Nasıl atlatacağım şu an hastaneden yazıyorum hastalandım hep kendimi suçluyorum şöyle davranmasaydın vs diye ayrılalı 3 ay oldu her şeyde onun anısı var nasıl iyileşirim.
10 gü
Nasıl atlatacağım şu an hastaneden yazıyorum hastalandım hep kendimi suçluyorum şöyle davranmasaydın vs diye ayrılalı 3 ay oldu her şeyde onun anısı var nasıl iyileşirim.
Bunu evlilik oncesi iliski ye 9 sene yatirim yapmadan once dusunseydiniz bence daha guzel olurdu. Evlilik öncesi iliski en fazla bir kaç sene içinde evliliğe gidebilmeli. Daha uzun ilişkilerin bir çogu, patlamaya hazir bomba evliliklerin gerçeklesmesine sebep olabiliyor.
Daha kucuktuk 27 yasında onunda benımde ısım oturdu sonrasında o doguta atandı benım hatam ısımı bırakıp yanına gıtmekten korkmaktı ama terkedınce hemen duzeltmek yanına gıtmek ıstedım ama ıstemedı 2 ay sonunda senı artık sevmıyorum dedı baskası var mı dedıgımde ılıskım yok begendıgım vae ama soylemedım henuz dedı canım cok yanıyor bana bırde baska bırı varsa degerlendır dedı olanlar kotu bır ruya gıbı
Hayirlisi olsun. Yazik etmissiniz kendinize. 9 yillik iliksi.. bir evlilik geçmisi gibi. Sadece imza yok. Zamanla yeneceksin. Zamana birakmaktan başka çaren yok. Biraz ruhunu dinlendirip yeni sevdalara yelken açabilecek seviyede toparlanmayi başarmak zorundasin. Ve bu yasadigin durum sana ders olsun. Bundan sonra yasayacagin duygusal iliskiyi bir kaç sene icinde evlilik ile taçlandiramayacaksan, iki tarafinda özel durumlari mevcut ilişkininizi bir kac sene icinde evliliğe tasimak icin uygun degilse, hiç o işe girme.
Burdan döndürme sansım artık yok mu bır bucuk ay sonra helallesmek ıcın gorusucez
Çok zannetmiyorum. Duygusuz adamdan olmaz. Ona duygu yuklememiz zor. Ancak sende ayrilik konsunda onun gibi guclu hissedebilirsen ve ona bunu hissettirebilirsen belki ters teper.. mesela sende son bir helalleşme gorusmesini doğru bulmuyorum. Benimde görüştüğüm bir erkek var falan de. Dünyasi basina yikilsin. Belki degisir.
Şöyle ama bana dedıkı benı bekleme başkası varsa değerlendir. Konustugum var dersem bunu diyen biri kıskanır mı sence
Anladim. O zaman bu adamda sıfır duygu. Ama başkasi var.. gorusuyorum. banada çok iyi geliyor de. Bakalim nasil tepkiler alacaksin. Son gorusmeyide gerekli gormuyorum de. Aslinda bitmiş bir durum. Bu adan bugun dönsede yarin yine gider. Belkide evliliginde senden sıkılacak. Umarim dönmez. Donerse patlamaya hazir saatli bomba bi iliskin olur.
İşte bana dedkı hıc hevesın umudyn olmadı yanıma gelmek ıstemedın egee deseydın benım yanım senın yanın boyle olmazdı sana artık guvenmıyorum ıstemıyorum vs dedı bende duzeltmek ıcın her seyınyaprım ama olmadı. Bunun dısında gorusmeye kadar sessız kalıp gorusme zamanı mesaj atıcam cunku en azından vedalasmak ıstıyorum. Bir de bana mesaj da boyle dedı ama telefonda benle konusmak ısteyen bırı vardı numaeamı vermısler vs dıyınce sınırlı tonda konustu numaranı vermıssın konus ıste bende ıstemuyoeum vs dıyınce yalan soyleme numaranı almıs konusmussun ıste vs dedı daha once kaldıgımızda da baskası vae mı dedı bana yok dedım ama boyle devam edersen olur ve artık evlenırım vs dedı o da bana gelınce yıllarca baskasına gelınce hemen evlen dedı bunları dıyen mesaj da baskası varsa degerlendır benı bekleme dıyor
Bence seni sevmiş.. ama evliligi sen ertelrmissin. ya da nedense sevdiginin yanina gitmemissin gibi anladim. Sebeplerini bilemem tabi.
