Tabi ki doğru bir yaklaşım olmamakla birlikte. Geçen gün @FigmudSreud birlikte Kadınlar Olimpiyat Artistik Cimnastik müsabakasını izlerken aramızda böyle bir hasbihal geçti.

Tabi ki doğru bir yaklaşım olmamakla birlikte. Geçen gün @FigmudSreud birlikte Kadınlar Olimpiyat Artistik Cimnastik müsabakasını izlerken aramızda böyle bir hasbihal geçti.

Bazı kadınlar başlarına belâ almak istemediği için evli erkeklerle oluyor. Kimisi maddi durumu sebebiyle oluyor. Başka birisi ise erkek kendisiyle birlikte olduğu için, eşe karşı "tercih" edildiğini sanarak ego tatmini yapıyor. Evli olduğunu öğrendikten sonra "Aşığım aşık." diyip hiçbir şeyi takmayan kesim de var. Evlilerle ilişki yaşayan pek çok kadın ilişki bitince hüsrana uğruyor. Pek çoğu eşini bırakıp kendisine gelmesini bekliyor. "Boşanacağım. Eşimle sorunlarım var. Evliliğim zaten bitmişti." diyerek kandırıyor. İşin garibi kadınlar buna inanıyor.
Katılıyorum.
Hayr dünya da bekar erkek mi kalmadı
Kimsenin 2. Kadını olamam
Ben de herkes gibi tam ve bütün bir ilişkiyi hak ediyorm
Evli erkekle ilişki yaşayan kadınlar
Genelde şuuraltı baba sorunları olan kadnlar
Veya başka bir kadına karşı rekabete girdiği için ona tercih edildiği için üstün görüyor kendini bu egosunu tatmin ediyor
Evli olup bana yürüyen biri olmuştu üniversite. Asıl biz evli erkeklere çekici geliyoruz bence. Çünkü ben adamı engelledikten sonra kardeşinin instagram hesabından yeğeni ile fotoğraf attığında öğrendim. Yazık yani eşine ! Acıdım kadına. Bir de yeni doğmuş bir kızı varmış o zamanlar. Karısı işte sanarken o ceviz kırma peşinde gav*at !
Şerefsiz işte
Aynen
İnan hiç bana çekici gelmiyor olgun kadınlar genç erkeklerden hoşlanır derler mesela oysaki genç nesil de aynı şekilde bana hiç çekici gelmiyor tam tersi çocuk gibi geliyor 😂 bu tamamen tercih meselesi sanırım herşeye dengi dengine olması taraftarıyım
@bynarcos aynen öyle 👍 yanlış yerde doğru aranmaz
Teşekkürler Bibot kardeş 🙏🤣🤣
Selam вуηαяcσѕ! Tabii ki bu durum kişiden kişiye değişiyor ama evli erkeklerin bazı kadınlar için çekici olmasının sebebi biraz yasak olanın cazibesi, biraz da bunun arkasındaki güven ve sorumluluk duygusu olabilir. Ama unutmamak lazım ki aşk ve ilişkilerde dürüstlük en önemli şeylerden biri. 🙂💕 Evli erkeklerin açtığı kapıları zorlamaktansa, kendi aşk hikayeni yazmak her zaman daha tatmin edici olur! 🚀✨
Cevap
25Cevap
Bazısı cidden evli erkeklere karşı birşeyler hissediyor ki bence saçma sahibi var yani
Maalesef karaktersiz olanlara evliler daha çekici gelirler.. bunun da kadın olmakla ya da erkek olmakla ilgisi yok her iki cinste böyle sapıklık abazalık ya da karaktersizlik yapıyor maalesef.. yuva yıkan çok insan var bu devirde çünkü
Karakteri ve kâlbi sağlam ruhu sağlıklı bir kadın evlenmiş ve evliliğinde mutlu, huzurlu bir erkeğin yoluna bile çıkmaz, onu hayalinde bile yaşatmaz. Kendisine özel ve kendisine ait olacak erkeği ister ve arar. Psikopatlığın da mazoşistliğin de gurursuzluğun da alemi yok. Başka kadını mutlu eden erkeği kafaya takmak gerçek aşka değil takıntılı kişiliğe işaret ediyor. İnsanın hayata dair sağlıklı ve akılcı amaçlar edinmeden boş bir hayat sürmesinden de kaynaklanıyor..
Bayanlar başınıza bela getirir böyle durumlar uzak durun evli erkekler bekar kızlara sakın yanasmayin o kadının ahı hepinizi yıkar yuva yıkanın yuvası olmaz açık ve net dahası yok!.. erkekler eşlerinden sizin için vazgeçmez yalan söylerler size aldanmayın
O kadına yazık degil mi? Ne günahı var çocuğuyla eviyle eşiyle ilgileniyor birde adam gidip karısını aldatıyor o kız ya da kadın bu adama aldaniyor kanıyor kısır döngü Ergene var ergene tasasız gir yorgana demiş atalarımız
Baştan çıkarma isteği hem bazı erkeklerin hem kadınların bazılarının ortak özelliğidir. Mutlaka onu çeken ve diğerlerinde bulamadığı bir özellik cezbedici gelir. Sonrasında hedefe kitleniyorsa ne yapar ne eder onu baştan çıkararak kendisine aşık eder. Tabii burada bir de baştan çıkmaya gönüllü ikinci şahıs gerekiyor.
