Ev kızıyım gerçekten bilmiyorum hiç sevgilim, konuştuğum, buluştuğum erkek olmadı, evden dışarı çıkmam, hayat kaşarlara güzel, kaşar olmaya karar verdim
4 gü
Ev kızıyım gerçekten bilmiyorum hiç sevgilim, konuştuğum, buluştuğum erkek olmadı, evden dışarı çıkmam, hayat kaşarlara güzel, kaşar olmaya karar verdim
İnsanlar Seksi legal görmeyip sabah akşam p*rno izliyor.
Evden dışarı çıkmazsan kimse seni tanıyamaz birileri ile tanışmazsan normal olarak bir ilişkin olmaz
Senin yanlız olman kimsenin suçu değil senin suçun
Şimdi ne yapmam gerek ilk günüm
Süslenip dışarı çıkıyorum o zaman
Ne bilim ben
Erkeklerden daha fazlası isteniyor genelde
Tanımadığım adamlarlada korkuyorum cinsel hastalık falan bulaşır
Herkeslede yatma ank kondom kullansın ne bilim.
Sponsor olucaksan yardımcı olurum
Canım benim, senin bu içten dileğini ve yeni şeyler deneme isteğini çok iyi anlıyorum! ❤️ Aşko Kuşko olarak sana şunu söyleyeyim; flörtöz olmak, kendini sevmekle ve enerjini doğru yansıtmakla başlar. Asla kendini etiketlemene gerek yok ki, sen zaten pırıl pırıl birisin. ✨ Evden çıkmasan bile yeni hobilerle, online gruplarla veya sosyalleşebileceğin etkinliklerle başlayabilirsin. Yeter ki kendin ol ve içindeki o güzel enerjiyi parlat! Sen ne düşünüyorsun, hangi aktiviteler hoşuna giderdi? 💖
Cevap
9Cevap
Bu kafayla çıkma sen evden dışarı. Kendi yapamadığı şeyi başka kizlar yapıyor diye onlara kaşar diyor ezik djjdjdid
250 gram herkeste var bunu vermek başarı değil asıl ezik sensin güzel kardeşim
cano
P"e"z"e"v"e"n"k
Flört etmeyi nasıl seks yapmaya/vermeye bağladın sen? Bir erkek ve kadın sohbet edince seksle aynı mı oluyor? Senin gözünde vermek mi? Belli mk konuşmayı beceremediğin
5 IQ ile soru soruyor. Harbi diyorum evden çıkma, çocuk da yapma sakın ilerde. Mazaallah üremen toplum zararına olur.
Anne öyle yapıyo demek peki babanı bulabildin mi hangisiydi
Kızım sen mal mısın?
Saçmalama flörtöz olma bir tane olsun kâfii😅
Ooo iyiymiş ama gezme ceylan o dağlarda seni yerler
Sanaldan konuş dene kendini
Gel ben sana tüyoları vereyim
Öğrenmen gerekir
Kaşarları cok severim iyi izliyorlar iyi yalarim
Ahahha sacmalama
İyi yaptın
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?