İlk date’te öpüşmeye mesafeli davrandım, çocuk bir anda engelleyip kayboldu sizce neden?

Arkadaşımın kuzeni. Date yaptık, ilk diye biraz temkinli, mesafeli davrandım, o daha konuşkandı. Sonrasında arkadaşım davet etti, gidelim dedik, orada içildi, okey oynandı, her şey gayet iyiydi. Eve bırakırken o kafayla öptü, karşılık verdim ama kısa sürdü, geri çekilip her şeyin bi zamanı var dedim kibarca. Bi sonraki gün yazmadı, akşam yeni uyandım dedi sadece, sonraki gün yazmadı artık. Arkadaşım arayıp teyit etti, sadece çok soğuk olduğumu söylemiş, o da ilk buluşma falan demiş. Neyse, biz yoğunduk, birazdan yazacağım demiş, yine yazmadı. 3. gün bi baktık instadan engellemiş ve numaramı silmiş. Yani iletişimi kesmek istese zorlamayacağım zaten ama yok oldu birden, kendi kuzeni de şaşırdı, ona yazdı, o da cevap alamadı. Bugün 7. gün, instadan engel kalkmış. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Birincisi, sizce neden? Arada referans da vardı sonuçta, ayıp yani. İkincisi, siz ilk görüşmede nasılsınız?

İlk date’te öpüşmeye mesafeli davrandım, çocuk bir anda engelleyip kayboldu sizce neden?