Konuştuğum kız bir arkadaşım var ve birdenbire soğuk davranmaya başladı. Aramızda herhangi bir tartışma vs. de olmadı. Ancak mesajlarıma kısa cevaplar vermeye ve sohbet etmek istemiyormuş gibi davranmaya başladı. Sorduğumda konuşmak istediğini konuşmak istemiyor olsa cevap vermeyeceğini söylüyor, bir şey mi yaptım dediğimde hayır diyor ve peki neden soğuksun dediğimde cevaplamaktan kaçınıyor. Neden böyle yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Edit: Flört sevgili gibi bir durum yok ortada
Bir kız durduk yere neden soğuk davranmaya başlar?
Klasik türk kızı ilgi istiyor düşme üzerine sorma hiç ne oldu neyin var diye sen sordukça naza çeker kendini umursama anlamamazlıktan gel normal neşeli halinle konuş
Bro kızlar ilgi duymadığı hoşlanmadığı erkekle mesajlaşmak istemez zaten sevmez yani arkadaş olarak görüyor sana ilgisi yok haliyle istemiyor konuşmak şart mı olum senin de bununla konuşman konuşmayı ver git başkasına yaz
Yok ben de ciddi birisiyim işleri ciddiye alırım. Ama onun davranış nedenini hâlâ tam anlayamadım. Yani ben canını sıkıp üzdüysem benimle iletişimi keser direkt. Bir şeyler mi hissediyor da böyle yapıyor yoksa tüm arkadaşlarına mı böyle yapıyor bunu soramıyorum tabi ki
Onun hayatı hakkında ne olup bittiğini nereden biliyorsun ki evinde mı yaşıyorsun. yedi yirmi dört yanında misin hayır ve bir de sevgili yapınca bazen insanlar kendini karşı cinsten. cekiyolar
Ders çalışmakla ilgisi yok ya birkaç gündür böyle. Dersi sadece şu an çalışıyorum. Bir de şöyle bir durum var. Bu hafta üni başlayınca bir iki gün yazmadım derslerim vardı. Sen başkasını bulmuşsundur konuşacak diye trip atar gibi bir şeyler söyledi
Ya bundan ben de şüphelendim. Ayrı şehir ve ayrı üniversitelerdeyiz, acaba benden hoşlandı ama bu yüzden benden uzak durmaya mı çalışıyor diye bir düşünce geldi aklıma. Tabi bunu ona bu şekilde soramam. Ayrıca o trip attıktan sonra neden öyle söyledin diye ısrar ettim söylemedi. Saçmalıyorum ben boş ver dedi
Konuşmak hoşuma gidiyor yalan yok. Uzak mesafe olmasa risk alıp direkt sorarım aslında benden hoşlanıyor musun diye. Ama şu an cesaret edemiyorum öyle bir şey varsa sıkıntı yoksa ayrı sıkıntı
Him öyle diyorsun. Bilemedim ne yapsam diye. Az önce bunu tekrar konuşucaz üzülüyorum dedim. "Üzülmene gerek var mı -yok" aynen böyle cevap verdi. Kafam da karıştı iyice
Ya wkdkskdjek. şu an hem kendimi hem de olası seçenekleri düşünüyorum. Çıkamıyorum işin içinden, ne yapsam bilmiyorum. Bir de anlamadım hiç kullanmazdı ama dün göz devirmeli bir emoji kullanmaya başladı skfkskd. Şöyle bir konuşma da oldu -Ben bilmeden bir şey mi yaptım. Bana karşı soğuk davranıyorsun +Yo benim kendi şeyim -Kendi neyin? +Aman neyse -Aman neyse değil. Bana karşı soğuksun ve bunun farkındayım +Neyse sen dersini çalış hadi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soğutmuşsun kendinden her dakika mesaj atar hayatının merkezine koyarsan cepte görür seni soğur
Soruyu güncelleyeyim en iyisi. Flört sevgili gibi bir durum yok ortada. Her dakika da görüşmüyoruz zaten ara sıra sohbet ediyoruz
Yazma aga sende seni takmayan birine neden yazıyorsun ki yazma bırak o yazana kadar
Takmama değil aga ben yazmasam o yazıyor
Sadece konuşurken bir soğukluk var anlayamadım
Oğlum kendi yazıp nasıl konuşmak istemiyor
Konuşmak istiyor. Zaten konuşmak istediğini yazmıştım soruda
Sohbet etmek istemiyor gibi sanki yazmışsın ya ilk sana mesaj atıp sonra soğuk mu konuşuyor
Klasik türk kızı ilgi istiyor düşme üzerine sorma hiç ne oldu neyin var diye sen sordukça naza çeker kendini umursama anlamamazlıktan gel normal neşeli halinle konuş
Yani sohbet ediyoruz ama sohbet ederken soğukluk hissedersin ya öyle işte. Soğukluk yok demedi kendisi de sadece nedenini cevaplamaktan kaçınıyor
Bro kızlar ilgi duymadığı hoşlanmadığı erkekle mesajlaşmak istemez zaten sevmez yani arkadaş olarak görüyor sana ilgisi yok haliyle istemiyor konuşmak şart mı olum senin de bununla konuşman konuşmayı ver git başkasına yaz