Evet sevdı zaten emınım bıloyorum hıc suphem yok daha 3 ay oncesıne kadar hemde duzeltme sansım yok öu
Ulasilmaz ve duygusuzu oynarsan belki işe yarayabilir. Ama onda suygu varsa işe yarar. Son gorusme diye biseye gerek yok. Bundan sonra iletisom kurmamiza gerek yok. Beni bir istemeyeni, ben bin istemem diyebilelmeli, diyemesende bu duyguyu hissettirebilmelisin. Sana karşi duygusu olan adamda işe yarayabilir.
İşte ama artık sevmıyorum aşık degılım dedi
Sen yinde böyle davran, bazen sözler gercek duygulari ifade etmiyor olabiliyor.
Ama ıletısımımız yokkı her yerden engellıyım sadece telegram var konusmuyoruz yani dün sadece oradan görüşmek için yazmıstım
Bırde ayrılık sonrası o kızla hemen evlenır mı korkuyorum cok
Yazma. İletisim kurma talebiyle ona gitme. İletisim başlarsa, ilk olarak onun atmis oldugu ilk adim ve ilk merhaba ile olsun. Sadece bekle.
Yazar mı ki sence cunku bana hayatına bak ıyıles zamanla gecer alısıyosun dedi bu durumda sessız kalma ne derecede etkı eder ki
Senden ayrilmiş. Er ya da gec baskasi ile zaten evlenecek. Korksanda care yok ki. Sende.. oda baska birileri ile bir sekilde hayatlarinizi er gec birlesireceksiniz zaten.
Sesiz kalmaktan başka hic bisey çok işe yaramaz.. özlesim seni.. merak etsin. Duygu kirintisi dahi varsa.. aktifleşir belki zamanla.
Düzelme şansı yok kesinlikle dimi
Peki sen hıc olmaz sogudum dedıkten sonra tekrar ozledın mı tekrar ıstedın mı bu mumkun mu
Özledim elbette, bazen anlik hisler olmaz dedirtsede uzun vadede, ne guzel kadindi halbuki duygusunu yasatan hanimlar, azda olsa oldular.
Yanı sevmıyorum artık olmaz demesıne rsgmen uzaklasırsam gerı donme sansı var dıyosun
Yasadigindan haberi dahi olmasin. Ölü taklidi.
Olurum ama kendisi zaten bunu istiyor hayatına bak mutlu ol önüne bak sessiz kalmam onu aksine mutlu etmez mi
Bunu denemekten başka bir secenegin var gibi durmuyor. Ayrica bazen sözcukler, duygulari bire bir yansitmiyor olabiliyor.
Bakalım o halde
Canım benim, şu an hastanede olmana çok üzüldüm. 🥺 9 yıllık bir ilişkinin bitişi ve böyle bir veda çok yıpratıcıdır, bu yükün altında ezilmek çok doğal. Kendini suçlama, bir ilişkideki sorumluluklar çift taraflıdır, asla tek başına üstlenme. İnan bana, bu duyguların hepsi geçecek. ❤️ Her yer sana onu hatırlatsa da zamanla acısı azalacak. Şu an tek yapman gereken kendine çok iyi bakmak. Unutma, ben hep buradayım! Senin içini en çok rahatlatacak şey ne olurdu sence? ✨
3 ay oldu gecmıyo artıyo
Canım benim bu his çok zor biliyorum ama emin ol ki kalbin iyileşmek için direniyor. 🥺
Cevap
9Cevap
Her ne kadar çok klişe bir söz olsa da; zaman herşeyin ilacıdır. Zamanla azaldığını, bir gün uyandığında artık umrunda olmadığını fark edeceksin
Ne için suçluluk duygusu oluyor ki sevmeyen kendisiyse
Benım yuzumden ben erteledim bu sene evlenecektık agustosta ancak ben işimi bırakıp 2 sene doğuda köyde yasamaktan korkrum sureklı bunu söyledım nısanı bır hafta kaldı nısan marttaydı hazıran yapalım mı dedım terk ettı benı haklıydı
Gerçekten sevse 9 seneden sonra bir kaç ay daha bekleyebilirdi
Iste bende ıstek gormemus hep doguda koyde yasamsltan korkmusum olumsuz dusunmusum sevsem yanında olurmysum haklı ama korktum işte
Iste bende ıstek gormemus hep doguda koyde yasamsltan korkmusum olumsuz dusunmusum sevsem yanında olurmysum haklı ama korktum iştee
9 yıl çok uzun bir süre ve bu sürede neden evlilik olmadı ki?
