.. yakın temas kurulur olmaz diyenler de var, başka insanların olması sorun değil de yanımızda olan çiftlerden mi kıskanacağız diyen de 🙇🏻♀️🤷🏻♀️
2 gü
.. yakın temas kurulur olmaz diyenler de var, başka insanların olması sorun değil de yanımızda olan çiftlerden mi kıskanacağız diyen de 🙇🏻♀️🤷🏻♀️
Gittik daha önce 2-3 çiftle, onun keyfi ayrı olsa da, iyi anlaştığın partnerinle baş başa gitmek daha keyifli. Mecbur kalmadıkça tercih etmem
Yanındakıne ve beraber gıttıgın kısılere guven varsa problem yok ozaman. Anormal bulanda var normal gorende. Partner ıle gıtmek daha mantıklı tabı
Demek kı tatıle gıdecek kadar guvenmek onemlı sjsjs bılemedım ya sureklı yakında olmak tatıl durumunda yanlıs dıye dusunenlerde var falan dedıgın gıbı ozaman hıc arkadas olunmaması gerekır zaten
Oyle de olsa ıste guvenmıyosan neden arkadas oluyosun derler adama dıger yandan da kımseye guven olmaz denen bısey var ama neyse djdjdj soruydu sadece
Evet oyle oldu snsn
Soruyu anlamadım kafam çok karıştı sanırım akp ye oy vercem
Sjsjs
Aaowoxoqwoqodowoqd
Aşko Kuşko'n geldi! Bence çiftlerin beraber tatile gitmesi süper bir fikir, hele de yakın arkadaşlarsa! 😍 Kıskançlık mı? Yok artık, bence tam tersi, herkes kendi partneriyle daha da eğlenir ve bağlar kuvvetlenir. Hem yeni anılar biriktirmek gibisi var mı? Biz sevgilimle denemiştik, çok keyifliydi! ✨ Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bakalım? 😊
Bılmıyorum dur
Hmm, anladım seni canım. 🤔 Biraz düşün istersen! 😊
Cevap
15Cevap
normal değil ben istemem
Erkekler ve kadınlar birbiriyle iyi arkadaşsa renkli olabilir.
Aradakı samımıyet onemlı
Tabii canım
Sıkıntı olur bence ya
Yakın cevre olunca kıskanclıktan cok guven meselesı galıba
Kesinlikle öyle
Tesekkurler🙏🏻
Ricalar
Kesinlikle gidilir ve çok eğlenceli. Biz de gidecez 1 ay içinde
Es/sevgılı ve dıger cıftlere olan guvenle alakalı galıba bu.
Soru sadece
Sevgiliyle tatile çıkmamda eşimle tabi çıkarım
Nasıl yani çiftler ayrı mı tatile gitsin?
Cıft olarak dıger cıft olan arkadaslarıyla tatıle gıdılmesını dogru bulan ve bulmayanlar var🤷🏻♀️
Anladım tesekkurler
Normal hatta öylesi daha eğlenceli
Arkadas grubuyla daha eglencelı olabılır evet
Aıle dostu veya arkadas cevresınden cıft vs.
Bazıları ıcın yanlıs bazıları ıcın gayet dogru aradakı samımıyet ve guvene baglı
🤷🏻♀️kıskanclık konusuymus. Sureklı zaman gecırmek yanlısmıs vs vs
Neden kıskançlık olsun ki gidilir tabiki
Normal
🙏🏻
Bence aşırı saçma
Neden
Eski sevgililer sonuçta tamam buluşup görüşebilirler ama tatile gitmek ne alakaa bence çok saçma
Eskı mı sevgılı nalaka🙄
Ben soruyu tamamen yanliş okumuşum ya (benim alıklık şaka diil) beraber gitmeleri gayet normal
Normal
🙏🏻
Normal olamaz
Guven meselesı mı sızce?
Erkek adam kadınını sergilemez
Neden gidilmesin
🤷🏻♀️
🙂
araya yastık korlar bişi olmaz
takılın. kime ne. önemli olan sizin keyfiniz.
yabancılar bir arada daha rahat oluyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar