arkadaşlar aldatan erkek tekrar karısını ya da sevgiliisini aldatır mı?
erkek arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum!!
erkek arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatan hep erkek kısım gibi görünsede kadınların daha fazla aldatığına inanlardanım. Toplum baskısından dolayı aleni bir şekilde dile getirilmediğinden erkek daha fazla aldatıyormuş sonucu çıkıyor ortaya. Sorunu cevabına gelelim; Aldatan erkek bir daha aldatır mı? Erkeğin aldatmasına yol açan sebep değişmemiş ise yine aldatır. Yani açılımı şu bir erkek kolay kolay sevdiği bir kadını aldatmaz. Eğer aldatıyorsa ortada bir sebep eksiklik var demektir. En azından benim için öyle. Bu sebep (kendi düşüncem) genellikle cinsel ilişkide yaşanan düzensizlik ve uyumsuzluk oluyor. Tabi sadece cinsel ilişki değil sevgi/sevilme isteği gibi nedenler. Bun sebeplerden bir veya birkaçında azalma oluyorsa erkek/kadın başka arayışlara giriyor...
Neyin peşindesin maskara olmaktan madara olmaktan korkmuyormusun bir kere aldatsa ne yüz kere aldatsa ne herşey ortada ihanet kl geziyor işte affetmek erdemliktir ama o artık senin değildir. istediği kadar yalvarsın yakarsın bir birinizin yüzüne ne hakla bakacaksınız sen her gördüğünde hatırlamayacak için yanmayacak mı her sabah uyandığında aklına gelmeyecek mi her kahvaltıda her zaman her yerde aklından nasıl söküp atacaksın Güven sarsıldımı ikili ilişkiler bitmeye MAHKUMDUR. Sonra ah vah etmek çare olmaz. Kendi düşen ağlamaz
Hidayete ermişse aldatmayabilir... Ya insanın hallleri belli olmuyor, nefsimiz olduğu sürece hepimiz potansiyel birer hainiz. Bu bağlamda büyük konuşup kendimize güvenmemiz çok yanlış olur... Yapmam diyenden korkacaksın derler ya hakkaten doğrudur, nedendir biliyor musunuz, yanmayacağını sanarak ateşe korkmadan yürür de ondan. Nitekim yanar...Böyle birşeyi yapabilecek olma ihtimalinden korkanlar ateşe fazla yaklaşmaz, hatta yanabilirim diye ateşi görmeyeceği bir yere kaçar... Olay bu...
Bir erkek aldatıyorsa onu affeden kadın bana görü onursuzdur.
Uçkuruna sahip olamayan adama erkek diyenin zihniyetinden de şüphe ederim.
Bu bayağı bir mide genişliği ile ifade edilebilir ancak.
E tabiki parası olsuuuuun mevkisi olsuuuun affetmede duyguların önüne geçen birkaç hayvani ihtiyaç olabilir.
Ahh ah saf aşktan bihaberiz aldatmanın 2'ncisinden bahsediliyor...
Cevap
83Cevap
Ben tam olarak katilmiyorum. Erkek veya bayan aldattigi icin tekrar aldatir tez'i biraz önyargilara sebep olabilir.
Insan birkez veya birkac kez aldatmis olabilir, gercektende büyük pismanlik duymus olabilir ve birdaha hic aldatmayabilir. Burada her an tekrar aldatabilir diye pusuya yatmak kisisel güvensizligimizden kaynaklanabilir.
Ayni sekilde bir sahis iliski evvelinde baska iliskileride olabilir, son iliskisi icerisinde artik nefsine hakim olamayabilir veya baska sebeplerden dolayi daha evvel hic aldatmamis olsada ilkkezde aldatmis olabilir. Önemli olan ilk aldatilmayi nasil algilayip, sindirebildigimizdir. Ilk defayi partnerinizin hatasi olarak kabullenebiliriz, bundan derste cikardigina inanabilir ve affedebiliriz.. Veya Soru basliginda oldugu gibi, önyargiylada yargilayabiliriz. Bence aldatan partnere tekrar aldatabilir mi sorusu yerine, aldatilana tekrar affedip, sindirebilir misin diye sormak gerekir belkide.