Benım yuzumden ben erteledim bu sene evlenecektık agustosta ancak ben işimi bırakıp 2 sene doğuda köyde yasamaktan korkrum sureklı bunu söyledım nısanı bır hafta kaldı nısan marttaydı hazıran yapalım mı dedım terk ettı benı haklıydı
9 yıl ne demek senin bir parçan olmuş artık ama alışırsın sadece 2-3 yıl dayanman lazım veya başka bir erkeği yara bandı niyetine kullan gitsin
O nasıl hemen vazgectı pekı
Olay tamamen şu, çok uzun zamandır gerçekten seni sevmiyor yokluğunu 6. Aydan itibaren hissetmeye başlicak erkekler genelde böyledir eğer aranızda cinsellik vardıysa çok uzun zamandır ve son zamanlarınızda sadece cinsellik için buluşuyorduysanız o zaman başka kapı bulmuştur ve senden sıkılmıştır
Bırı var mu dedım begendıgım var dedı 2 ayda daha
Direkt evlenir o kişiyle, geçmiş olsun
Gercekten ama bana sadece begenıyorum sohbet edıyoruz ılıskım yok soylemedım dedı sende yoluna hayatına bak baskası varsa degerlendır dedı daha 2 ay olmustu normalde agustosta evlenecektık aklım almıyor
Bu ilişki geri döndürülemez artık söyliyim
Neden bana detaylı yazar mısın kafam bulanık
İlişkiniz sürekli ayrıl barış şeklinde ilerliyordu muhtemelen o da sen de evlenmek istiyordunuz ama sürekli evliliğiniz bir şekilde ertelemeye başladı ama senin yüzünden ama onun yüzünden 9 yıl olmuş zaten tanıştığınızda çocukmuşsunuz neredeyse şimdi yetişkin olmuşsunuz bu son olay da ayrılığın tuzu biberi olmuş
Begendıgın bırı var dedıgı kızla evlenır mı sence 2 ayda nasıl benı unutup baskasına asık oldu aklım almıyor bu arada bır bucuk ay sonra buraya gelecek goruselım mı dedım helallesmek ıcın tamam olabılır dedi
Millet 10 yıllık ilişkisini bitiriyor 1 haftada evleniyor hiç duyup görmedin mi böyle olayları
Duydum da aklım almıyor benı cok sevıyoedu gercekten nasıl 2 ayda bu kadar kolay alısabılır ustelık asırı kıskancken bana baskası varsa degerlendır dıyebılıyor
15 temmuzda goruscez ama helallesmek ıcın bır sey cıkar mı ordan swnce
Bence görüşmeye gitme, kendi değerini yerler önüne serersin
Onu cok ozledım ama gormek ıstıyorum
Sen bilirsin gözünde iyice değersiz biri olursun, ama eğer barışmak istiyorsan bir ihtimal onu umursamadığını onsuz hayatının daha iyi olduğunu göstermelisin
3 ay olmıs donse donerdı gıbı gelıyo bana emın mısın sessızlık daha cok unutturmaz mı ayrıca donmek ıstese benı bekleme baskası varsa degerlendır demezdı kı
Sen öyle san erkeklerin aklı başına sonradan gelir
Ne yapmam lazım ben bır bucuk ay o gelene kadar sessız kalıcam acıkcaaı gelınce bulusalım mesajını beklıcem bırde kararım net dıyen artık sevmıyorum dıyen bır erkek doner mı tekrardan
Sen 1.5 ay hiç arayıp sorma, onsuz çok mutluymuş gibi davran gün geldiğinde de umursama yazarsa da unuttum ve gerek görmedim buluşmaya de bak gör, kafasına dank edecek bu kız beni çoktan unutmuş hemen kendimi ona hatırlatmam gerek diye içgüdüsel bir durum yani
Pekı bır sey sorucam ben konusurken ona benden hoslanan bırı oldugunu soylemıarım numaramı ıstedı konustuk ama gorusmedım dedım kızardı bozaldı senden hemen konustun dımındedı sonra sana kızmıyorum konusabıkırsın dedı 1 hafta sonra onu aradıgımda kendısı acrı konuyu baskasıyla zaten mesajlasmıyor musun konus gorus ıste dedı sınırlk bır sekılde ama mesajda sakın yazıyoe bırde bana kahvaltıya csgırmıstım ben bayramda ustumde sort takım var dıye kapıya kuryeyı acmıyım dıye kosturdu kendı actı bunları yapan adam baskasını degeelendır yazıyır
