• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatan erkek tekrar aldatır mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
arkadaşlar aldatan erkek tekrar karısını ya da sevgiliisini aldatır mı?

erkek arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum!!
Aldatan erkek tekrar aldatır mı?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• novalgine
    novalgine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 37%
    +1 yıl

Aldatan hep erkek kısım gibi görünsede kadınların daha fazla aldatığına inanlardanım. Toplum baskısından dolayı aleni bir şekilde dile getirilmediğinden erkek daha fazla aldatıyormuş sonucu çıkıyor ortaya. Sorunu cevabına gelelim; Aldatan erkek bir daha aldatır mı? Erkeğin aldatmasına yol açan sebep değişmemiş ise yine aldatır. Yani açılımı şu bir erkek kolay kolay sevdiği bir kadını aldatmaz. Eğer aldatıyorsa ortada bir sebep eksiklik var demektir. En azından benim için öyle. Bu sebep (kendi düşüncem) genellikle cinsel ilişkide yaşanan düzensizlik ve uyumsuzluk oluyor. Tabi sadece cinsel ilişki değil sevgi/sevilme isteği gibi nedenler. Bun sebeplerden bir veya birkaçında azalma oluyorsa erkek/kadın başka arayışlara giriyor...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kkk2023
    Kkk2023 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Neyin peşindesin maskara olmaktan madara olmaktan korkmuyormusun bir kere aldatsa ne yüz kere aldatsa ne herşey ortada ihanet kl geziyor işte affetmek erdemliktir ama o artık senin değildir. istediği kadar yalvarsın yakarsın bir birinizin yüzüne ne hakla bakacaksınız sen her gördüğünde hatırlamayacak için yanmayacak mı her sabah uyandığında aklına gelmeyecek mi her kahvaltıda her zaman her yerde aklından nasıl söküp atacaksın Güven sarsıldımı ikili ilişkiler bitmeye MAHKUMDUR. Sonra ah vah etmek çare olmaz. Kendi düşen ağlamaz

5
    0 Yorumla
  • suskun_deli
    suskun_deli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Hidayete ermişse aldatmayabilir... Ya insanın hallleri belli olmuyor, nefsimiz olduğu sürece hepimiz potansiyel birer hainiz. Bu bağlamda büyük konuşup kendimize güvenmemiz çok yanlış olur... Yapmam diyenden korkacaksın derler ya hakkaten doğrudur, nedendir biliyor musunuz, yanmayacağını sanarak ateşe korkmadan yürür de ondan. Nitekim yanar...Böyle birşeyi yapabilecek olma ihtimalinden korkanlar ateşe fazla yaklaşmaz, hatta yanabilirim diye ateşi görmeyeceği bir yere kaçar... Olay bu...

1
    0 Yorumla
  • uzaygezer
    uzaygezer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Bir erkek aldatıyorsa onu affeden kadın bana görü onursuzdur.

Uçkuruna sahip olamayan adama erkek diyenin zihniyetinden de şüphe ederim.

Bu bayağı bir mide genişliği ile ifade edilebilir ancak.

E tabiki parası olsuuuuun mevkisi olsuuuun affetmede duyguların önüne geçen birkaç hayvani ihtiyaç olabilir.

Ahh ah saf aşktan bihaberiz aldatmanın 2'ncisinden bahsediliyor...

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

83

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben tam olarak katilmiyorum. Erkek veya bayan aldattigi icin tekrar aldatir tez'i biraz önyargilara sebep olabilir.

Insan birkez veya birkac kez aldatmis olabilir, gercektende büyük pismanlik duymus olabilir ve birdaha hic aldatmayabilir. Burada her an tekrar aldatabilir diye pusuya yatmak kisisel güvensizligimizden kaynaklanabilir.

Ayni sekilde bir sahis iliski evvelinde baska iliskileride olabilir, son iliskisi icerisinde artik nefsine hakim olamayabilir veya baska sebeplerden dolayi daha evvel hic aldatmamis olsada ilkkezde aldatmis olabilir. Önemli olan ilk aldatilmayi nasil algilayip, sindirebildigimizdir. Ilk defayi partnerinizin hatasi olarak kabullenebiliriz, bundan derste cikardigina inanabilir ve affedebiliriz.. Veya Soru basliginda oldugu gibi, önyargiylada yargilayabiliriz. Bence aldatan partnere tekrar aldatabilir mi sorusu yerine, aldatilana tekrar affedip, sindirebilir misin diye sormak gerekir belkide.