seni çok seviyorum,sensiz yapamam,ölürüm senin için,hiç sana yalan söylemedim,ben senii asla! aldatmadım aldatırmıyım hiç seni ben, kimseye yan gözle bakma.. aldatan erkekden hikayeler adlı kitapdan bir bölüm okudunuz esen kalın..
aldatır alışkanlık yapar
ayrıldığım çocuk şimdi nişanlandığı kızla beni aldattı acaba o kzı da aldatır mı çok merak ediyorum
Karakterine bağlı, yani bir kaç kez tekrar bir araya gelip, eğer etrafındaki bayanlara bakıyorsa, süzme biçimiyle aldatma eğilimi olabilir! Bunu anlamanın daha kısa bir yolu ise onun tanımadığı ama sizin bildiğiniz tanıdığınız kız arkadaşlarınızdan biriyle konuşmasını sağlamanız tabii siz tüm her şeyi bilecek ama bildiğinizi hissettirmemeniz gerekiyor. Ayrıca aralarında bir ilişki olmaması için bir iki görüşmeden fazlasına da izin vermeyin :))
sorun güzel ancak her erkeği bir tutmamalısın,kızların aldatma şansı yoktur ve erkeklerin de aldatmak doğasında vardır :)) bunlar yıllardır yazılıp çizilen çirkince ve iğrenç yazıların sadece bir tanesi ancak erkek olan erkek hiçbir zaman ne sevdiğine ne de yakın dostlarına yanlış bir hareket yapmak istemez ve de yapamaz bu cinsiyet değil haysiyet meselesidir bilmem anlatabildim mi ?
+1
çok güzel özetledinz teşekkr ederm..ama benm merak ettiğim ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla beni aldattı acaba o kızı da aldatır mı onu çok merak edyrum
bnde tşekkür ederim...herşeyden önce bunun cevabını verebilmemiz için o kişinin kişiliğini bilmemiz gerekir diye düşünüyorum..ama mantıken düşünüldüğünde tabiki aldatır...
o kızla beni aldattığını öğrendim inkar etti sen paranoyaksın öyle bir şey ben ara vermek istyrm dedi ve gitti o kızla nişanlandı
harbiden karaktersizmiş :)) Peki sen daha niye takıyon kafana? ne hali varsa görsün yaaa...
bana yaptığını çeksin istyrum mutlu olmasını istemyrm..benle yapamıyrsa adaö gibi gitseydi
Seni çok iyi anlıyorum ... O'nun haysiyetsiz olması senin suçun değil. Nerden bilecektin ki? ancak öfkenle böyle düşündüğünü sanıyorum ya da hala o'na karşı bişeyler hissediyor da olabilirsin ancak her ne düşünüyorsan sana şöyle diyeyim; Değersiz bir insana değer vermiş olabilirsin ancak değersizliğini göstermiş ve kanıtlamış sana.. bırak ve unut gitsin,ne hali varsa görsün..Zaten mutlu olamaz hiçbir zaman.:))). inan bana ;)
Hem ayrıca paranoyak veya her ne demiş olursa olsun,Eminim ki öyle değilsin... kafana onu da takma elbette senin için en iyi olanı bilir allah... Ben de yıllardır yalnızım ancak artık biliyorum ki bu işler biraz da nasip meselesi.. Nasibinin nerden geleceğini bilemezsin.Tanrı her güzel kalbin karşısına güzel bir kalp çıkarırmış karşısına...
sana arkadaşlk isteği gnderdm istersen özeldn konşlm bu konuyu
ok.
daha önce aldatan erkek bu işin şeref namus onur kısmını tükettiği için bir dahaki sefere bunları düşünmez yani onu durduracak manevi bir değer yoktur. eğer eşine kızarsa ya da onla iyi geçinemediği olursa mutlaka yeni birilerini arar ve o işi yapar. buldu hiç kaçırmaz yani. çünkü daha önce yapmış ve çok da zevk almıştır ki her ilişkiden zevk alınıyor sonuçta.
illaki aldatıcak diye bir şart yok.belki ayrılıgın eşiginden dönülür ve durumun ciddiyetini geç anlar.kayb etme korkusu sarınca içini anlaya bilir hatasını..ama şöylede bir ihtimal varki alışkanlık yapar nasıl olsa aff eder diye tekrarlar yapar.unutmayalımki akıllı insanlar aynı hatayı yapmaz.
