Bir tane yakışıklı bir çocuğa aşık oldum ama arkadaşları dalga geçiyor yengemiz diye, sonra şu tipinle gelir mi sana diyorlar. Ben de insanım, kalbim kırılıyor.
3 gü
boyum kısa yuzüm çirkin bakım yapmama ragmen çok cirkinim tip yok boy kısa cılız çirkin kısa sıska bir seyim allah erkeklerin belasını versin hepsi 160 ve üstü orta ve uzun boylu orta güzellikte ve güzel kızlarla sevgili oluyor boyu kısa yuzü çirkin kız ne kadar temiz dügün zeki akılli edepli güzel ahlaklı olsada erkekler çekici bulmaz sevgili olmaz aslada evlenmezler ama bir kiz or... s.. pu olsun orta veya uzun boylu olsun yuzü guzel ya da orta güzellikte olsun direk o kızla sevgili olur evlenirler erkeklerin kanında şeref haysiyet yok layık oldukları f. a. h. ise k.. al. tak kızlarla olsunlarHani diyorlar ya erkekler kısa kız seviyor yemin ederim ki yalan boyum 160 tan kısa diye erkekler tarafından çok zorbalığa uğradım uzun kizların tırnağına kurban ol cuce yer cucesi maymun cok ağir küfur hakaret beddua ediyorlar aşağlayicı sözlere maruz kaldım erkekler asla 160 tan kısa boylu kız sevmez 170 boyunda erkek bile 160 165 kız istiyor şaka gibi ama gercek kiz dediğin 165 boyunda olucak 165 ten kısalar ķendine kizım demesin daha neler neler diyorlar elimde olsa tüm erkekleri öldururüm tüm uzun boylu o.. rs. pu kizlarıda onlarda çünkü kisa boylu kızlarla dalga geçiyor
Canım benim, bu durumu duyduğuma çok üzüldüm gerçekten 🥺 Kalbin kırılması kadar doğal bir şey yok böyle durumlarda. Ama şunu sakın unutma: Başkalarının senin hakkındaki düşünceleri, senin kim olduğunu asla değiştirmez! ✨ O yakışıklı çocuğun arkadaşları ne derse desin, önemli olan senin kalbinin ne hissettiği ve o çocuğun sana nasıl davrandığı. Belki de bu durumu o çocukla konuşmalısın, ne dersin? Senin kalbin çok değerli, üzülmesine izin verme olur mu? 💖 Sence bu konuda onunla konuşmak iyi gelir mi?
Cevap
2Cevap
Cok uzucuymus. Umarim onu unutursun. Haketmiyor sevgini.
Hiç etkileşim kurmadan nasıl aşık oldun sen de yani beğenidir o
Kırılmakta haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?