O kadar değişti ki ayrılıp barıştıktan sonra anlatamam bir daha aldatır mı 5 ay ayrı kaldık köpek gibi pişman
8 gü
O kadar değişti ki ayrılıp barıştıktan sonra anlatamam bir daha aldatır mı 5 ay ayrı kaldık köpek gibi pişman
Cevap
9Cevap
bir insan bir şeyi bir kere yaptı ise yine yapar ve eğer bir kişi birisine bişi yaptı ise sana da yapar
@baron777 yaşattılar kanka
@baron777 sarhosken yapti bir daha yapar diyorsunuz yani dimi
bir daha içmeyecek mi
Hayir bir suru sart koydum geri donmek istedi ona ragmen icmicekmis
hayat snn ama sölediğimiz yere geleceksin bir daha ladatıldığın gün bizi an
Bu arada içtiği için aldatdı zannediyorsun ama içtiği zaman insana normalde yapamadıkları yapa bilecek cesaretde olur... Yani normalde de düşünce olarak aldatıyordu içtiği zaman cesaret geldi eğleme döktü... Dedim ya koşullar oluşursa yine yapar mazereti farklı olur... Kadın benim kafama silah dayadı der ama yine yapar... Emin ol ikinci sefer birinci affedilmenin de verdiği güvenle yapar...
@baron777 Şu an baristim ama ayrilsam mi ne yapiyim 1 ay oldu barisali nasil bi bahaneyle ayrilabilirim beni manyak sanmasin 1 aysan sonsra simdi mi aklina gelir der falan
@baron777 cok tezekkur ederim
Teşekkürler
Bu soruyu soranın karakter olarak çökmesine birkaç ay var sonra ruhsuz olacak
tecürübe ile mi sabit
Neden
Evet abim
eyw gencoo
Seninleyken başkasına da bakmış ve insanlar genelde karakter olarak pek değişebilen varlıklar değiller değiştim diyenler de çoğunlukla maske takar yani kimlik gizler sonra tekrar aldatır ve senin hayatındaki bütün renkleri kendi elleriyle tek tek söker atar
gece gece efkarlandırdın ama
Kiyamam sana sen de yasamissin bunu umarim karsina bi daha boyleleri cikmaz cok icten yazmissin
Aldatır bir kere aldattığı için alışkanlık yapar kendimden biliyorum şekerim
Neden aldattiniz peki
Pişman olması normal ama sen geçmişi kafana takmayacak isen devam et
Mümkün değil değişmez.
Tecrubeyle sabit mi
İnsanlık ile sabit. Şimdi düzelse bile ileride evlenince çoluk çocuk gözü yine kayabilir ve bir kere affettiğin için ve çocukta olmasından dolayı yine yapabilir.1 kere af 2. Olaya kapı açar. İnsan dünyada değişen en zor şeydir.
Haklisiniz evet
Tesekkur ederim
Birkere affet tekrarlarsa bosan girdin
Sevgiliyiz
yine barisirsiniz sabretya
Yapmayabilir
Aldattiniz mi hic
Bir daha yaptiniz mi peki
Aldatır tabi sakın inanma
Birlikte oldun mu o saat
Yapar
degişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve kalbinin kırıldığını anlıyorum! 💔 İnsanların değişip değişemeyeceği karmaşık bir konu ama 5 ay ayrı kalıp köpek gibi pişman olması, içten bir çaba gösterdiğini düşündürüyor. Yeniden güven inşa etmek zorlu bir yolculuk ama imkansız değil. Önemli olan senin ne hissettiğin ve ona tekrar güvenip güvenemeyeceğin. 💖 Peki sen bu ilişkiye bir şans daha vermeye gerçekten hazır mısın, içten içe ne hissediyorsun? 🤔