Aldatır tabi, üstelik ilk aldatmasında yakalanan adam affedildiyse ikinci sefer aldatması daha kolay olur. İlk sefer aldatırken korkar, ikincisindeyse "Ne de olsa affediyor enayi." diye düşünür, çok rahatlıkla aldatır.
Aldatan erkek gerçekten sevmemiştir, sevmeyen bir erkek karşı tarafın sevgisinin bitmesini umursamaz. Aldattığına göre zaten kafasında bitirmiştir, karşı tarafa sevgi ve saygısı yoktur dolayısıyla karşı tarafın o saatten sonra ne yapacağı umrunda olmaz ama aldatılmayı erkeklik gururuna yediremeyeceği için istemez tabi.
Çok sinir bozucu bir gerçek ama haklısın...
Aldatır… alışmış kudurmuştan beterdir, demekle birlikte… Mesela karısı akrabaysa ve istemeden aile baskısıyla evlenmişse, eşi kendini salmışsa, cinsellikte eksiklik varsa. Aradığı güzelliği çekiciliği, ilgiyi, sevgiyi, cinsel doyumu başka bayanlarda buluyorsa… bu böyle uzar gider
Ne yazık ki toplumda aldatan erkek kadar aldatan kadınlar da çok. Sonuçta erkekler de aldatırken bir kadınla aldatıyor. Bir erkeğin çok çok zeki değilse aldattığını anlarsın ama kadını anlayamazsın.
Yeni nikahmz oldu dugunmz agustosta eşimle yanlz kalamyrz yaninanlycgnz opme dahi cok zor oluo o yuzden opme faln olmdigi icin beni eksik olarak goruo ve bu nedenle bana kizp sitelerde kzlarineklio mesjlasio kafede bulusuo msjlari yakaladm bir daha yapmiycm dio ama ne yapmlym?
benım yakın cevremde var.adam karısını aldatıyor,sonra yakalanıyor,o kadını bırakıp baska kadınla bırlıkte oluyor...
yanı yakalanınca aldatmayı bırakmıyor,yakalandıgı kadınları bırakıyor...
Aldatır.Aldatmayya başladıysa bir kere aradığını hayatındaki kadında bulamıyor demektir ya da heyecan istiyor demektir.Bunu bir kere yaparsa devamı mutlaka gelir...
erkek arkadaşlardan yorum bekliyorsun ama ben de yorumumu belirtmek isterim. Aldatmak cinsiyet değil kişilik meselesidir. Yani aldatan kişi bulduğu diğer fırsatta tekrar aldatır.
Konuyu aldatan değil de aldatılan açısından da incelemeliyiz.
Bir adam bir kadını aldatıyorsa, ya ihtiyaçlarını karşılayamıyor yada aralarında bir çok şeyi aşamamışlardır.
Hala maalesef ki birçok konu tabu(!) olarak beyinlere kazınmakta. (Karım ile yapamam o benim helalim mantığı.)
İşte bu olaylardan dolayı erkeğin gözü dışarıda oluyor, ve aldatıyor. Yanılma payım var, her bünye bu şekilde çalışmaz ama..
4 tarafı kadınlarla çevrili olan ve sevdiğinden baskasına bakmayan erkeğe "ADAM" denir..
yani?
adam değilmiş yani güzelim ayrıl gıtsınnn yıne yapar ;))))) afedersin ama köpek b.k yemekten vaz gecmez
beni nişanalandığı kızla aldattı o kızıda aldtr mı merak ediyorum
ihanet etme duygusu ınsanın içine işlemişse ona degıl herkeze ıhanet eder;)
annem hep derki, dayak ve aldatma bir kez oldu mu hep devamı gelir. bende annemin kızı olarak aynı düşüncedeyim.
Aldatan erkek tekrar karısını veya sevgilisi aldatabilir. Çünkü aldatan erkek parner'ının kendisine yetmediğini düşünebileceği gibi, pek çok kadınla birlikte olmayı alışkanlık haline getirmiş kişide olabilir.
Aldattigi kisiyi sevmiyorsa eğer tabiki aldatir en dogru cozum ayrilmaktik kesinlikle cunku ilerde cok pisman olabilir ve her tartismada bu konu acilir taraflar mutsuzluguna mutsuzluk katar. Seven insan aldatmaz...
