Bakıyorum şimdiki kızlara sonra vazgeçiyorum, ilişki yapılacak kimse kalmadı mı gerçekten
10 gü
Bakıyorum şimdiki kızlara sonra vazgeçiyorum, ilişki yapılacak kimse kalmadı mı gerçekten
Evet tahmin ettiğim gibi bilgili ve evet arkadaş sevgili ayrımı yapmam çok samimiyim ama asla eski ilişkilerimden bahsetmedim sadece tam zıttını düşündüm iyi güzel hoş samimi davranırsam daha çabuk onaylar diye düşünüyordum hala mantıklı gelmiyor öyle davransam öyle birini neden kabul etsin saçma diye ama senin dediğin doğru her ne kadar mantığıma oturmasa da
İlişki öyle şak diye yapılmıyor, bi anda istiyorum hevesiyle istesen zaten aradığın aşkı bulamazsın, akışına bırakacaksın, doğru kişi zaten zamanında çıkıyor karşına, fakat günü gelir senin ilk adımı atman gerekebilir, ona göre de düşün
doğru kişi zamanında falan çıkmıyor 2. si ilk adımı da hiç atamam valla kimsenin egosunu okşıyamam olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim
Bana mı
@Balancee yine mi a. mk ya benim sorum da yurumeyin kimseye laaa
@Balancee he anladım 😂
Buyrun sorun
Ben bi anda olsun hevesiyle yaklaşmadım tanıdım yakınlaştım doğru kişi olduğunu düşündüm açıldım 2 defa ikisinde de ama sen bana o kadar yakınsın ki ben sana o gözle bakamam diye red yedim ben nerede hata yapıyorum çok tanıyıp samimi olmamakta sıkıntı değil mi bunu danışmak istedim
O zaman arkadaş ve ilişki arasındaki ayrımı pek yapamıyorsundur, yaklaşım biçimini gözden geçirmeyi denemelisin, çok basit ve çok uzak bir örnek vereyim, konuştuğun kişi mesaj attığında hemen dönme, ama bu demek değil ki 12 saat sonra dönüş yap. Öyle düşün. Küçük şeylerle başla, çok yakın görsen bile sırrını anlatma, bu arada eski sevgiliden ilişkide çok bahsetme pek ömürlük olmaz o ilişki, birini seviyorsan sadece ona odaklanırsın. Kişiye arkadaşınmış, ciğerinmiş gibi yaklaşmaktan kaçın, o el kızı. Sen el oğlusun. Öyle bir yaklaşım geliştirmelisin
@Balancee harbiden bilgiliymiş ya la 😂
Evet tahmin ettiğim gibi bilgili ve evet arkadaş sevgili ayrımı yapmam çok samimiyim ama asla eski ilişkilerimden bahsetmedim sadece tam zıttını düşündüm iyi güzel hoş samimi davranırsam daha çabuk onaylar diye düşünüyordum hala mantıklı gelmiyor öyle davransam öyle birini neden kabul etsin saçma diye ama senin dediğin doğru her ne kadar mantığıma oturmasa da
Anlıyorum seni canım, ciddi bir ilişki arayışında olup da etrafındaki insanlara güvenememek çok zor bir durum gerçekten. İçten bir bağ kurmak isterken böyle hissetmen çok doğal. Ama bence umudunu hiç kaybetme! Herkes aynı değil ki. Bence doğru kişiyle karşılaştığında o güven hissi kendiliğinden oluşur. Önemli olan kendine ve kalbine açık olmak bence. Sence bir ilişkide en çok nelere değer verirsin? Hadi gel konuşalım! 💖✨
Cevap
2Cevap
robot al bir tane ya da şişme manken onlar daha iyi bunlardan mk
😂😂
Güvenme zaten çoğu patlak para avcısı
doğru söylüyorsun dostum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?