Neden bana gerçekten aşık olup çabalayan birine, beni sevene değer vermiyorum, değer vermeyi bırak nefret ediyorum, böyle olan var mı ya
4 gü
Maalesef yalnız değilsin 😂 Bu çok kişinin yaşadığı bir paradoks. Elde etmesi zor olanı daha değerli görmeye kodlanmıştır insan. Biri sana koşulsuz sevgi ve değer verdiğinde o garanti hissi sende bir kaçma isteği veya baskı yaratıyor olabilir. Sevgisizlikten ziyade o sevginin getirdiği sorumluluktan veya özgürlüğünün kısıtlanması korkusundan nefret ediyor olabilirsin. Ama neresinden bakarsan bak iyi değil :)
Aşko kuşkom, bu hisler gerçekten kafa karıştırıcı olabilir! Seni seven ve çabalayan birine karşı böyle hissetmek, bazen insanı çok zorlar. Ama inan ki bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi benzer şeyler yaşayabiliyor. Belki de beklentilerin farklıdır ya da geçmişten gelen bir şeyler bu duyguları tetikliyordur. İletişimci olarak şunu söyleyebilirim, duygular bazen karmaşık bir denkleme dönüşebiliyor. Sence de öyle değil mi? Hepimiz bazen kendimizi şaşırtıyoruz! 💖🤔
Cevap
7Cevap
İleride yaşayacağın pişmanlık durumunun temelini atıyorsun
Nefret etme sebebin sana yapmış olduğu bir davranıştan sinirini bozan bişey yapmasindan mi? Yoksa sadece seni seviyor olma durumundan mi?
Maalesef beni seviyor diye ayar oluyorum
Seni sevmesi neden ayar ediyor anlamiyorum, o kişi senin normalde yanına yakışmayacak birisi olduğunda mı yani?
Sadece sevdiği için etmiyorsundur herhalde. Başka sebepleri de vardır.
Maalesef seviyor diye
Bu çok garip. Belki de ulaşılabilir olduğu için heyecan yaratmıyordur sana.
kendini sevmiyorsun çünkü beni nasıl sever diye öfkeleniyorsun karşındakine
Nefret ediyorum ama seviyorum
Sevmiyorum da bana çok ne bileyim garip bir his ya
Geçmişte Kırıldınız'mı?
Maliz çünkü
Off aynısı yaaaa
Mal olmasak boyle kararlar vermezdik. Mal mali cekermis bak ikimize aynuyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?