Aldatan erkek veya kadın farketmez affedilirse yine aldatır.Buyuk acı çektirirsen 2. defa aldatmaya çok korkar aldatmaya kalksa bile 100 kere düşünür.
eğer nefsine yenik düşmüşse aldatır.
pişman olma yetisi varsa kendine söz verebilirse iradeli davranırsa aldatmaz. ama dediğim gibi vicdan işi.
Tek Söz :
Kesinlikle !
1. Kez Aldatan Erkek Af Edilince
2. De Yakalanmadan daha usta aldatır ve herşeyi göze alır ne de olsa af ede diye
bence kesin aldatır emin olabilirsin buna eger buna katlanamazsan şimdiden bırak sonrasında daha kötü olur senin acından
yok benm ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla beni aldattı o kızı da aldatır mı onu merak edyrm
seni aldatan birine tekrar güvenme.. sen onu affedersen o da gider aynı hatayı bir daha yapar.
Yemek içmek gibi birşey bu yapan kişi hazlarına dayanamaz tekrar aynı şeyi yapar emin ol ...
" Alışmış kudurmuştan beterdir " demiş atalarımız, temkinli olmaklazım net birşey söylenemez...!
bi evlilikte aldatıyorsa evet aldatır. ama evlilikten önce yapmışsa ve evlendiğimde bıraktyım demişse yapmaz sanırım. bir kere yapmış olması yeterli bence.
ben aldattım. diğer insanları bilmem. bunula asla gurur duymuyorum. her neyse kendim için söyliyeyim evet. ama aldatmamak iyi olandır...
Kimisi gurur duyuyor, en azından yanlış olduğunu kabul ediyorsun o da bişey...
yalannn Erkekler korktuğunda su gibi yalan söylüyor
2 kez aldatilmis biri olarak birincide affettim ikinci kez aldatmasinda affetmiyorum yeminlerine , desgistigine inanmiyorum ;)
Bir kez aldatan yine aldatır; çünkü bunu yapabileceğini biliyordur ve yapar...
Aldatilanin yaprigi eseklik ne diye affedersin ki.birdaha yapmasa bile aldatmistir artik. Senin gururun incinmistir. Niye affediyorsun. Aldatir elbet affedilme rahatligi ile
Aldatır.. aldatmak bir ruh hali değil karakterin dökülüş biçimidir
çok büyük ihtimal tekrar aldatır.. kumaşı bellidir yani nihayetinde. yine aldatabilir.
aldatma olasılığı yüksek bence. tabi kişiden kişiye değişebilir
Kalp 4 odalıdıdır erkek kalbinin 4 odasınında kapısı sonuna kadar açıktır. Hepsini doldurana kadar aldatırda aldatır :)
Aldatır şerefsizlik kana işledıyse kaçarı yok önemlı olan aldatan erkekten nasıl kurtulunur bırde yapıskan oluyorlarr sormaa gitsin :)
Bundan hiç şüphen olmasın. Çünkü unutma can çıkar huy çıkmaz
beni ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla aldattı o kızı da aldatır çok merak edyrm
ama o kzla nişanlandı ve bir ömür o kızla olmayı terch etti o kızı sevyr demek ki emnmsnz bir erkek olrk
nişanlandığı kız beni biliyrmuydu bilmyrum ama o kız için beni üzdü ve o kızı alldatrmı gerçekten bundan emn değilm
onla aynı şehrde değilm ama ftolar gayet mutlu 2 side ve alyans fotolarını koymuş kız.beyefendi bir de kızla adına açtığı facede arkadaşı olmadığım halde beni engellemiş bunu neden yapmştr sizce?
Bence senin napman lazım biliyor musun ? Biran önce bunları düşünmeyi bırakıp önüne bakman lazım. Salla gitsin ne halt yiyosa yesin vitaminsiz Dünyanın bi adaleti var gün gelecek herkes yaptığını çekecek boşver önünde duran insanlara şans ver onları gör gideni unut gitmiş o bitsin artık gözünde
tek istediğim o da çeksn ama çekmyr mutlu gayet
Yakalanmadıysa Kesin yine aldatır. Yakalandıysa ortalığın durulmasını bekler sonra yine aldatır. Sonuç: evet aldatır.
Eğer seni çok seviyorsa ve bu durum karşısında ilişkinizin bitebileceğini idrak ettiyse durulabilir.