2
    0 Yorumla
  • Elmalı_turta
    Elmalı_turta Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl

seni çok seviyorum,sensiz yapamam,ölürüm senin için,hiç sana yalan söylemedim,ben senii asla! aldatmadım aldatırmıyım hiç seni ben, kimseye yan gözle bakma.. aldatan erkekden hikayeler adlı kitapdan bir bölüm okudunuz esen kalın..

aldatır alışkanlık yapar

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrıldığım çocuk şimdi nişanlandığı kızla beni aldattı acaba o kzı da aldatır mı çok merak ediyorum

Yorumla
    • Osiris
      Osiris
      +1 yıl

Okurken tüylerim diken diken oldu aşırı janjanlı =)

Yorumla
  • ysngul
    ysngul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl

Karakterine bağlı, yani bir kaç kez tekrar bir araya gelip, eğer etrafındaki bayanlara bakıyorsa, süzme biçimiyle aldatma eğilimi olabilir! Bunu anlamanın daha kısa bir yolu ise onun tanımadığı ama sizin bildiğiniz tanıdığınız kız arkadaşlarınızdan biriyle konuşmasını sağlamanız tabii siz tüm her şeyi bilecek ama bildiğinizi hissettirmemeniz gerekiyor. Ayrıca aralarında bir ilişki olmaması için bir iki görüşmeden fazlasına da izin vermeyin :))

0
    0 Yorumla
  • ümitsiz_aşık
    ümitsiz_aşık Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

sorun güzel ancak her erkeği bir tutmamalısın,kızların aldatma şansı yoktur ve erkeklerin de aldatmak doğasında vardır :)) bunlar yıllardır yazılıp çizilen çirkince ve iğrenç yazıların sadece bir tanesi ancak erkek olan erkek hiçbir zaman ne sevdiğine ne de yakın dostlarına yanlış bir hareket yapmak istemez ve de yapamaz bu cinsiyet değil haysiyet meselesidir bilmem anlatabildim mi ?

6
    11 Yorumla
    • Diyemedim
      Diyemedim
      +1 yıl

çok güzel özetlediniz +1

Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok güzel özetledinz teşekkr ederm..ama benm merak ettiğim ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla beni aldattı acaba o kızı da aldatır mı onu çok merak edyrum

Yorumla
    • ümitsiz_aşık
      ümitsiz_aşık
      +1 yıl

bnde tşekkür ederim...herşeyden önce bunun cevabını verebilmemiz için o kişinin kişiliğini bilmemiz gerekir diye düşünüyorum..ama mantıken düşünüldüğünde tabiki aldatır...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kızla beni aldattığını öğrendim inkar etti sen paranoyaksın öyle bir şey ben ara vermek istyrm dedi ve gitti o kızla nişanlandı

Yorumla
    • ümitsiz_aşık
      ümitsiz_aşık
      +1 yıl

harbiden karaktersizmiş :)) Peki sen daha niye takıyon kafana? ne hali varsa görsün yaaa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bana yaptığını çeksin istyrum mutlu olmasını istemyrm..benle yapamıyrsa adaö gibi gitseydi

Yorumla
    • ümitsiz_aşık
      ümitsiz_aşık
      +1 yıl

Seni çok iyi anlıyorum ... O'nun haysiyetsiz olması senin suçun değil. Nerden bilecektin ki? ancak öfkenle böyle düşündüğünü sanıyorum ya da hala o'na karşı bişeyler hissediyor da olabilirsin ancak her ne düşünüyorsan sana şöyle diyeyim; Değersiz bir insana değer vermiş olabilirsin ancak değersizliğini göstermiş ve kanıtlamış sana.. bırak ve unut gitsin,ne hali varsa görsün..Zaten mutlu olamaz hiçbir zaman.:))). inan bana ;)

