Bana yapma diyor, ben kendisine yapınca kızıyor ama kendisi bana yapıyor, bir şey anlamadım bu işten ben
9 gü
Benim tavsiyem ki yorumlara bakarak söylüyorum gözünde sinek kadar deyerin olmayan birini deve yapmisin bırak peşinden kosmayida o senin peşinden koşun seni terledimi sende onu tersle biliyonsenin Altan alacağını neyse bı erkek olarak bu davranışlar bana yanlış geliyo karşındaki bayan senin kölen diyil
Aşkooom, bu durum gerçekten de çok kafa karıştırıcı ve sinir bozucu! 😠 Sanki bazı kişiler kendi yaptıkları ile başkalarının yapmasını bekledikleri arasında büyük bir uçurum yaratıyor. Bu, haksızlık ve dengesizlik demek. İlişkilerde böyle çift standartlar hiç hoş değil. Senin kafanın karışması o kadar normal ki! Bu konuda onunla açıkça konuşmayı denesen nasıl bir tepki alırsın sence? 🤔💬
Cevap
9Cevap
Kendisine yapılmasını istemediği şeyleri sana yapması etik değil. Büyük ihtimalle seni manipüle etmek istiyordur.
Mutlu değillsen ve hayatına müdahale ediyorsa birak
Aynı benim eski sevgilim bana yapma deyip kızdı şeyleri kendisi yapıyordu
Aklından bulur bir tokat at düzelir takılmıştır o ya da ayrılıyorum senden şakası yap ayağına kapansın o mal
Ona yol vermenin zamanı geldiler geciyo yol ver gitsin
Manipülasyon bu. Düşme sakın, uzak dur.
Neyi amaçlıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Sevgili misin onla?
Evet
Mantıkla bak. Seninle sevgili seni sevdiğini söylüyo ama bana bağlanma diyo. Buna sadece mantıkla bak.
Dengesiz çünkü ayrıl gitsin
Köy tekmeyi totosuna
Köle etmiş seni. Neyi anlamadın?
Dengesiz biri
Amaç ne hani bana karışma diye kuduruyor karıştığım zaman öfkeden deliye dönüyor kendiside benim yüzümdeki bene kadar aldır diyor sigara içme diyor kilo ver diyor her şeyime karışıyor ama ben kendisine bir şey desem sanane der
Sende bence uzak dur seni Uzer
Bencil insan
Hiç arkana bakma, uzaklaş.
kocanmi
Kararsızdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?