1-aldatan tekrar aldatabilir, yakalanmadan sonra ki piskolojik durumuna bağlı olarak (Değeri düşmüşse nasılsa olan olmuştur diyip devam eder)
2-Bazı insanlar maymun iştahlıdır birkere yaptıysa her zaman yapabilir
Aldatır bunu bir çok kadın tecrübe etmiştir.
Aldatmak sevmemektir sevmeyen adam sevecek başka kişiler hep arar.
cık öyle değil
güzel sözlerimizden örneklerle açıklayalım.alışmış kudurmuştan beterdir, alışmadık kıçta don durmadığı gibi,abdestte durmaz.
hayır bazısı hatasını tekrar etmez eger 2. Sansı verirsen eskisinden saglam bir ilişkin olur ama karaktersizse yapacak bir şey yok
aldatan erkek karısı affetmezse ıkıncı karısını aldatmaz
karısı affederse karısını tekrar tekrar aldatır
Ne desem yalan kişiden kişiye değişir
ama zannetmem tekrar aynı hatayı yapacağına hatalar ders vericidir
Hem affedileceğini biliyordur, hem nasıl aldatabileceğini biliyordur, bir önceki baskından da ders aldığı için kendinden de emindir.
Belki çok pişmansa aldatmayabilir ama istisnadır bu.
Bir kere yaptıysa gerisi gelir Yani.. Hepsi için değil ama %80 geri gelir
şöyle düşün , her gün makarna yiyorsun bir gün başka bir yemek yiyince hep o yemekten yiyesin gelir .farklı tatlar tatmak istersin bu böyle gider ...
Makarnayla insanı bir tutmak çok saçma... Makarnayı sadece yersin, ama bir makarna sana sarılamaz, ya da senin elinden tutup doğa gezisi yapamaz... Öyle değil mi. Kadını eşya gibi görenlerin verdiği bir örnek bu makarna örneği. Makarnaysa kadın için de erkekler her gün yediği aynı makarna olur o zaman. Kadının da canı başka yemeklerden çekmez mi o zaman... Çok saçma!
Kimse makarna kadar düz sıradan bir sey değil. Kimse bir yemek veya eşya değil. Aynı şekilde senin mantıgınla kadınlarda her gün aynı yemeği niye istesin? Zaten ülkemizde kadınların yüzde 40ı eşini en az bir kez aldarmış. Bu sadece erkeklere mahsus değil bunu kadınlar da cok yapıyor. Bu insanlık meselesi.
genelde aldatır ama şu var beceriksiz biriyse korkup yapmayabilir yakalandıysa :)
aldatmak bir hastalıktır. bir defa aldatınca devamı gelir.
erkeğe göre değişir genelleme yapmak yanlış akıllanıp elini eteğini çekenlerde var
sevgilisini aldatan karısını da aldatır, kocasını da
bu kaadar nasıl eminsin?
karımı da aldattım kocamı da
benmm ayrıldığım çocuk nişanlandığı kızla beni aldattı o kızı da aldatr mı merak edyrm
bilemem benimki latife
günahını almayın yargısız infaz yapmayın her zaman aynı hataya düşecek diye birşey yok
bi kere yapmışsa zaten o zihniyet vardır anlamına gelir bide yapar
Evet bu soru yemek yedim bi daa acıkırmıyım gibi yani Bikere aldattıkmı alışkanlık yapar..!... :D
bir kere yapanın herzaman yapma potansiyeli vardır.
Evet karakter meselesi oldugu icin demekki yapisinda var..ve kimseyi yurekten sevmiyor
yüksek bi ihtimal :( ama dikkat et kontrol edince..
"Aldatan erkek tekrar aldatır mı?" Demek yerine; bir erkek neden aldatır deseydin daha geçerli cevaplar alabilirdin
Birbirinden alakasız sorular. Ayrıca neden aldatır diye sormak boş bir soru, aldatmanın haklı bir nedeni olmaz, sadece nedeni olur. %95 i da aldatana ait olan nedenler. Kadında hiç mi suç yok dersen, suç kadındaysa kadını boşasın ama aldatmasın kardeşim!
arkdaşım evlenmicen tutucan dostunla ev oturucan canım sıkıldıkda değiştiricen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar