Neden sevilmiyorum onu geçtim nefret ediliyorum?

arkadaşlar çevremdeki kimse beni sevmiyor.arkadaşım sandığım tüm insanlar ben acı çekerken her sırtlarını dönüşünde gülüyorlar.dünyanın en komik esprisini yapsam bu kadar gülmeyi bırak hiç gülmezler.çirkinim fiziğim de düzgün değil aynı onların kişiliği gibi...bu yüzden hakkımı arayamaz kafamı hiçbir işe veremez oldum.4 yıldır anlık yaşıyorum zaten.geleceğim de yok.etrafımdakiler kendi yapmadıkları şeyleri bana emreder oldu.iyice ezmeye başladılar.birine sesimi çıkarsam öbürü geliyor yan taraftan üzerime niye sesini çıkarıyorsun sus otur diye.gerçekten bunaldım.ne ölmek ne de yaşamak isityorum.eve tkimse etrafında çirkin birisini görmek istemez ama o insana eşya muamelesi mi yapılmalı?duyuyorum milletin derdini yok sevgilim terketti yok sınavım var ölmek istiyorum diye bana bunlar çok boş geliyor.hayatımda kimseden birşey istemedim ama hep sevmelerini sahip çıkmalarını bekledim hiç gerçekleşmedi.ailem sahip çıkmadı tanımadığım insanların eiyetine maruz kaldım.haydi tüm ezikler size sesleniyorum tipten kaynaklı birşey mi bu?nasıl güçlü birisi olabilrim?bazı insanlar hiçbirşey yapmasalrda bir saygınlıklaır oluyor.nasıl kazanabilirm?
Neden sevilmiyorum onu geçtim nefret ediliyorum?