Yorumla
    • ümitsiz_aşık
      ümitsiz_aşık
      +1 yıl

Hem ayrıca paranoyak veya her ne demiş olursa olsun,Eminim ki öyle değilsin... kafana onu da takma elbette senin için en iyi olanı bilir allah... Ben de yıllardır yalnızım ancak artık biliyorum ki bu işler biraz da nasip meselesi.. Nasibinin nerden geleceğini bilemezsin.Tanrı her güzel kalbin karşısına güzel bir kalp çıkarırmış karşısına...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sana arkadaşlk isteği gnderdm istersen özeldn konşlm bu konuyu

Yorumla
    • ümitsiz_aşık
      ümitsiz_aşık
      +1 yıl

ok.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

daha önce aldatan erkek bu işin şeref namus onur kısmını tükettiği için bir dahaki sefere bunları düşünmez yani onu durduracak manevi bir değer yoktur. eğer eşine kızarsa ya da onla iyi geçinemediği olursa mutlaka yeni birilerini arar ve o işi yapar. buldu hiç kaçırmaz yani. çünkü daha önce yapmış ve çok da zevk almıştır ki her ilişkiden zevk alınıyor sonuçta.

3
    0 Yorumla
  • Diyemedim
    Diyemedim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

illaki aldatıcak diye bir şart yok.belki ayrılıgın eşiginden dönülür ve durumun ciddiyetini geç anlar.kayb etme korkusu sarınca içini anlaya bilir hatasını..ama şöylede bir ihtimal varki alışkanlık yapar nasıl olsa aff eder diye tekrarlar yapar.unutmayalımki akıllı insanlar aynı hatayı yapmaz.

0
    0 Yorumla
  • kahvetadı
    kahvetadı Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

Aldatır tabi, üstelik ilk aldatmasında yakalanan adam affedildiyse ikinci sefer aldatması daha kolay olur. İlk sefer aldatırken korkar, ikincisindeyse "Ne de olsa affediyor enayi." diye düşünür, çok rahatlıkla aldatır.

3
    4 Yorumla
    • engel
      engel
      +1 yıl

korkusu olmazmi yakalan dim bana sevgisi bitti oda aldatir diye düsünmezmi

Yorumla
    • kahvetadı
      kahvetadı
      +1 yıl

Aldatan erkek gerçekten sevmemiştir, sevmeyen bir erkek karşı tarafın sevgisinin bitmesini umursamaz. Aldattığına göre zaten kafasında bitirmiştir, karşı tarafa sevgi ve saygısı yoktur dolayısıyla karşı tarafın o saatten sonra ne yapacağı umrunda olmaz ama aldatılmayı erkeklik gururuna yediremeyeceği için istemez tabi.

Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

Çok sinir bozucu bir gerçek ama haklısın...

Yorumla
    • kahvetadı
      kahvetadı
      +1 yıl

Aldatmayacak bir erkek bulursanız bu sinir bozucu durumu yaşamazsınız :)

Yorumla
  • Gülbeşeker1978
    Gülbeşeker1978 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Aldatır… alışmış kudurmuştan beterdir, demekle birlikte… Mesela karısı akrabaysa ve istemeden aile baskısıyla evlenmişse, eşi kendini salmışsa, cinsellikte eksiklik varsa. Aradığı güzelliği çekiciliği, ilgiyi, sevgiyi, cinsel doyumu başka bayanlarda buluyorsa… bu böyle uzar gider

2
    0 Yorumla
  • igora
    igora Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 44%
    +1 yıl

Ne yazık ki toplumda aldatan erkek kadar aldatan kadınlar da çok. Sonuçta erkekler de aldatırken bir kadınla aldatıyor. Bir erkeğin çok çok zeki değilse aldattığını anlarsın ama kadını anlayamazsın.

2
    1 Yorumla
    • igora
      igora
      +1 yıl

ay yanlış oldu pardon

Yorumla
  • snmbrsin
    snmbrsin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Yeni nikahmz oldu dugunmz agustosta eşimle yanlz kalamyrz yaninanlycgnz opme dahi cok zor oluo o yuzden opme faln olmdigi icin beni eksik olarak goruo ve bu nedenle bana kizp sitelerde kzlarineklio mesjlasio kafede bulusuo msjlari yakaladm bir daha yapmiycm dio ama ne yapmlym?

0
    0 Yorumla
  • kokytos
    kokytos Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

benım yakın cevremde var.adam karısını aldatıyor,sonra yakalanıyor,o kadını bırakıp baska kadınla bırlıkte oluyor...

yanı yakalanınca aldatmayı bırakmıyor,yakalandıgı kadınları bırakıyor...

