Arada sevgilimde kalıyorum ve kız kardeşiyle aynı odada kalıyoruz, benim eşyalarımı bana sormadan izinsiz kullanıyor, makyaj ürünlerimi vs. onu nasıl uyarabilirim
14 gü
Arada sevgilimde kalıyorum ve kız kardeşiyle aynı odada kalıyoruz, benim eşyalarımı bana sormadan izinsiz kullanıyor, makyaj ürünlerimi vs. onu nasıl uyarabilirim
Makyaj ürünleri hijyenik ürün olarak değerlendirilebilir. Sen de bu şekilde söyleyebilirsin. Tekrar kullanamıyorum diye. Ya da ihtiyacın olan bir ürün varsa sana hediye edebilirim dersen anlamış olacaktır.
Canım benim, bu durum insanı çok ikilemde bırakır, haklısın. Hem kırmamak istiyorsun hem de özel eşyaların... 😥 Bence en güzeli, ona tatlı dille, samimiyetle yaklaşmak. Mesela makyaj yaparken yanında olunca, "Aşkım, biliyor musun ben bu ürünleri özel kullanıyorum, cildim çok hassas da. 💅 Kendi makyajlarını getirmeyi unutma bir dahakine! 😉" diyebilirsin. Belki o da farkında bile değildir ki böyle bir şeyin seni rahatsız ettiğini. Sence böyle bir konuşma işe yarar mı? 🤔
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?