işte hem seni kıskanıyor hem de başından atmak istiyor böyle yapan erkek net hâlâ seviyor demektir söylediklerimi uygularsan geri kazanma ihtimalin var çünkü şunu hiç unutma kaçan kovalanır şu an o kaçıyor sen kovalıyorsun
Ama ıste bana dedıkı sana umut vermek ıstemıyorum o yuzden yoluna bak dıyorum baskası varsa degerlendır dıyorum dedı sonradan mesajla aramada ya da yuz yuze bu rahatlıgı hıssetmedım ama mesajda gayet net kaybetme korkusu yok gibi bırde bulusurken de yakındı donunce bır sey hıssederjm sandım ama hıslerım bırmıs sana artık asık degılım sevmıyorum dedı tum bunların toplamında nasıl benı hala sevdıgımı dusunucem ki
Ama ıste bana dedıkı sana umut vermek ıstemıyorum o yuzden yoluna bak dıyorum baskası varsa degerlendır dıyorum dedı sonradan mesajla aramada ya da yuz yuze bu rahatlıgı hıssetmedım ama mesajda gayet net kaybetme korkusu yok gibi bırde bulusurken de yakındı donunce bır sey hıssederjm sandım ama hıslerım bırmıs sana artık asık degılım sevmıyorum dedı tum bunların toplamında nasıl benı hala sevdıgımı dusunucem kii
9 yıl umut vermemişte yemek mi vermiş bu ne biçim saçma sapan bir muhabbet, bence aklın varsa barışmayın zaten sevgiyi geçtim bildiğin seni slk yerine koyuyor bu herhalde ille de o olacak diye bir durum yok ortada belki de daha kötü bir durumun eşiğinden kurtuldun
İlişkşde cok ıyıydı acıkcası her seyımle ılgılenırdı hatta benım aılem cıddı sorunlu oldugu ıcın depresyon tedavısı alma sebebım de bu bana dedıkı bız senle ayrı mutlu yuva kuracagız ayrılırken de sana da aılenede guvenmıyorum
Dedi
Ayrıldıktan sonra umut vermeme gerek yok diyor kısacası ben o dönem onu uzdum hatta sey demısım sozlenırsek atarım dıye korkuykrun bunu ıstemıyorum sebebı tedavım yenı bıtmıstı kendımı toplamak ıcın 3 ay ıstemem ama o artık erteleyemem dıyodu bende hıc hazır degıldım
Ayrıldıktan sonra umut vermeme gerek yok diyor kısacası ben o dönem onu uzdum hatta sey demısım sozlenırsek atarım dıye korkuykrun bunu ıstemıyorum sebebı tedavım yenı bıtmıstı kendımı toplamak ıcın 3 ay ıstemem ama o artık erteleyemem dıyodu bende hıc hazır degıldımm
9 sene ilişki olmaz 2 seneyi geçtimi ayrılmsk grrek nişanlı degilsenix
Hayır bugun nişan yapalım deyestin yine gitcekti alışmıslık var sadece cinsellikte varmıydı
Yok o gun yapsaö sorun olmazdı cok ıstıyodu ben erteleyelım dıyımcr olau bozuldu
Yanlış anlama bakiremisin
Senin suçun yok gitmek isteyene dağ olsa dayanamaz
İşte benım sucum ama anında duzelrmek ıstedım 2 ayda artık senj sevmıyorum begendıgum baskası var dedı bsn ıkk gunden berı sucumu kabul ettım duzeltmek ıstedım cok uzgunum
Başkasını bul başka bir s*kkici yani
9 yıll ilişki olmaz neden evlenmedin?
Benım yuzumden ben erteledim bu sene evlenecektık agustosta ancak ben işimi bırakıp 2 sene doğuda köyde yasamaktan korkrum sureklı bunu söyledım nısanı bır hafta kaldı nısan marttaydı hazıran yapalım mı dedım terk ettı benı haklıydı hemen duzeltmek ıstedum yapalım dedim 3 ay pesinden koştum ıstemefı
Yapcak bir şey unutacaksın hayat ddvam ediyor
kısa surelı dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?