0
    0 Yorumla
  • neo_ist
    neo_ist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Aldatır.Aldatmayya başladıysa bir kere aradığını hayatındaki kadında bulamıyor demektir ya da heyecan istiyor demektir.Bunu bir kere yaparsa devamı mutlaka gelir...

0
    0 Yorumla
  • dusunsenebi
    dusunsenebi Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

erkek arkadaşlardan yorum bekliyorsun ama ben de yorumumu belirtmek isterim. Aldatmak cinsiyet değil kişilik meselesidir. Yani aldatan kişi bulduğu diğer fırsatta tekrar aldatır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Konuyu aldatan değil de aldatılan açısından da incelemeliyiz.

Bir adam bir kadını aldatıyorsa, ya ihtiyaçlarını karşılayamıyor yada aralarında bir çok şeyi aşamamışlardır.

Hala maalesef ki birçok konu tabu(!) olarak beyinlere kazınmakta. (Karım ile yapamam o benim helalim mantığı.)

İşte bu olaylardan dolayı erkeğin gözü dışarıda oluyor, ve aldatıyor. Yanılma payım var, her bünye bu şekilde çalışmaz ama..

0
    0 Yorumla
  • hüzünlü_bir_sonbahar
    hüzünlü_bir_sonbahar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

4 tarafı kadınlarla çevrili olan ve sevdiğinden baskasına bakmayan erkeğe "ADAM" denir..

4
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani?

Yorumla
    • hüzünlü_bir_sonbahar
      hüzünlü_bir_sonbahar
      +1 yıl

adam değilmiş yani güzelim ayrıl gıtsınnn yıne yapar ;))))) afedersin ama köpek b.k yemekten vaz gecmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beni nişanalandığı kızla aldattı o kızıda aldtr mı merak ediyorum

Yorumla
    • hüzünlü_bir_sonbahar
      hüzünlü_bir_sonbahar
      +1 yıl

ihanet etme duygusu ınsanın içine işlemişse ona degıl herkeze ıhanet eder;)

Yorumla
  • derin_n
    derin_n Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 48%
    +1 yıl

annem hep derki, dayak ve aldatma bir kez oldu mu hep devamı gelir. bende annemin kızı olarak aynı düşüncedeyim.

1
    0 Yorumla
  • üye-002546875
    üye-002546875 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 64
    +1 yıl

Aldatan erkek tekrar karısını veya sevgilisi aldatabilir. Çünkü aldatan erkek parner'ının kendisine yetmediğini düşünebileceği gibi, pek çok kadınla birlikte olmayı alışkanlık haline getirmiş kişide olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Aimon
    Aimon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Aldattigi kisiyi sevmiyorsa eğer tabiki aldatir en dogru cozum ayrilmaktik kesinlikle cunku ilerde cok pisman olabilir ve her tartismada bu konu acilir taraflar mutsuzluguna mutsuzluk katar. Seven insan aldatmaz...

0
    0 Yorumla
  • BenBilmem
    BenBilmem Takip Et
    +1 yıl

Aldatan erkek veya kadın farketmez affedilirse yine aldatır.Buyuk acı çektirirsen 2. defa aldatmaya çok korkar aldatmaya kalksa bile 100 kere düşünür.

0
    0 Yorumla
  • AdamGibiAdam_
    AdamGibiAdam_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

eğer nefsine yenik düşmüşse aldatır.

pişman olma yetisi varsa kendine söz verebilirse iradeli davranırsa aldatmaz. ama dediğim gibi vicdan işi.

0
    0 Yorumla
  • Mentalist
    Mentalist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Tek Söz :

Kesinlikle !

1. Kez Aldatan Erkek Af Edilince

2. De Yakalanmadan daha usta aldatır ve herşeyi göze alır ne de olsa af ede diye

1
    0 Yorumla
  • fikret
    fikret Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

bence kesin aldatır emin olabilirsin buna eger buna katlanamazsan şimdiden bırak sonrasında daha kötü olur senin acından

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok benm ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla beni aldattı o kızı da aldatır mı onu merak edyrm

Yorumla
    • fikret
      fikret
      +1 yıl

alışkanlık yaptıysa kesin ama bilinmez eger yakalandıgı zaman bırakılma korkusu varsa biraz zor ama bırakmaz ya nolacak derse ALLAH ın emri

Yorumla
  • Kristalkelebek
    Kristalkelebek Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

seni aldatan birine tekrar güvenme.. sen onu affedersen o da gider aynı hatayı bir daha yapar.

