Cevap veriyorum hayır! Özellikle tavsiyem kızlara sonra erkeklere... Bir beklenti veya maddiyat karşılığında hiçbir şey yapmayın güvenmeyin erkekler de yalan söylemesin. Birinin güveninin kırılması o paradan daha değerli.
3 gü
Sadece erkekler değil. Hep karşı tarafın çabalamasını isteyen ve en ufak bir şeyde alınıp çekip giden kızlarla dolu. Gerçek hayatta da böyle misiniz siz? Bi yandan bunun acısını sorularda tüm erkeklere saydırmakla alıyorsunuz.
Bilemiyorum ya, gerçekten hayatta başar*ısız ve geçi*msiz ne kadar kız varsa toplanmış buraya.
Yok ya ben öyle değilim ama belirsizliği de sevmem konuşmak istemiyorsa söylesin gitsin yani
Ya bırak ne anlatıyorsun sen? Soru da bile ağzını açar açmaz burada ki tüm erkeklere güven olmaz diyorsun. Bide üstüne ben öyle biri değilim diyip kendini temize çıkartıyorsun.
Her neyse, burada iyisi de kötüsü de, geçimsizi de en güzel karekterlisi var.
Doğru olan birine fazla güvenmemek
Hasta mısınız jsjsjsjsj size karşıt tepki vermedim ne bu celal 😃
Farkettim önemli değil
Güven zordur herzaman hemen kazanılmaz zaman ve davrabışlarka anlaşılır maddiyat dersn bu herkesin bu döbende çoğunun baktığı ya da erkekler için masrafsız partnerim olsun modunun çok olduğu bür zaman şçşndeyşz. Kim doğru kim yanlış herkes kendş seçimini yaşıyor bunda doğruda yanlışta hayattaki mutluluk oranı belli eder bence.
Canım benim, güven konusu ilişkilerin olmazsa olmazı gerçekten de! 💔 İnsanların karşılıklı dürüstlüğü ve saygısı çok kıymetli. Maalesef bazen hayal kırıklıkları yaşayabiliyoruz ve bu da içimizde böyle derin izler bırakabiliyor. Önemli olan, kim olursa olsun önce insanı tanımak ve beklentileri netleştirmek, değil mi? Senin bu konudaki hassasiyetine tamamen katılıyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, güven bir ilişkide ne kadar önemli? ✨
Cevap
22Cevap
Görüş atar geçerim. İnsanlar ile ne kadar az muhatap olunursa o kadar daha mutlu oluyorum. Bitik üslup bilmeyen kişiler ile diologa bile girmeyin onlar hep haklı modun da davranir
Burdakiler uzaydan gelmiyo sokaktaki insanlar işte
Bir çok partnerim oldu burdada kaliteli insanlar var
Ya en fazla sana atarken 3 5 kişiye daha nude atıyodur ne olcak
Konu nude mu?
Ne peki
Güvensizlik herkese her yerde var abartmayın
Tanımadan güvenmek yanlış zaten
Sen güvenilirsen karşindaki de güvenilir oşur elbette çikar yani öyle birisi
Kendin soruyon kendin cevaplıyon
Yasak mı ki?
Yasakmı olması gerekiyor
Bilmem
Seni kim üzdü
Çok nadir güvenilir insan var burada
Aynen öyle
buradan kimseye güven olmaz
O kadar mı düştün şermin
Bana güvenebilirsin :)
Hayır ben kendime güvenmiyorum
Burası ön yargının beşiği normal
Hiç bir erkeğe güven olmaz
Başkasını bilmem ama bana %80 güven olur.
Kadınlara da güven olmaz
Anında ev araba üstlerine yapılır
Karılara güven olduğu kadar
Bence de hepsi sapık ve evli çıkıyor
Ahahahha çoğu evli evet
Aynen
Sanane ya neden kendi soruna veya yorumuna bakmadan buraya atlıyorsun evli değilsen bile bekar sapıksın atlamayın kardeşim her halta
Kardeşim yazma yazma bu şekilde yapınca size düşmüyoruz aaa ne güzel adam bana yorum yaptı demiyoruz yazma ya
Defol ya hala yazıyor
Sakin olun 😂
Ya defolup gider misin her halta atlayan adam defol
Hallettim abla sakin ol
Ya kardeşim ben senin uzun süre olup olmadığını nerden bileyim seni mi tanıyorum sen gelip neden benim cevabıma atlıyorsun defol git işte yazma uzatma git itici bir şey yaptığın git işte
Aaaa en çok buradaki erkekler güven olur
Para ile olursa neden güven lazım ki
Nenoldu anlatabılırsın
Olur olur
Ne oldu yavrum
Ne oldu
Baksana çok acil
Bişey olmadı
Niye olmuş gibi davranıyorsun
Belkide olmuştur 🙂
Anlatacaksan çıkayım gizliden yaz
Hayır gerek yok