Bana çekici gelmiyor kesinlikle, ama çekici gelenler var görmüştüm yani. Bana göre iğrenç bir şey.
Bu konuyla alakalı bir araştırma var mı bilmiyorum ama benim kendi düşüncem bunun gerçekliğinin olduğu yönünde hatta şöyle bir ek sadece evli değil sevgilisi olan erkeklerde kadınlara daha çekici geliyor. Sebebi nedir derseniz bende bilmiyorum 😂
Hayır gelemez sadece bu ara kadınlar evli erkek lere özendiler🙄🙄yada sapıtılar diyelim
Evli erkek bana çekici gelmiyor çünkü niyetim hiçbir zaman yuva bozmak olmaz. Evli adamdan banane ayrıca sevdiğim erkek çekici gelir bana
Aslında evli erkekleri çekici gördüklerinden değil başka bir kadının bir erkek tarafından gerçekten sevildiğini görmek ve onunla yarış haline girmekten ibaret bütün mesele. Sonunda da yuvasını yıktım ya da huzurları kaçtı keyfini yaşıyor bu tipler çünkü mutlu olmayı başaramamış zavallı bunlar
"Karısını bırakıp beni seçti" diye övünen *r*spularla çekici gelir, kadın değil, objedir bu bahsi geçen kişiler. Beş para etmezler.
Evli bir erkeğin bana çekici gelmesi için o erkeğin eşim olması gerekiyor.
Tvde gösterilen yasak aşkın mükemmeliğinden mütevellit birçok genç kızımız bu şekilde evli erkeklere düşüyor. Allah akıl fikir versin
Doğrudur çokça şahit oluyoruz bunlara adam karısının koynunda çıkıp gelince tatlı oluyor sanırım.
Kusucam
Sanırım öyle bi durum var. Ama sanki bu durum karısından boşatana kadar sürüyor. İlerisi yok. Bi nevi hırs gibi bişey...
Benim midem bulanıyor ya, ikinci kadın olmam. Evli, sevgilisi olan erkek bacımdır.
Bunun adı net şerefsizliktir Başka bir şey bilmiyorum
Kolayı var ki kese kağıdına 2 çift göz açtım mı kimseye çekici gelebilemez ✋🏻✋🏻
Öyle tabi enişte ben analizi yaptım. Evlenince çok güzel günler bizi bekliyor ndbd
Yani bahanemiz de hazır. Kadınlar evli erkek istiyor yani bu diğer kadınların suçu, erkeklerin değil. Kadın kadının düşmanıdır deyip işin içinden çıkıyoruz enişte.
Sizi bir çuvalın içine koyar üstünüze örümcek böcek bit pire ne varsa dökerim
Kesinlikle malesefki bunu yapan kadınlar var... heleki tanıdığı birisi ise kıskançlıktan dolayı, bana yar olmadın, seni karına da yar etmem diyip hırslanip öc almiscasina parası etiketi sırf ortamı için evli erkeklere evet diyenler var, üstelik yaş durumunuda göz ardı etmeden...
Düşük özgüveni olanlara daha çekici geliyor. Buradaki maksat '' eğer eşinden ayırırsam ben büyük iş başarmış olurum'' kafasındalar.
Evet böyle bir durum bazıları için olabiliyor bi de bunun evli kadınların bazı erkeklere daha çekici gelmesi durumu var
Biraz öyle narcos yaa ama cok sıkıntılı Bi durum yaa yakalanırsak vayki vay
Egolarını tatmin etmek için yapıyorlar Bence
evlendikten sonra kısmetim açıldı bildiğin : )
Allahtan aklı başında bir adamım
Böyle bir söylenti var ama aslı var mıdır bilemiyorum.
Çekici gelip gelmediği tartışmaya açık ama amaç cinsellik ise güven verdiği doğrudur.
Kadınlar sadık bakir kibar erkeklerden tiksinir ama gözü dışarıda evlilere çapkınlara playboylara bayılırlar. Mevzu budur.
Daha usturuplu daha kadın ruhundan anladıkları ve naif oldukları için olabilir belki benim dikkatimi çekmiyor
Anlamadım şimdi çekici olmak için evlenmemiz mi gerekiyormuş 😃
Yasaklar ilgi çeker çünki
Benim çekmez tüküre bilirsin sjsjjs
Öyle görünüyor ne gariptir ki
Evli kadınlar açık kapı, sorunsuz seks; evli erkekler de olgun ilgi ve para için tercih ediliyor
Ruhu o. pu olana her zaman cazip gelir.
Geliyor. Yuva yıkma fantezileri var.
@hynjinnnn Bravo, hak edene dayak suç değildir.
Evet bazılarına çekici geliyor.
Karaktersiz kadınlara çekici gelir.
Bazı kadınlar evet öyle.
Bana gelmiyor ama gelenler var illa ki
Yok bana çekici gelmiyorlar
Bana çekici gelmiyor, gelmemeli
Akılsız insanlar için evet.
Nerde o kadınlar 😀
Iyy aslaaa inşallah öyle bir güne şahitte olmam nasipte olmam
Gelmiyor
Genelde öyle
evet