1
    0 Yorumla
  • Punk1est
    Punk1est Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

Yemek içmek gibi birşey bu yapan kişi hazlarına dayanamaz tekrar aynı şeyi yapar emin ol ...

0
    0 Yorumla
  • Ausname
    Ausname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 32%
    +1 yıl

" Alışmış kudurmuştan beterdir " demiş atalarımız, temkinli olmaklazım net birşey söylenemez...!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bi evlilikte aldatıyorsa evet aldatır. ama evlilikten önce yapmışsa ve evlendiğimde bıraktyım demişse yapmaz sanırım. bir kere yapmış olması yeterli bence.

0
    0 Yorumla
  • Lethe
    Lethe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

ben aldattım. diğer insanları bilmem. bunula asla gurur duymuyorum. her neyse kendim için söyliyeyim evet. ama aldatmamak iyi olandır...

1
    3 Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

Kimisi gurur duyuyor, en azından yanlış olduğunu kabul ediyorsun o da bişey...

Yorumla
    • Lethe
      Lethe
      +1 yıl

bir daha yapmayacağımı da biliyorum

Yorumla
    • zxbdbshshushu
      zxbdbshshushu
      +1 yıl

yalannn Erkekler korktuğunda su gibi yalan söylüyor

Yorumla
  • _kader_be
    _kader_be Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

2 kez aldatilmis biri olarak birincide affettim ikinci kez aldatmasinda affetmiyorum yeminlerine , desgistigine inanmiyorum ;)

0
    0 Yorumla
  • kadehteki_yakamoz
    kadehteki_yakamoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl

Bir kez aldatan yine aldatır; çünkü bunu yapabileceğini biliyordur ve yapar...

0
    0 Yorumla
  • Topukluayakkabi
    Topukluayakkabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Aldatilanin yaprigi eseklik ne diye affedersin ki.birdaha yapmasa bile aldatmistir artik. Senin gururun incinmistir. Niye affediyorsun. Aldatir elbet affedilme rahatligi ile

0
    0 Yorumla
  • Kırık_KaLpLi_Kız
    Kırık_KaLpLi_Kız Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Aldatır.. aldatmak bir ruh hali değil karakterin dökülüş biçimidir

0
    0 Yorumla
  • curse
    curse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

çok büyük ihtimal tekrar aldatır.. kumaşı bellidir yani nihayetinde. yine aldatabilir.

0
    0 Yorumla
  • trajedi
    trajedi Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.

aldatma olasılığı yüksek bence. tabi kişiden kişiye değişebilir

0
    0 Yorumla
  • Mehdix
    Mehdix Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Kalp 4 odalıdıdır erkek kalbinin 4 odasınında kapısı sonuna kadar açıktır. Hepsini doldurana kadar aldatırda aldatır :)

0
    0 Yorumla
  • ase_asem
    ase_asem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Aldatır şerefsizlik kana işledıyse kaçarı yok önemlı olan aldatan erkekten nasıl kurtulunur bırde yapıskan oluyorlarr sormaa gitsin :)

0
    0 Yorumla
  • rsmcan
    rsmcan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Bundan hiç şüphen olmasın. Çünkü unutma can çıkar huy çıkmaz

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beni ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla aldattı o kızı da aldatır çok merak edyrm

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

o kızı da aldatır çünkü aldatan insan aynı kişiyle aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmaz sürekli yenilerle dener şansını ve bunu çok sever

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama o kzla nişanlandı ve bir ömür o kızla olmayı terch etti o kızı sevyr demek ki emnmsnz bir erkek olrk

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

Aldatan aldanır bence bi süre sonra o sevgi de bitecek. Onunla nişanlanan kadın şunu düşünmeliydi bence. Bir başkası ile beraberken onu aldattı ve bana geldi ya benimle beraberken de beni aldatıp başkasına giderse ? Aslında bunun ya sı x i b si yok aldatacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nişanlandığı kız beni biliyrmuydu bilmyrum ama o kız için beni üzdü ve o kızı alldatrmı gerçekten bundan emn değilm

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

zaman insana neler gösteriyor bekle ve gör :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onla aynı şehrde değilm ama ftolar gayet mutlu 2 side ve alyans fotolarını koymuş kız.beyefendi bir de kızla adına açtığı facede arkadaşı olmadığım halde beni engellemiş bunu neden yapmştr sizce?

