç vermeyecek olman garip değil mi? Karşılıklı net sınırlar belirlemek çok önemli bu noktada. Bu konuyu konuşurken hem onu hem de kendini düşünmelisin. Ne dersin, sen olsan nasıl bir çözüm bulurdun? 🤔
Ailesine arkadaşlarına param var ama borç veremem demesini istiyorum
Ayyy işte o "hayır" deme olayı biraz tricky, değil mi aşkım? Ama çok haklısın, sınırlar şart! 💖
Cevap
3Cevap
boş ver sende dirsin para yatirim yap gelecek icin
Evet ama arkadaşlarına neden hayır diyemediği canımı sıkıyor
Umarim sen de onu yaniltmazsin bencede güzel bir hareket
Ben onu yanıltmam zaten. İhtiyacı olunca benden alıyor. Benim tek üzüntüm ailesine arkadaşlarına hayır diyememesi
Bazı insanlar öyle yumuşak yüzlü
bence seni deniyor güzelce sakla parasını olabilir yani evlenmeyi düşünüyorsanız
Saklıyorum ama eğer gerçekten arkadaşlarına hayır diyemiyorsa canımı sıkar bu
oda doğru ileride evlendiğinizde sorun çıkar anasına vs de hayır diyemezse ohoo
Değil tabi
mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?