Aga öyle değil tam ya. Mesajlaşmak istemese bana hiç mesaj atmaz. Sanki konuşmak istiyor ama bir nedenden ötürü uzak duruyor gibi
Darlama bence bir kaç gün yazma o yazsın
Zaten sürekli konuşmuyoruz
boş ver onunla konuşunca eline ne geçecek ki hayatına odaklan
Konumuz o değil kdmflemfk. Neden böyle yapar diye düşünüyorum. O ise cevap vermekten kaçınıyor
Cevap verdi mi
Evet 2 gün yazmadım diye darılmış
Allah Allah hem soğuk davranıyor hem de ilgi bekliyor regl döneminde mi acaba
Soğuk yapma nedeni olarak söyledi bunu zaten. Hasta oldum sen bana yazmadın o yüzden kızdım ve soğuk yaptım dedi
Heh iyi bari sonunda açıklığa kavuştu
"Niye bu kadar abarttın" diyemedim tabi ona ama merak ettim. Trip attı baya bi
İyi bakalım mutluluklar dilerim 😊
Yav aramızda bir şey yok ki ekfklelek. Senin fikrini sormuştum aslında lsfmlekd. Neden trip atıyor
Üzülmüştür kız trip atarak belli etmeye çalışıyordur
Orasını anladım da neden bu kadar abartıyor ki? Aramızda bir şey varmış gibi bu kadar trip atması dikkatimi çekiyor
Kız kafaya takan işleri ciddiye alan biri demek ki sen ona göre daha rahatsın karakteri öyle
Yok ben de ciddi birisiyim işleri ciddiye alırım. Ama onun davranış nedenini hâlâ tam anlayamadım. Yani ben canını sıkıp üzdüysem benimle iletişimi keser direkt. Bir şeyler mi hissediyor da böyle yapıyor yoksa tüm arkadaşlarına mı böyle yapıyor bunu soramıyorum tabi ki
Orasını sen bilebilirsin ben bilemem
Ben de bilemiyorum sldklskd. Neyse yorumun için teşekkürler : )
Sevgili yapmış
İyi de aramızda flört gibi bir durum yok. Ve sevgili yaptığını da düşünmüyorum. Çünkü bu aralar pek bir şey yaptığı da yok
Onun hayatı hakkında ne olup bittiğini nereden biliyorsun ki evinde mı yaşıyorsun. yedi yirmi dört yanında misin hayır ve bir de sevgili yapınca bazen insanlar kendini karşı cinsten. cekiyolar
Peki neden cevaplamaktan kaçınıyor. Ders çalışıyordum. Neden soğuk davranıyorsun dediğimde dersini çalış hadi sen dedi skfkskdk
Bilmem yani soğuk davranma sebebi sevgili yapması veya senden hoşlanmasi
Ya da ders çalıştığına inanmadı
Ders çalışmakla ilgisi yok ya birkaç gündür böyle. Dersi sadece şu an çalışıyorum. Bir de şöyle bir durum var. Bu hafta üni başlayınca bir iki gün yazmadım derslerim vardı. Sen başkasını bulmuşsundur konuşacak diye trip atar gibi bir şeyler söyledi
Hahahahah o zaman bu sana net aşık 🙊hadi hayırlısı.. yani senin birini bulduğunu düşünüp triblenmis
Ya bundan ben de şüphelendim. Ayrı şehir ve ayrı üniversitelerdeyiz, acaba benden hoşlandı ama bu yüzden benden uzak durmaya mı çalışıyor diye bir düşünce geldi aklıma. Tabi bunu ona bu şekilde soramam. Ayrıca o trip attıktan sonra neden öyle söyledin diye ısrar ettim söylemedi. Saçmalıyorum ben boş ver dedi
Bariz ortada ya senden hoşlanıyor.. kız sana açılamiyor kendi kendine trip atıp kendi kendine üzülüyor.. eğer hoşlanıyorsan kızdan belli ey
Belli et
Konuşmak hoşuma gidiyor yalan yok. Uzak mesafe olmasa risk alıp direkt sorarım aslında benden hoşlanıyor musun diye. Ama şu an cesaret edemiyorum öyle bir şey varsa sıkıntı yoksa ayrı sıkıntı
Bence var
Him öyle diyorsun. Bilemedim ne yapsam diye. Az önce bunu tekrar konuşucaz üzülüyorum dedim. "Üzülmene gerek var mı -yok" aynen böyle cevap verdi. Kafam da karıştı iyice
Bildiğin trip atiyor 🤣 kıyamam 🙊😀ona şöyle de, prenses sen benim için çok değerlisin senin üzülmene dayanamam
Ya wkdkskdjek. şu an hem kendimi hem de olası seçenekleri düşünüyorum. Çıkamıyorum işin içinden, ne yapsam bilmiyorum. Bir de anlamadım hiç kullanmazdı ama dün göz devirmeli bir emoji kullanmaya başladı skfkskd. Şöyle bir konuşma da oldu
-Ben bilmeden bir şey mi yaptım. Bana karşı soğuk davranıyorsun
+Yo benim kendi şeyim
-Kendi neyin?
+Aman neyse
-Aman neyse değil. Bana karşı soğuksun ve bunun farkındayım
+Neyse sen dersini çalış hadi
Ahahahhahahahahahahahahahahaha siz olmuşsunuz bile
Ya bi gülme skmfkek. Fikir almaya çalışıyorum
Özele gel ya
Ahahahahaha sevgilisiniz adınız yok
Geleyim
Senin atman gerekli benim xper yetersiz