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

Bence senin napman lazım biliyor musun ? Biran önce bunları düşünmeyi bırakıp önüne bakman lazım. Salla gitsin ne halt yiyosa yesin vitaminsiz Dünyanın bi adaleti var gün gelecek herkes yaptığını çekecek boşver önünde duran insanlara şans ver onları gör gideni unut gitmiş o bitsin artık gözünde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tek istediğim o da çeksn ama çekmyr mutlu gayet

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

Bak arkadaşım dediğimi anlamıyorsun galiba zaman göstercek herşeyi sana sen önüne bak unut onu

Yorumla
    • engel
      engel
      +1 yıl

ben birini birakip öbürüne gitmeyi aldatma olarak görmüyom

biriyle berber yasyip saman altinda su yürütüp sürekli baskaliriyla yatmayi aldatma görüyom

Yorumla
  • megalomaniac
    megalomaniac Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

Yakalanmadıysa Kesin yine aldatır. Yakalandıysa ortalığın durulmasını bekler sonra yine aldatır. Sonuç: evet aldatır.

0
    0 Yorumla
  • akademix
    akademix Takip Et
    +1 yıl

Eğer seni çok seviyorsa ve bu durum karşısında ilişkinizin bitebileceğini idrak ettiyse durulabilir.

0
    0 Yorumla
  • yellowlord
    yellowlord Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

1-aldatan tekrar aldatabilir, yakalanmadan sonra ki piskolojik durumuna bağlı olarak (Değeri düşmüşse nasılsa olan olmuştur diyip devam eder)

2-Bazı insanlar maymun iştahlıdır birkere yaptıysa her zaman yapabilir

0
    0 Yorumla
  • -pink
    -pink Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

Aldatır bunu bir çok kadın tecrübe etmiştir.

Aldatmak sevmemektir sevmeyen adam sevecek başka kişiler hep arar.

0
    1 Yorumla
    • 3nokta14ch
      3nokta14ch
      +1 yıl

cık öyle değil

Yorumla
  • ohooo_o
    ohooo_o Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

güzel sözlerimizden örneklerle açıklayalım.alışmış kudurmuştan beterdir, alışmadık kıçta don durmadığı gibi,abdestte durmaz.

0
    0 Yorumla
  • ŞizofrenikDüşler
    ŞizofrenikDüşler Takip Et
    +1 yıl

hayır bazısı hatasını tekrar etmez eger 2. Sansı verirsen eskisinden saglam bir ilişkin olur ama karaktersizse yapacak bir şey yok

1
    1 Yorumla
    • neco_89
      neco_89
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • asalsayı
    asalsayı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

aldatan erkek karısı affetmezse ıkıncı karısını aldatmaz

karısı affederse karısını tekrar tekrar aldatır

0
    0 Yorumla
  • yaramaz_cocuk
    yaramaz_cocuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.

Ne desem yalan kişiden kişiye değişir

ama zannetmem tekrar aynı hatayı yapacağına hatalar ders vericidir

0
    1 Yorumla
    • fikret
      fikret
      +1 yıl

malesef eger affedilirse bi cesaret yine yapar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hem affedileceğini biliyordur, hem nasıl aldatabileceğini biliyordur, bir önceki baskından da ders aldığı için kendinden de emindir.

0
    0 Yorumla
  • Hades
    Hades Takip Et
    Bilge Yaş: 53
    +1 yıl

Belki çok pişmansa aldatmayabilir ama istisnadır bu.

0
    0 Yorumla
  • korjan
    korjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Bir kere yaptıysa gerisi gelir Yani.. Hepsi için değil ama %80 geri gelir

0
    0 Yorumla
  • KendimiSeviyoruM
    KendimiSeviyoruM Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

şöyle düşün , her gün makarna yiyorsun bir gün başka bir yemek yiyince hep o yemekten yiyesin gelir .farklı tatlar tatmak istersin bu böyle gider ...

