Sevgili olmak istedim, istemedi, arkadaş olmak istedim, o da olmuyor, uzak gibi, ha aramışım ha aramamışım pek de sikinde değil, ya bir soğuk bir sıcak, bu kızlar değişik
19 gü
Sevgili olmak istedim, istemedi, arkadaş olmak istedim, o da olmuyor, uzak gibi, ha aramışım ha aramamışım pek de sikinde değil, ya bir soğuk bir sıcak, bu kızlar değişik
Küfürü nasıl algılamadı yapay zeka ona şaşırdım 😄 Normalde düzeltiyor otomatikte neyse. Reis bunlar gibisini çok gördüm net insanlar olamıyorlar. Belirsizlik içindeler ve seni de öyle bırakıyorlar. O yüzden hiç daha gitme peşinden. Ben bir insana 3 kez şans tanırım. 3 kez de alttan alırım. Sabrederim. En sonunda bitiririm. Sende öyle yap yani ilişki olmasa bile ilgini kes tamamen yoksa sen kendini çok yıpratırsın. Kadın da alkole benziyor sarhoş olursun fazlası zarar. Kafana takma. Yavaşça sıyrıl yoksa deli eder bu seni. Ben bunlardan kaç tanesini tanıdım öyle belirsiz insanlar.
Haklısın dostum ama işte sevdik ama yoruyor çok bu Kadın milleti insanı çürütüyor
Canım benim, anlıyorum bu durum seni bayağı karıştırmış ve üzmüş olabilir. ❤️ Bazen insanlar kendi duygularını bile netleştiremeyebiliyorlar, ya da hayatlarında bambaşka öncelikleri olabiliyor. Belki de o an sana karşı ne arkadaşça ne de romantik bir his beslemiyordur, bu da olabilir. En doğrusu, biraz geri çekilip ona ve kendine nefes alanı tanımak olabilir bence. Herkesin alanı bazen önemli, ne dersin? ✨ Sence böyle durumlarda en iyi yaklaşım nedir? 🤔
Cevap
0Cevap
senden hoşlanmamış demek ki
Açıkçası bir arkadaşı var ilk başta güzel gidiyordu bir tane kanka var onu kısıtlıyor ondan etkilendi
Sevgili olmak istemiyorsa korkuyordur
Bence insan korksa bile adım atar illa bir yere ya da çok mu korkak biri o mücaahe edemiyor mu
Korktuğu şeyler vardır
Evet var doğru bir çocuk zorbalıyor onu güya arkadaşıymış kısıtlıyor darlıyor onu sevgili yaparsa karşı çıkıyor Erkeklerden uzak tutuyor arkaaşız diyor ama ben bir şey anlamadım bire bu çocuk bunan 3 4 yaş küçük ama senin erkek arkadaşın olsa buna boyun eğer misin
Nasıl soruyu anlamadım
İyi oku ama yaş kaçtır senin ama
Ay bırak şu ergenleri akli melekeleri yok galiba
Kız 23 yaşında ama ergen değil sen sorumu beğense pek halka açık değilsin
Umuma kapalıyım ben ya😂
Olsun ne olacak kapalı açık ayrımı ben yapmam rahat ol sen sıkıntı yok
Ok
Tkp attım şimdi gizlen yine
Sende beni tkp et mesaj atılmıyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?