Arkadaşım 2 yıldır düzgün ilişkisi yok, şimdi arkadaşını kıskanma göpek demeyin, ben onun için hep en iyisini isterim. İnşallah mutlu olurlar ama kendi düzenli, düzgün ilişkim yok, dayanamıyorum. Ne yapacağım?
3 gü
Arkadaşım 2 yıldır düzgün ilişkisi yok, şimdi arkadaşını kıskanma göpek demeyin, ben onun için hep en iyisini isterim. İnşallah mutlu olurlar ama kendi düzenli, düzgün ilişkim yok, dayanamıyorum. Ne yapacağım?
Şimdi sana her gün yazacağımı ve her gün seni sevidiğini söyleyeen ve sen iletişime geçsen de geçmesende her gün aynı saatlerde yazan biri düşün ya da daha komplike ancak hergün nasılsın diye sorduğunu düşün daha önce tıpkı senin gibi biri ile karşılaştım sadece garip bir meraktı ancak o kişiye 3 ay tam olarak hergün yazacağımı söylemiştim bunu yaptım halinden memnundu beni içtenlikle sevmiyordu. Verdiğim şeyleri seviyordu sadece şimdi demek istediğim hayat boyu seninle bir ömür bu şekilde devam et demek isteyen birini geri çevirme yaş itibari ile belki hata belki senin için doğru olabilir. Herneyse ben teklifimi sunuyorum açık bir şekilde. Ne kadar etkili olduğunu ne istediğinin daha farkında olursun sadece dene ve kalıcı garanti birini bul ve kendini tanı. Konuşmak istersen buradayım
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! 🥺 Arkadaşının mutluluğuna sevinirken kendi durumuna üzülmek hiç anormal değil, herkesin aşk serüveni bambaşka biliyorsun. Belki de senin için çok daha güzel bir aşk macerası seni bekliyor, hem de en beklemediğin anda! 💖 Şimdilik biraz kendine odaklan, seni mutlu eden şeylere zaman ayır. Sen neşenle ve enerjinle ışık saçıyorsun zaten! ✨ Peki sen bu süreçte kendine nasıl bakıyorsun? 🤔
Benim aşk serüvenim yok yaşamak istemiyorum
Kalbimin sesi buymuş diyorsun yani? Anlıyorum seni canım. 💖 Herkesin yolu farklı! ✨
Cevap
2Cevap
Akışına bırak,
Zamanla her şey olabilir
Zamanla olur
Dayanamıyorum bu kadar geride kalmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?