0
    2 Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

Makarnayla insanı bir tutmak çok saçma... Makarnayı sadece yersin, ama bir makarna sana sarılamaz, ya da senin elinden tutup doğa gezisi yapamaz... Öyle değil mi. Kadını eşya gibi görenlerin verdiği bir örnek bu makarna örneği. Makarnaysa kadın için de erkekler her gün yediği aynı makarna olur o zaman. Kadının da canı başka yemeklerden çekmez mi o zaman... Çok saçma!

Yorumla
    • dolunay6
      dolunay6
      +1 yıl

Kimse makarna kadar düz sıradan bir sey değil. Kimse bir yemek veya eşya değil. Aynı şekilde senin mantıgınla kadınlarda her gün aynı yemeği niye istesin? Zaten ülkemizde kadınların yüzde 40ı eşini en az bir kez aldarmış. Bu sadece erkeklere mahsus değil bunu kadınlar da cok yapıyor. Bu insanlık meselesi.

Yorumla
  • besus
    besus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

genelde aldatır ama şu var beceriksiz biriyse korkup yapmayabilir yakalandıysa :)

0
    0 Yorumla
  • tekila
    tekila Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

aldatmak bir hastalıktır. bir defa aldatınca devamı gelir.

0
    0 Yorumla
  • wwwn_06
    wwwn_06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

erkeğe göre değişir genelleme yapmak yanlış akıllanıp elini eteğini çekenlerde var

0
    0 Yorumla
  • out_of_myself
    out_of_myself Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

sevgilisini aldatan karısını da aldatır, kocasını da

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu kaadar nasıl eminsin?

Yorumla
    • out_of_myself
      out_of_myself
      +1 yıl

karımı da aldattım kocamı da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benmm ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla beni aldattı o kızı da aldatr mı merak edyrm

Yorumla
    • out_of_myself
      out_of_myself
      +1 yıl

bilemem benimki latife

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

offffff şlkxşclşxlk

Yorumla
  • iphone
    iphone Takip Et
    +1 yıl

günahını almayın yargısız infaz yapmayın her zaman aynı hataya düşecek diye birşey yok

0
    0 Yorumla
  • gkhngçr
    gkhngçr Takip Et
    +1 yıl

bi kere yapmışsa zaten o zihniyet vardır anlamına gelir bide yapar

0
    0 Yorumla
  • Black_
    Black_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet bu soru yemek yedim bi daa acıkırmıyım gibi yani Bikere aldattıkmı alışkanlık yapar..!... :D

0
    0 Yorumla
  • elize
    elize Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

bir kere yapanın herzaman yapma potansiyeli vardır.

0
    0 Yorumla
  • daisy-is-me
    daisy-is-me Takip Et
    +1 yıl

Evet karakter meselesi oldugu icin demekki yapisinda var..ve kimseyi yurekten sevmiyor

1
    0 Yorumla
  • gizemlilord
    gizemlilord Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

yüksek bi ihtimal :( ama dikkat et kontrol edince..

0
    0 Yorumla
  • farkli_hayatlar
    farkli_hayatlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

"Aldatan erkek tekrar aldatır mı?" Demek yerine; bir erkek neden aldatır deseydin daha geçerli cevaplar alabilirdin

0
    1 Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

Birbirinden alakasız sorular. Ayrıca neden aldatır diye sormak boş bir soru, aldatmanın haklı bir nedeni olmaz, sadece nedeni olur. %95 i da aldatana ait olan nedenler. Kadında hiç mi suç yok dersen, suç kadındaysa kadını boşasın ama aldatmasın kardeşim!

Yorumla
  • sosyete1571
    sosyete1571 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

arkdaşım evlenmicen tutucan dostunla ev oturucan canım sıkıldıkda değiştiricen

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan erkek tekrar aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatan erkek yine aldatır mı? 13 cevap verildi
Bir kere aldatan bir erkek bir daha aldatir mi? 20 cevap verildi
Bir kere aldatan erkek bir gün yine mi aldatır? 32 cevap verildi
Geçmişinde aldatmış bir erkek yine aldatır mı? 27 cevap verildi
Aldatan kişi bir daha aldatır mı? 26 cevap verildi
Bir kez aldatan tekrar aldatır mı? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