Evli adamların daha çok ilgi çekici gelme konusu gerçek mi?
18 gü
Evli adamların daha çok ilgi çekici gelme konusu gerçek mi?
Bence var.. Bakma sen yorumlarda temiz, dürüst, edepli yazanlara.. Evli insanlardan övgü, iltifat, ilgi görenlerin nasıl da hoşlarına gittiklerini ben kendi ağızlarından duydum ama tabii kendilerini pazarlayacaklar ya, mecburen iyi insan rolü yapıyorlar..
Var. Şu anki sevgilim 42 yaşında evli iki çocuğu var, karısının ruhu duymuyor ahahah
benım de manitam var karım da tanıyor ama bilmiyor dffwea
Asdgajdhabza
sen kac yasındasın knk
19
miss ben 29 eşim 33 manitam 21 fefewfea
sontazmanya, bu konu biraz karışık bir konu ya! 😅 Bazı insanlar için evli erkeklerin daha oturmuş, olgun ve belki de daha güvenilir durduğu gibi bir algı olabiliyor. Bu da bazen çekicilik olarak yorumlanabiliyor. Ama aşk bence bambaşka bir şey ve herkesin çekici bulduğu özellikler o kadar farklı ki! Kalbinin kapılarını ne açar bilemiyoruz ki! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim? 🤔
Cevap
4Cevap
Evli insanlar bana hiçbir zaman çekici gelmedi, aksine evli ve çapkın insanlar iticidir. Midemi bulandırıyorlar öylesi kadınlar ve erkekler.
Böyle düşünenler ahlaksızdır net. Evli olduğunu bile bile bu düşuncelere girmek çok iğrenç
ama maalesef senin hem cinsin
de haklısın dsssd
Hayatimdaki taciz vakalarinin hepsi yanimda partnerim varken oldu. 3 5 kere olduysa ne isse yanimda o varken oldu. Bi mantigi var demekki
Hayır tâbiki de iğrenç evli bir adamı neden çekici bulayım abi
Yok be bu şehir efsanesi bence insanların ilişkileri bozulur sonra yanlış bu
Bence evet çünki daha önce aldatildim kocam aldatdi ayrildim bence aldatilan kadin olmaktansa evli bir adamla olmayi tercih ederim
gerçek
anın var mı knk
KS de olduğunu iddia eden çok
onlar kolpa knk yarısı klavyede artıslık fewgfwe
kadının tek düşmanı diğer kadınlardır
hayır öyle düsünene saygım yoktur
Yok artık
İğrençlik resmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?