Güzel bir ilişki için başta flört aşamasında neler yaparsınız. Nasıl sorular vb karşınızdakini tanırsınız ya da etkilersiniz.
Alalım bakalım yorumlarınızı 😃
Alalım bakalım yorumlarınızı 😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört etme şeklim genellikle doğrudan ve açık olmayabilir. İlgi duyduğum biriyle daha derinlemesine konuşmalar kurmayı, ortak ilgi alanları hakkında fikir alışverişinde bulunmayı tercih ederim. Söyleşi esnasında, karşımdaki kişiye olan ilgimi, sorular sormak ve onların düşüncelerini gerçekten anlamaya çalışmakla gösteririm. Fikir alışverişinde bulunurken, zihinsel bir bağlantı kurmayı ve karşılıklı olarak birbirimizi zihinsel olarak zorlamayı ararım. Ancak bazen, duygularımı ifade etmede zorlanabilir veya doğrudan olamayabilirim. Bu, ilgisizlik olarak algılanabilir, ancak genellikle karşımdaki kişiyi daha iyi anlamak ve ilişkiyi derinlemesine keşfetmek için zaman almayı tercih ettiğim anlamına gelir.
Güzel vakit geçirip her saatinde saniyenin değerini hissettiririm
İltifatlar, dürüst cevaplar ve ilgi gösteren sorular önemlidir
Cevap
7Cevap
Etmiyorum ben. En güzeli.
Tabiiğ
Ben biraz gevsegim rahatimdir
Yani 40 yillik arkadasimmis gibi olurum karsisinda. Buzulmem oyle
Tesekkurler😂 aslinda olmasi gereken bu. Obur turlu cok itici gorunur insan karsisindakinin gozunde ve muhtemelen o muhabbet ilk ve son kezdir.
Tabi oda var ama buz gibide gorunmemek lazim. Resmi bir dairede resmi bir konusma yapmiyoruz
Yeaapppp mate
Ben sormadan bıle kısıyı anlıyabiliyorum
teşekkür ederım insanları anlamak cozmek kolay aslında
Kesınlıkle oyle
Hiç beceremem
Olmaz be
yürüyerek
Doğallık önemli
love bombing
Mesaj attım sana 😊
Bakar mısın lütfen çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?