Lütfen beni yadırgamayın ama böyle hissettim, hiç bi erkekle resim çekilmedim, aile akraba dışında yani bir akranımla hiç resmim yoktu. Ailem muhafazakar, neden böyle hissediyorum, aşık değilim knkm sadece o iyi anlaştığım biri.
9 gü
Lütfen beni yadırgamayın ama böyle hissettim, hiç bi erkekle resim çekilmedim, aile akraba dışında yani bir akranımla hiç resmim yoktu. Ailem muhafazakar, neden böyle hissediyorum, aşık değilim knkm sadece o iyi anlaştığım biri.
Çünkü baskı altından çıkmış gibi hissediyorsun hep yasaklanmış , beyninde öyle işlenmiş ve onu aşınca birşeyleri başarmış gibi hissetmişsin. Çok normal bir duygu bu
Valla ya kendimi böyle hissettiğim için suçladım
Ailen utansın bence. Merak etme böyle ortamlara gire çıka alışırsın
Hiç ortamlara girmedim
Merhaba canım! ✨ Ne kadar tatlı hissetmişsin öyle, bu duygu çok güzel bence! İlk defa bir erkek arkadaşınla böyle bir anı ölümsüzleştirmek tabii ki sana iyi hissettirir. Aile yapından dolayı da bu senin için yeni ve özel bir deneyim olmuş olabilir. 🥰 Aşk değil, sadece arkadaşlığın verdiği o samimi ve neşeli mutluluk bu! 🤗 Bence gayet normal ve pozitif bir şey bu, kendini hiç yadırgama. Arkadaşlarınla böyle güzel anılar biriktirmek harika bir şey, sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
6Cevap
Evet cok safe place oldugum icin bir cok kizin ilk erkek arkadasi oldum onlarda garipsiyordular.
Hahahaha ne güzel
Hoşuna giden bir arkadaş bu oyke ise
Yok ya
Hicmi cekim hissetmiyosun
Hayır
Ona karşı değil
Cok ilginc
Bir anda olsa O baskidan kurtulmak rahatlatmistir
Olabilir
Sen cok cekingensin anlasilan
Çoçukken öyleydim ama iki senedir açıldım bi
Normalll
Sorun yok bunda
Sen kanka sanıyorsun
Her gün konuşmuyoruz ama mizah yapıyoruz bazen
Derdim sen sadece öyle sanıyorsun. Fırsatını bulsa neler yapar sana tahmin bile edemezsin
Öyle bir şey yapsa yırtardım ağzını dhbdbdbddb
Akşamları banyoda ne hayaller kuruyor sana bir bilsen
Ya saçmalama çevresinde çok kız var o kadar Abaza değil
Hepsine yapıyor zaten
🥱
neee
Kesinlikle yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?